Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No nie ma, chujnia. Nikt zielony tego nie broni. Kompletne przeciwieństwo niebieskich, którzy już chyba mają martwicę okrężnicy, bo rajan wchodzi coraz głębiej i głębiej, a ci się jeszcze z tego cieszą xd

Opublikowano

ale Ciebie konsolowy centrowcu nikt o nic nie pytał :) ciesz się że masz spoko sygnę bo inaczej bym cię potraktował młody :)

Opublikowano

Dawaj, już raz mi powiedziałeś żebym poszedł się zabić jak tu hajpowałem PSP te kilka-kilkanaście lat temu :) Uwolnij demona figaro, wszyscy wiemy, że on tam siedzi głęboko pod tęczową warstwą

Opublikowano

Ty figaro jeszcze grasz w gry? Pamiętam że kiedyś dziewczyna kupowała Ci konsole jak na nintendo zboczka przystało ale już dawno nie widziałem Cię w gierkowych tematach. Czy lewactwo zabiło do reszty twoją miłość do gier telewizyjnych? :smutas:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Dawaj, już raz mi powiedziałeś żebym poszedł się zabić jak tu hajpowałem PSP te kilka-kilkanaście lat temu :) Uwolnij demona figaro, wszyscy wiemy, że on tam siedzi głęboko pod tęczową warstwą

mylisz mnie z Ficusiem :) albo Figusiem :) 

choć idea jednego gracza mniej na tym padole to w miarę spoko pomysł :) 

Opublikowano

Kurwa, nie znajdę tego, bo tak daleko historia postów mi nie sięga :( Chociaż może to faktycznie był ktoś inny.

Tak czy siak odbijamy od tematu - jebać sony tak zostałem wychowany

Opublikowano

Potężny Ficuś The Knaggers xD

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ty figaro jeszcze grasz w gry? Pamiętam że kiedyś dziewczyna kupowała Ci konsole jak na nintendo zboczka przystało ale już dawno nie widziałem Cię w gierkowych tematach. Czy lewactwo zabiło do reszty twoją miłość do gier telewizyjnych? :smutas:

przyjacielu, tak się kończy kupno xboxa. Te głośne przyciski na padzie, gry usługi bez duszy i rozczarowująca Forza Horizon - no nie pykło, nie sprzedam bo chcę mieć na czym grać w Warzone 2, ale bez tego byś już mnie widział na pchlim :) 

Opublikowano

A jo zapomniałem że tego xboxa kupowałeś :pechowiec: no oprócz rdr z trawą to za dużo tam nie znajdziesz :/ spróbuj włączyć za 5 lat :nosacz3:

Opublikowano

W zielonym kurwidolku już damage Control bo wiedzą, że jedyne co będzie w 2022 to zielone dildo spermera w dupie każdego bota:kekw:

Cytat

To i tak nieźle, ja obstawiam FM na jesień 2024, no nic to do wieczora 12.06    SPENCER Z WAMI   

"Nie no, frajerza w 2023 to rarytas bo miało być w 2024":kekw:

Opublikowano

gównojad wrocił na forum, zeby leciec do pchliego :usmiech::lapka: takie to wspieranie branzy

Opublikowano

ukradli mu exy 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

ukradli mu exy 

Co ta sonka robi z ludźmi  :(

Opublikowano

Mówili, że gry wzbudzają agresję, a ja mówię, że to brak gier wzbudza agresję 

Opublikowano

Dlatego boty w takim szale pizdy:kekw:

Opublikowano

klapy w internecie

uFMVhgi_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

xbox w ich głowach rent free

Opublikowano

Mają do wyboru myśleć o najpotężniejszej konsoli jaka kiedykolwiek powstała albo grać w ratcheta :pawel:

Opublikowano
11 hours ago, ASX said:

ukradli mu exy 

Tak sie wlasnie konczy myslenie,ze korporacja cie docenia i milosc do plastiku :( Mam nadzieje,ze typ nie ma dostepu do bronii:whistling:

Opublikowano
8 godzin temu, Pupcio napisał:

Mają do wyboru myśleć o najpotężniejszej konsoli jaka kiedykolwiek powstała albo grać w ratcheta :pawel:

A wyszło już coś na tą potężną konsole co chociaż zrównało się z rocznym Ratchetem?

Opublikowano

Myśle że pierwsza lepsza sraka na 65% z gamepassa  dorównuje szczurowi  :)

Opublikowano

Żal mi Xboxa, to jest obecnie wręcz anty-konsola.

Wyobraźcie sobie np. Szaraka w latach 90, na którego zamiast ex'ów pokroju Tekkena, Final Fantasy, czy Gran Turismo, wychodzą tylko jakieś multiplatfiormy współdzielone z Sega Saturn, tyle że na Saturnie wychodzą dodatkowo m. in. Virtua Fighter, Nights, czy Die Hard Arcade?

Siedzielibyście dziś na Saturn Extreme ;)

Opublikowano

dobra mendrek zamknalbys ryj chociaz na dzien przed konfa. zreszta po co ja do ciebie pisze jak ty ani wstydu, ani rozumu nie masz. idz dalej sobie grac w te gry z szaraka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.