Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Może teraz dasz rade przejść tlou liściu dzięki innowacyjnym samouczkom od sony! :kekw:

Opublikowano

nie będę tu siedział 24/7, macie opcję zgłoś i możliwość opisanie problemu, aha po edycji posta i tak widać co było przed edycją napisane to raz, a dwa napisałem wyraźnie o kurwach i cwelach

"poyeby" od dawna latają latają po całym forum jako swoisty mem i nie widzę w tym prywaty, a co zrobi square?

nie wiem choć się domyślam jak będziecie przeginać w drugą stronę z kablowaniem

Duże dzieci a trzeba tłumaczyć.

Opublikowano

no dobra, czyli ban na kurwy i cweli, a co z ciotami?

Opublikowano

Za kablowanie też się nie leci bo parkingowy nadal tu siedzi. A tak to by miał już rok czy dłużej:lapka:

Opublikowano

Ja wiem, trochę przesadziłem pisząc, że korzystacie z internet explorera :pechowiec: nie chciałem was urazić, że aż tak nisko upadliście i korzystacie z największego gunwa w świecie internetu wydanego przez firmę która nie potrafi zrobić jednej dobrej gry od 7 generacji:pechowiec:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Okej czyli niebieskie śmiecie dalej legalne i dalej na czasie, super wiadomość :obama:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Może teraz dasz rade przejść tlou liściu dzięki innowacyjnym samouczkom od sony! :kekw:

giphy.gif?cid=ecf05e47eocq9abl0444sg7g4g

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

no dobra, czyli ban na kurwy i cweli, a co z ciotami?

jak chcesz możesz sprawdzić :)

z innych ogłoszeń to nowa edycja CW najprawdopodobniej będzie szykowana od przyszłego tygodnia.

Opublikowano

Kurwobox

cwelobox

chujobox

dziwkobox

inchobox

Zaklecia niezakazane :banderas: Sony wczoraj tak podpalilo ze zielony burdel plonie w najlepsze az policja musiala zajechac na rejon :kekw: posrani na zgnilozielono a to tylko remake GOATa, co stanie sie z tymi biednymi psychikami jak niebieska rasa panow bedzie zagrywala sie w kratosa a potem frakcje? Tego gownodlckami hotwheels brum brum resoraki do reskina forzy 3 sie nie wyleczy :/ 

Opublikowano

Do budy szkrabek, na twoj udawany dystans nikt sie juz nie nabiera :reggie:

Niebieskie robactwo zdeptane jak jeszcze nigdy :obama:

A najmocniej kijem po pyskach niebieskich kundli wali sam Jimbo Ryan,  co to jest za zawodnik :sonkassie:

Opublikowano

O, widzę wrócił temat kablowania :reggie:

Czy użytkownik Mopsiu dostał w  końcu tę wymarzona odznakę

ORMO-1a-scaled.thumb.jpg.be71a2baa1f700dbc624cd0d4c6099a3.jpg

za aktywne INFORMOWANIE o przypadkach szkalowania marki plejstejszyn?

Bo należy się chłopu jak psu micha :shieeet:

Opublikowano

Ale beka z tych niebieskich imbecyli. 3 i pól bomby za remaster TLOU na playdziwce 4,5 w low jakości, gdy tymczasem pecetowcy zagrają w ultra wersje za friko z torrentów. Ryan jak ty pieknie gnoisz te niebieskie małpy :kaz:

Opublikowano

podsumujmy co miało być na tych pokazach gier:

- sf6 i re4 jako exy na plejkurwe 4.5 bez gier, jednak nie lepsze wersje do ogrania na XSX

- data dlc do kratosiaka, taki uj

- silent hill  xD

- nowa gra kojumbo dla sorry, jednak nie, nawet mistrz klapów sra na was  :) 

- remaster tlou wyglądający gorzej niż wersja na ps3 za 350zł z wyciętym multi na 2024 xDDDDDD

- niebieskie pokraki  to teraz fani GAASów

- sorry zamiast zapowiedzi/pokazania nowych gier daje ostatnie porty swoich śmieciowych gierek na PC

:kekw::kaz::sonkassie::kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

policja musiala zajechac na rejon

Pewnie sam tę policję wezwałeś :potter:

Rukanie klapków z roku na rok coraz mocniejsze. Sony się nie ociąga w tańcu, koszą kasę na głupkach póki mogą. 

Opublikowano

Ależ karma. Nędzne, głodne gier boty od paru tygodni płaczą ze śmiechu z rzekomego Ragnaroka w 2023, a tu okazuje się, że ich JEDYNY pewniak na 2022 - Forza 11 - wyjdzie jednak w następnym roku, a Ragnarok borzy w obecnym. Czyż nie jest niebieska sprawiedliwość piękna? 

Trochę to już jednak przykry widok. Doprawdy smutny. Nawet jedyny atut Xboxa, Game Pass, zostanie usunięty już w tym miesiącu z nowym Plusem. 

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

oczywiście, bo to konfident jest

Ja bym chetnie poprosil moderke o raport ile szpagatow puscilem ja a ile ty spiacy u starego w nogach randomie bez profilu XD

edit: wystarczy rzucic psu kosc XDDD CHUOPAKI TRZYMAJCIE SIE ZA PORTFELE BO FRAJER GRASUJE

64FDA9F6-0DDC-452C-BD0C-E566C7D3188A.thumb.jpeg.d2207c61434619c805eebe4dae62f701.jpeg

Opublikowano

schabek czy to ten czlowiek bez honoru, ktory zalozyl sie o usuniecie konta, a potem sie wykrecal? czy to moze ten, ktory najpierw pisal wyzwiska i wszystko inne co wychodzi z jego smierdzacego ryja, a potem edytowal posta udajac, ze nic nie napisal?

Opublikowano

wstydziłbym sie pokazac na forum po takim osmieszeniu sie, ale ja nie jestem karaczanem

Opublikowano

Witamy w relacji live z pustej głowy szkrabka xD

9d544b_09af963f21584a94b7ec97f4369f604f~

Opublikowano

ehhh kiedys to był schabek. szybko sie zagotowal, raz dwa i ban.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.