Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minutes ago, dee said:

Klaperskie jaka sraczka bo MS nie wrzucił nic w stylu gała do przodu pifpaf i oglądaj scenki :shieeet:

Niebieskie robactwo to hańba dla gamingu :kaz:

A xbox to hanba dla konsol :xboss:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Biedny @20inchDT miał zjeść chrupki do super konfy a skoczyło się tak:kaz: tylko wklej starcrapa:kekw:

image.png.6c0689f901ce3187ded81893e734729a.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDD najwieksza nadzieja kurwoboxa1E23105A-DDC0-481A-B7AF-9830F601F587.thumb.png.3af827945a7fd4ef7e07506e9778e889.png

299CFFD2-044B-4521-90AE-18286096A54B.thumb.png.5eeaccc035c25f6a63ee3b5f03187d0e.png

czekanie zielonych meneli na ta konfe to jeszcze smieszniejsze niz pamietne nastawienie budzikow na preordery XDDD poszli po smakolyki zamiast przewidziec ze spermcer nakarmi ich wysrywajac sie do mordy :) 

Opublikowano

Spoko konfa. Gram 90% na ps5, ale właśnie podjąłem decyzję, że wymieniam xss i xonex na x series x dla tych kilku sztosów. Starfield ma klimat. Forza Motorsport to na 100% bedzie wypas. Scorn, Plague, Flintlock i High on Life. Kilka fajnych indyków.Fakt, że wszystko wychodzi w rok i wszystko w gamepassie, a ja nawet nie wiem kiedy mi ściągają te wszystkie abonamenty, więc się czuje jakby to było za darmo. Jest dobrze

Opublikowano

PC Gaming Show ostatnia nadzieja tego Fake E3

Opublikowano

A teraz przypomnijcie sobie że niektórzy abonament do kilku lat do przodu kupili na Xa haahahaah

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TYSIONC PLANET DO ODWIEDZENIA:

pisigma_19554_459090305223_5783379_n.jpe

Opublikowano

Vin Diesel na tyranozaurze was rozjebie

Przechwytywanie.JPG.9a60f2d3a24261ae62747e3afb1d4647.JPG

Przechwytywanie2.thumb.JPG.261eebf0244f298e22f2e75f7a012424.JPG

Opublikowano

Niedzielny wieczór, czas odpalić PS5, zapraszam xd

Opublikowano

Panu na dziś już dziękujemy. 

FD065995-784B-4F36-8832-15F977530225.gif

Opublikowano

Ej, klapy, zrobcie jeszcze petycję ONLINE żeby zakazać publikowania innych gier niż cinematic experience pifpaf. Każda gra bardziej skomplikowana niż anczarted to stygmatyzacja niebieskiego robactwa :shieeet:

Opublikowano

na yt i tt jakie jaranko starfieldem :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

na yt i tt jakie jaranko starfieldem :banderas:

Ogra się za 5 lat na lodówce - pewnie będzie lepiej wyglądać niż na Xboxie

Opublikowano
2 minuty temu, Bielik napisał:

Obraz

Trochę podobnie to u mnie wyglądało XD

Prędzej wyjdzie sequel zeldy niż jakikolwiek mocny ex na xbestie xD 

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Wygląda ekstra. Ciekawe jak duże obszary będzie można przemierzać na tych planetach i czy można przejśc z jednego lądowiska do drugiego z buta.

XDXDXDXDXDXDXD

Panowie co myslicie o tych butach? W najkach da rade?

Opublikowano

wow, to wielki wyczyn.

Z jednej strony jest PlayStation 5, które nie ma ani jednej gry, a drugiej xbox, który pokazuje kilkanaście gier, które totalnie nikogo nie obchodzą xD cudowna generacja 

Opublikowano

Chciałbym, żeby xbox miał taką samą sytuację jak PS5 z brakiem gier w tym roku :lapka: 

Horizon to yebany ubisofciak i mocno przehajpowany tytuł, ale w tym roku jest jeszcze gran turismo, sifu, god of war :wub: , ghostwire, stray czy forspoken. 

Wiadomo, że nie każda gra przypadnie komuś do gustu, ale przynajmniej jest wybór, a zaraz przyjdą zatwardziałe boty co będą pierdolić, że ich cinematic experience nie interesuje i zaczną ogrywać setny indyk z gamepassa dla K O N E S E R Ó W gejmingu.

Opublikowano

No i kolejna kompromitacja Xboxa stała się faktem. Gdzie jest 20centymetrów frajera? :D

Opublikowano

Ostatni state of Play zassał to co dziś MS pokazał.

Jakim cudem ktoś to obejrzał i dał zielone światło, że by to ludziom pokazać :kekw:

W tym tygodniu wjeżdża PS5.

Opublikowano

Ja myślałem ze PS5 poczeka odrobinę dłużej ale no :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.