Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

To na ile daddy dostał?

na razie nikt nie dostał, prawo nie działa wstecz ale teraz radzę uważać 808060574733697105.gif?size=40&quality=l

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak dowalą gameplay z part 2 czyli wszystkie ruchy, walke, animacje śmierci to powstanie GOAT z którym już nigdy xboxa nie będzie w stanie zawalczyć:)

Czyli będzie można czołgać się w trawie? NOWOŚĆ: CHRZAN :kekw:

Opublikowano

No już widzę jak 50 letni joel się będzie rzucać po krzakach :kekw: nadstawiajcie dupsko dla sonki i nie gadajcie tam za dużo robaczki :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No już widzę jak 50 letni joel się będzie rzucać po krzakach :kekw: nadstawiajcie dupsko dla sonki i nie gadajcie tam za dużo robaczki :)

Sony jakoś wytłumaczyło graczom dlaczego wycieli multi w odnowionej grze za 3 i pół bomby?

Opublikowano

Niestety nie bo są przyzwyczajeni że klapy mają to w dupie i tak wydadzą 100zł więcej za tą samą grę :kaz: to jest c0rwa dramat. No ale dostaliśmy art z frakcji a przyszłym roku nowe info!!!1 jak tak dalej pójdzie to już na premiere ps6 będzie granko w multi tlou!

Opublikowano

Tak jak myślałem, po latach pchania siura klapy są już tak rozepchane że taki wykastrowany "remake" przechodzi gładziutko. 

I jeszcze ten Cuckman i jego Transje, po dwóch latach wyjebal z koncept artem xdd

Opublikowano

ja jestem pod wrażeniem ile wyrozumiałości ma społeczność Playstation.

Takie 343 całkowicie słusznie jest jebane od góry do dołu, bo Infinite nie ma kooperacji.

A tymczasem Sony wypuszcza remake gry o której Yeti pisał że to najlepsze multi ever

W dniu 19.11.2021 o 11:40, YETI napisał:

Najlepsze multi? TLoU

i Sony nawet się nie zająknie dlaczego wycieli ten element w rimejku za 330 zł. A na osłodę po 2 latach od premiery TLOU2 pokazują fanom grafikę koncepcyjną z nowej gry multiplayer z obietnicą że już w przyszłym roku podadzą więcej informacji i poza Pupciem nikt nie wydaje się tym oburzony. 

Opublikowano

Bo pewnie mało kto w to grał xD Ja po kilku latach grania już nawiązywałem nić przywiązania do randomów bo ciągle się z nimi grało w pewnym momencie xD 

W sumie się nie dziwie bo singiel był mega dobry a w tamtym czasie często dodawali do takich gier multi na siłe więc pewnie sporo osób nawet go nie sprawdziło + to nie jest bf czy cod że możesz sobie odpalić i się dobrze bawić, jednak chwile tam trzeba poświęcić czasu jak się nie chce dostawać na łeb. No ogólnie to pierdole tych śmieci z sony i naughty dog. Tak mi się odwdzięczają że wydałem 5zł na maskę klauna i fedorę :///

Opublikowano

Za brak Frakcji do tej pory i tylko tą pierwszą tak oficjalną krótką wzmiankę wczoraj chuj im do dupy. Ja już się nie odzywam bo tak jak Pupcio powoli zaczynam mieć w to wyjebane.

Opublikowano

Tak to jest jak się traci 3 lata, na robienie remastera remastera i krzyczenie za to 350 :kekw:

Opublikowano

Remake remastera za 350, potem remaster Part II za 350, a potem multi które miało być dodane do gry nazywane teraz "big new game Frakcje" za 350 zeta :)

Tysiak na każdym jednym ulungu? A proszę bardzo jeszcze podziękuję Pan Sony kochany 

A w niedziele pan Spenser "kochacie Gearsy? My też, dlatego odrestaurowana Trylogia będzie za darmo na jesień w GamePassie. Pozdrawiam cześć" 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

No ale Gearsy nie mają rewolucyjnego story z osobnikami o odmiennej orientacji. TLOU to emocjonalny rollercoaster bez trzymanki warty każdej złotówki dziękuję panie Druckmann.

Opublikowano

To sranie się pupcia o remake tlou to już kurwa jakieś chore jazdy:/ Kto zmusza do kupna? Mama ci karze isc do sklepu i kieszonkowe wydawać? Dziewczyna mówi ze bez przejścia remaku masz się na randkę nie pokazywać? No ja pier.dole. 

Na rynku jest w kurwe gier których nie kupie bo mi nie pasują i nie dam za nie 300 pln (na przykład nowy CoD). I mam teraz isc do tematu CoDa i drzeć ryja ze chujnia za pełna cenę? No poyebane to strasznie. 

Opublikowano

A nikt Ci nie broni iść i tego napisać :usmiech: to forum o grach i mogę sobię napisać że nie podoba mi się rimejkowanie 9 letnich gier, wykastrowanie tego z multi i życzyć sobie jeszcze za to 300zł. No chyba że mamy  tu mieć podejście hendrixowe gdzie jak nam się coś nie podoba to po prostu tego nie kupujemy i później mamy na rynku zalew takiego gówno przez olewanie tego spraw zamiast o tym dyskutować

Opublikowano

Mogli zrobić te frakcje dać jakieś zajebiste multi, 3 lata to od chuja czasu no ale lepiej robić to samo po raz trzeci i krzyczeć za to jak za nową grę z masą zawartości a tym czasem dostajemy samego singla na 15h :kekw:

Opublikowano

no co ty, naughty dog studio z tak swietna organizacja nie jest w stanie zrobic przez 2 lata multi do gry ktora robili przez 6? zrobienie singla, co-op i multi to przeciez łatwa sprawa.

Opublikowano

Już widzę ten zwrot zielonej frajerni jesli ogłoszą rimerjki Girlsów:kekw: oj będzie kabaret

"wow, jak to wygląda"

"brakowało ekipy marcusa"

"No upgrade 4k aż tak nie dawało"

Już zaperdalać na sale zielone robale ćwiczyć fikołki :kekw:

http://media.tumblr.com/597d347c1e73314d8c1f7f2ac2389821/tumblr_inline_mh1xjz9JVs1rws6j1.gif

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Różnica jest taka, że na xboxie będzie za darmo, a was najpierw jebali na podbicie rozdziałki w remasterze, a teraz to bez multi

Opublikowano

Ciekawe czy będą na tyle bezczelni że też wytną połowę zawartości :) a nie, przecież to nie sony :)

Opublikowano

Spencera by wywieźli na taczkach gdyby wycieli multi z Gearsów, a Kamil byłby pierwszy do krytyki. A Wezyr napisałby, że M$ znowu wydaje niekompletny GAAS.

Opublikowano

A niech w girlsach wyperdolą to multi w kosmos bo i tak jest turbo chujowe:cool: dobre multi w girlsach to jeden z tych największych jołków w growym świecie zaraz obok stablinego live czy, że xśmieć ma gry:pawel:ale widzę już zielone karakany zaczynają narracje fajnych rimejków girlsów:kekw: Damage control przed oficjalną zapowiedzią tylko potwierdzają, że czekają nas piękny turniej gimnastyczny w wykonaniu zielonych naiwniaków.

Multi w tlou? Frakcje już w 2023 i tam BĘDZIE NAJLEPSZE I NAJAMBITNIEJSZE multi na konsolach nowej generacji:cool:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.