Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Qrva widzieliście to? :kekw: ten remake tego remastera, co wygląda prawie identycznie jak to co wydali na ps4? Zapytajcie za ile? A za full cenę piękny kawalerze :kekw: ruchania ciąg dalszy 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ryan ładnie postawił cegłę na mordy klapów, nawet mi ich szkoda :)

Opublikowano

O co się czepiasz? 70$ za wykastrowaną z multi 9 letnią gre to giga koks oferta!! a jako że klapy to antyzagrajmerskie śmiecie które zaczęły przygodę z gejmingiem od ps4 to może ich ominęło tlou :)

Opublikowano

Spokojnie zaraz* będzie i multi za kolejne $70. Odczekaja kilka msc, żeby nie było przypału, że wycieli.

Opublikowano

Ale w tym remake to bedzie:

A) Wiecej LGBTQ

B) Mniej

C) Tyle samo

Opublikowano
5 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ale będziemy grali kochani

Mam wersję PS3

Mam wersję PS4 

No to teraz ps5 w wrześniu

Ale to się zaczyna !

Odliczamy i czekamy :kekw::kekw:

Czemu się publicznie przyznajesz że lubisz być ruchany w dupe? Serio zachowaj to dla partnera :) 

Opublikowano

The Last of Us na PC

ahaha

ahahahahahahaha

tak ja wiem, że macie kupione ze 4 remastery na ps3, ps4 i ps5 za 399 zł

ale i tak ahahahahaa

czyli żegnamy chyba ostatniego niebieskiego exa [*]

Opublikowano

Jeszcze godzina do show Doritosa a tu partacze z Sorry dostarczają ogromnej porcji beczuniiiiii :kekw:

Remaster z wyciętym multi, który potrafi wyglądać na PS4.5 gorzej niż gra na PS3, 350zl  :kekw::dafuq::kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

915978ba8e69638980c90fba822ace763d09a5c6

ale Ciuszima też zapowiedziana na PC

no nie powiem, fajnie było być konsolowcem

w 1999 roku xD

aaaaa i można chyba zamknąć temat, bo teraz oficialnie Playstaion=Xbox=Gówno

Opublikowano
Teraz, gekon napisał:

ale Ciuszima też zapowiedziana na PC

jeszcze nie

Opublikowano
2 minutes ago, Starh said:

W sumie zostal bloodborne, infamous, rachet i :bad: GT 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
2 minuty temu, Wolfie_ napisał:

W sumie zostal ... :bad: GT 

ale to forum o grach, a nie o multimedialnych encyklopediach motoryzacji dołączanych do zestawów Playstation na komunię świętą:lapka:

Opublikowano
Just now, gekon said:

ale to forum o grach, a nie o multimedialnych encyklopediach motoryzacji dołączanych do zestawów Playstation na komunię świętą:lapka:

A to przepraszam, pomylilem fora ewidentnie. Ale po postach Yetiego myslalem,ze to gra ktora sie szanuje! 

Opublikowano

po profilu yeti wyglada na to, ze to gra w ktora sie nie gra

Opublikowano

Wnioski są proste. Obecnie dla Sony priorytetem jest PC. Plejśmieciara5 to takie niekochane, upośledzone dziecko, którego co prawda nie wyrzekniesz się, ale trzymasz zamknięte w ośrodku opieki. 

Bolesny upadek marki PlayStation, niegdyś szanownej, obecnie budzącej tylko uśmiech politowania :sonkassie:

Opublikowano
4 minuty temu, Wolfie_ napisał:

A to przepraszam, pomylilem fora ewidentnie. Ale po postach Yetiego myslalem,ze to gra ktora sie szanuje! 

klapiarze przestawiają latem swoje konsolki bliżej okna, żeby oszczędzić wentylator i mówią, że to super gierka przygodowa

Opublikowano

mopściu, pan debilek i donatan zabarykadowali się w schronie i cisza w temacie  :kekw:

FUvAwvCWQAISZMY?format=jpg&name=medium

tylko yeti jeszcze walczy i udaje że zapomniał o frakcjach 2 we wrześniu :kekw:

Opublikowano
32 minuty temu, Starh napisał:

Kurwa, nie ujadę, muszę: pamiętasz takie coś? :kekw:

To powinien być podtytuł nowej edycji cw :kekw:

Opublikowano

E boty, TLOU nawet jakby wyglądał w remasterze jak z ps2 to i tak rozpierdala tę waszą śmieszną konsolkę bez gier - fakty, znałem. 

Sony games na PC? No dla wytrwanych graczy. Kolejność jest taka - najpierw gra zagrajmer na konsoli Sony, później gra zamożny gracz na PC. Was biedaki kuhwa yebane w tym równaniu nie ma i nigdy nie będzie:kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

LiŚciu w końcu dostanie grę na jaką czeka i zna bardzo dobrze bo to remaster remaster bez żadnych zmian, w końcu konsolę odpali :kekw:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

lisciu gra tylko w gry, ktore przeszedl dawno temu, bo inaczej musialby sie wysilic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.