Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

2023 to dopiero newsy i może trailer a nie gra łosiu :kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ja pierdole jak można pisać taką ilość bzdur w jednym wierszu? :kekw:

Tymczasem 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

kamilki i pozostale fraglesy nagle stana sie fanami battleroyale/trybu survival z division tak samo jak fanami rogali po returnal. Wiecie, ze returnal to zupełnie swiezy pomysł, wow nigdy wzesniej czegos takiego nie bylo wow

Opublikowano

Zanim te Frakcje wyjdą to może klapy zdążą kupić konsole

Opublikowano
19 minut temu, Lord Protector napisał:

ja pierdole jak można pisać taką ilość bzdur w jednym wierszu? :kekw:

Tymczasem 

No przecież napisałem, że to gówno to jeszcze nie musisz mi tego gówna wysyłać i pokazywać :dynia::dynia::dynia::dynia:

zresztą to, że te girlsy 4 i 5 są martwe w multi to chyba mówi samo za siebie.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

kamilki i pozostale fraglesy nagle stana sie fanami battleroyale/trybu survival z division tak samo jak fanami rogali po returnal. Wiecie, ze returnal to zupełnie swiezy pomysł, wow nigdy wzesniej czegos takiego nie bylo wow

Chopie, a jak GAASy są smaczniutkie, kurwa, od zawsze szanowali :banderas: Wsparcie gry po premierze to wyraz szacunku twórców do graczy, widać w tym ten charakterystyczny japoński sznyt

Opublikowano

zanim te frakcje wyjda to wyjdzie division heartlands i 2 gaasowe dodatki

Opublikowano

A będzie miało znaczek sony? Bo jak nie to chyba nie wejdzie na radar :pechowiec:

Opublikowano

Mam nadzieje że to będzie projekt aaa z mega poważną historią i dobrą grafiką bo ja w inne gry nie gram!

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

A będzie miało znaczek sony? Bo jak nie to chyba nie wejdzie na radar :pechowiec:

Nie, ale bedzie znaczek ubisoft, a to kamilki lubia najbardziej

Cytat

Storm seems to be Heartland’s flagship gamemode that is PvPvE. Just like with Excursion, players need to scavenge, loot, explore, and survive. But of course, unlike Excursion, players need to fight against other players as well as AI. Unlike the majority of Battle Royale and extraction-based games, Storm is a little different in the sense that the gas expands from random points in the map, making each game different and challenging.

o ile zakład, że frakcje to bedzie ten sam zajebany pomysł?

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

o ile zakład, że frakcje to bedzie ten sam zajebany pomysł?

Też obstawiam że to będzie coś w tym stylu, a nie jak reszta pierdoli o jakimś typowym BR, F2P i model biznesowy Destiny 2, raz na jakiś czas większy dodatek fabularny za miliony monet, rajdy itp. plus dodadzą jakąś arenę PvP z z trybami z pierwszego multi i elo.

Opublikowano

Sekciarze rzucili się na Part I. I to ten droższy zestaw xd 

To jest jakiś syndrom sztokholmski :)

Ja gdybym był szefem Sony to bym pierdolnal cenę gier na 100$. Przecież normalnie sekta by sobie to wytłumaczyła "wszystko drożeje" albo "przecież nikt nie każe Ci kupować". 

Wy się kurwa nie zmieniajcie nigdy 

Opublikowano

To za małża powinni ludziom dopłacać.

Opublikowano

"KUPUJO GRY YEBAKI A TU TAKI wyPASS ZA 1$. NO NIE WYTRZYMIE PIOTER"

Kaczyński TRIGGERED GIF | Gfycat

Remake legendarnej gry vs crapy z wysypiska którym musisz zrobić research na google aby się dowiedzieć co to kurwa jest. Czekaj czekaj, to HORE zielone poyeby więc w internet explorer:kekw::kekw::kekw::kekw:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
7 godzin temu, Figuś napisał:

Sprzęt sobie możecie nazywać jak chcecie, ale z prywatą do innych użytkowników idźcie sobie gdzieś indziej, nie wiem może jakiś discord sobie załóżcie albo coś.

7 godzin temu, Figuś napisał:

Taka krótkie info dla wszystkich, za wyzywanie o kurew i cweli będzie dłuższy odpoczynek i nie ważne ze to betoniarnia. Tak samo za nie wytrzepywanie butów po wyjściu stąd. Dotyczy obu obozów.

4 minuty temu, PanKamil napisał:

Czekaj czekaj, to HORE zielone poyeby więc w internet explorer

:sonkassie:

Opublikowano

Niezła kultura Kamilek :/ mam nadzieje że moderator ficuś nie rzuca słów na wiatr :nosacz2:

Opublikowano

O kuwa, leci szpagat:kekw: psychika się rozsypała kiedy musiał pół internetu przeszukać aby się dowiedzieć co to za gowno wrzucili do smieciary :kekw:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

:sonkassie:

Tu nie ma prywaty. 

Opublikowano

przezyjmy to jeszcze raz po raz dziesiaty, a potem jeszcze serial

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.