Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, 20inchDT napisał:

dobra mendrek zamknalbys ryj chociaz na dzien przed konfa. zreszta po co ja do ciebie pisze jak ty ani wstydu, ani rozumu nie masz. idz dalej sobie grac w te gry z szaraka

Jak widać na powyższym przykładzie, u botów już ścisk dupy i nerwówka. Jak bardzo zaboli ten dildos? Czy może być jeszcze gorzej? Co prawda nie ma już gier, które można byłoby przesunąć, ale zawsze można skasować coś, albo wrzucić teaser jakiejś kupionej marki z datą 2024 (czyli po przesunięciu tak coś 2028 lub wcale). Wierzę w kreatywność Spencera w tym jak można sytuację Xboxa jeszcze bardziej spie*dolić. Jestem pewien, że ma z tego wielką frajdę i bekę z frajerów nabierających się na jego scam ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Już jutro. Klapy w panice uciekają z tonącej niebieskiej ladacznicy, by dostać się do grona elitarnej załogi Zielonej Bestii :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Od lutego nie grałem na Xie, jedyna gra ale to tez taka mini to Żółwie Ninja wiec odnowie Ultimate na miesiąc i chyba starczy bo nic innego się nie zapowiada. Za to na PS5 ciagle nowości bite od rzeczonego stycznia, teraz lekki przestój dlatego warto będzie nadrobić te kilka indyków na ŚmieciaX

O której ten pokaz dzisiaj? Bo będzie beka ultra i chce się przygotować :D 

Opublikowano

19.

Ja wczoraj 2h z xsx. Wlecial nowy film. Spider-Man no way home. No świetnie odtwarza filmy ta konsola xd xd szkoda ze z grami na odwrót i nic nie odtwarza.

Opublikowano
2 hours ago, Whisker said:

Od lutego nie grałem na Xie, jedyna gra ale to tez taka mini to Żółwie Ninja wiec odnowie Ultimate na miesiąc i chyba starczy bo nic innego się nie zapowiada. Za to na PS5 ciagle nowości bite od rzeczonego stycznia, teraz lekki przestój dlatego warto będzie nadrobić te kilka indyków na ŚmieciaX

I dlatego od Stycznia ''ograles'' 16 gier, 4 eksy. Z czego z tych 2 exow, to FF VII Remake odpaliles raz a Returnal nie skonczyles :reggie: A z tych 12 multiplatform to 5 odpalone raz i nigdy nie wrociles 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
  • Autor

O godzinie 22 lecimy z nazwą nowego CW.

Opublikowano

Trzeba jakoś skrócić tekst starha o exach do nazwy tematu :<

Opublikowano

CW15: Starh Miał Rację :nosacz3:

Opublikowano

CW:15 Twoj Ulubiony Ex, Rowniez Na PC

Opublikowano

dlaczego? przeciez tlou remake remaster to swiezynka. bedzie w co grac na sonym :usmiech:

Opublikowano

o 21 drugi raz bede ogladal :lapka: odwiedze temat jak nieproszeni goscie wyjda i zostawia gowno na podlodze. Sklepikarza pewnie nie bedzie w tym roku, bo sie zesral ze strachu jak pomyslal, ze ktos moze wejsc na forum i zobaczyc jego posty

Opublikowano

Znowu najwiecej dzis zje :master: i :newell:. A wy sie bedziecie klocic ktora konsola jest mniej chujowa :reggie:. MS ma chociaz jaja i wydaje gry jednoczesnie na xbox i pc, a sony klapka wmawia ze ONLY on playstation zeby po 12-24 miesiacach wydac wersje pc 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
38 minut temu, messer88 napisał:

Dziś nastąpi pogrom klapów 

Przypomnę, że koniec klaperskich nastąpił już rok temu. Teraz to tylko punktowe wycinanie trzech odklejeńców i ich alterkont :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.