Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ta dwójka przynajmniej jest trzeźwa w porównaniu do rajana

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

STARFIELD :wub:

No super się gra :rofl::rofl:

Boty już z braku gier, zakochują się w samych tytułach, co im więcej zostało :asax:

Opublikowano
7 godzin temu, Wolfie_ napisał:

I dlatego od Stycznia ''ograles'' 16 gier, 4 eksy. Z czego z tych 2 exow, to FF VII Remake odpaliles raz a Returnal nie skonczyles :reggie: A z tych 12 multiplatform to 5 odpalone raz i nigdy nie wrociles 

Returnala skończyłem, sprawdzaj dokładniej jak już a nie pierdolisz i siejesz ferment

Opublikowano
1 minute ago, Whisker said:

Returnala skończyłem, sprawdzaj dokładniej jak już a nie pierdolisz i siejesz ferment

image.thumb.png.4a364a3a4fa5c261ba29638504a3c415.png :reggie:

Opublikowano

Napisy końcowe widziałem po skonczeniu gry , ostatni boss to Ophion (zreszta pisałem w temacie Returnal jeszcze o tym), może trofi nie wbiło nie wiem.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Ooo kolejny jutubowiec oglądacz! 

Boty oglądają rozgrywkę z Returnal i szukają po trofeach z tego głodu takiego mocarnego tytułu :D 

Opublikowano

Masakra whiskacz. Myślałem że jesteś graczem ale wychodzi na to że jesteś zwykłym klapem. Dużo kłapie ozorem a chuya gra :)

Opublikowano

O kurva, w Choroszczy amnestia z okazji pogrzebu plejśmieciary5 :shieeet:

Opublikowano

36 minut temu, Wolfie_ napisał:

image.thumb.png.4a364a3a4fa5c261ba29638504a3c415.png :reggie:

Gdy bot bez profilu bada czyiś profil:kekw:

Pewnie fan nintendo bo nie potrafi nawet płci określić 

FA1EABBE-112A-47FB-9F5B-C52F9254D00A.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ale P O C I S K :obama:

:kekw:

Opublikowano

Bociarscy maja problem z okresleniem plci tak samo jak z wyborem dziury w ktora ma ruchac ich spencer.

Cale szczescie ze chociaz on jeden w zielonym obozie wyhodowal jaja i potrafi sie okreslic na temat gierek. Wszystkie wyjda po 2024 roku. Bez wyjatku :kekw:

Opublikowano

Ukryte profile, brak gier, konsol, Youtube jako głowna platforma, norma u botów a zaraz zaczynamy komedio dramat czyli Xbox Showcase

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

kung-fu-nuts.gif

schab przygotowuje kotleta na swoją kolejną porażkę

Opublikowano

Xboty przed wykupką Bethesdy:

Bugtesta jebac Skyrim hatfu todd kłamca fallout76 gówno zjebane

Xboty po wykupce: ohh ah Bethesda falloucik skyrimek nie dla klapow Spencer krol hail Todd

Opublikowano

Ahahah grafika jak indyk i jakie dropy klatek, widać że typowy ex na Xboxa GuanoPass Day 1 :dynia:

Myślicie, że Redfall dojedzie do 70 na MC? Bo jak dla mnie to takie typowe żółtko maks 65 ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

O teraz gra będąca jedynym czasowym ex'em w historii. W sensie MS sam ją wycofuje, gdy wychodzi, że dostaje po dupie od Gran Turismo. Spoko, nie zapomnijcie ściągnąć póki będzie w sklepie :kaz:

Opublikowano

Niebieskie kundle bez xboksów na kolanach przed pokazam mocy Zielonej Bestii :kojima:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.