Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Skoro MS sam rozbraja nas z amunicji to to nie jest konsolowa wojna. Plejka do dużych, robiących wrażenie gierek, Switch do grywalnych sztosiw pod kołderką i Xbox do gierek z kosza za 4zł, tak to wygląda

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No ja jestem bardzo ciekaw jak chlopaki będą bronić starfielda - chyba już dawno nic tak nie rozczarowało.

Opublikowano
3 minutes ago, Dave Czezky said:

No ja jestem bardzo ciekaw jak chlopaki będą bronić starfielda - chyba już dawno nic tak nie rozczarowało.

Starfield? Najlepsza gra z wczorajszego pokazu. 

Opublikowano

Akurat Starfield wygląda nawet nieźle jak przymknąć oko na ryjce z PS3 i drewniane strzelanko, bo to znaki rozpoznawcze Bethesdy, ale nie mieć kurwa żadnego niszczatora graficznego prócz Forzy będąc jedną z najbogatszych firm na świecie z jednym z największych portfolio studiów i IPków w łapie to :kekw: Ja jebię, oni dwie generacje będą gonić poziom rimejka Demon's Souls jak tak dalej pójdzie.

KONICZIŁA KNUR-SAN, OGRARNIJ SIĘ W KOŃCU KURWA

Opublikowano

No nie wiem, mi to wyglada na szare NMS.

Opublikowano

Planetki były ładne i różnorodne, zobaczymy. ALE TAK PROFILAKTYCZNIE TO LEPIEJ NIE MIEĆ OCZEKIWAŃ.

O, dobry podtytuł do nowego CW

Opublikowano
14 minut temu, Dave Czezky napisał:

sam sie obroni, jak kazda dobra gra

Opublikowano
18 minut temu, Bzduras napisał:

Skoro MS sam rozbraja nas z amunicji to to nie jest konsolowa wojna. Plejka do dużych, robiących wrażenie gierek, Switch do grywalnych sztosiw pod kołderką i Xbox do gierek z kosza za 4zł, tak to wygląda

Mam podobnie. W sumie nawet mi to nie przeszkadza i teraz to jest bdb układ. 
Sony do dużych, dopracowanych gier.

Switch dla kolorowych exów i czasami jakaś kołderka.

Xbox do indyków (aby hajsu na to nie wydawać) i gierek AA/AAA które czasami lądują w GP, a na które też mi szkoda siana, albo w ogóle bym się nimi nie zainteresował.
No ale pewno jakbym płacił pełną cenę za GPU, to bym inaczej śpiewał… :yao:

Opublikowano

Xbox jest dobry do cebuli i wstecznej, rzekłem. Jak komuś to wystarcza to spoko, mi nie wystarcza. Niech już wydają tę sonkę 5 slim szybciej żebym mógł kupić

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Xbox do indyków

wspaniały sprzęt, wydać 2 koła, zeby pograc w gierki z kosza z odpadami

Opublikowano

a potem te same osoby z poważną miną wklejają te gry z kosza do zakupów growych. Jak wydadzą 200+ to od razu te gry robią się jakościowo lepsze :)

Opublikowano

Przeyebane że będę musiał wydać na to kiedyś pieniądze żeby pograć w rdr jak człowiek :pechowiec:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Przykład?

Ostatnio widziałem infernax kupowane na ps4 czy record of lodoss war na ps5, a takich przykładów jest więcej. Zaraz będzie zajebane żółwiami za 160zł

Opublikowano

MS w 90 minut zaprezentował więcej gier niż przeciętny #mopsiarzgamingu ogra przez całe swoje nędzne życie. Niebieskie kundel musi mieć w misce nałożone gówno z naklejka plejstejszyn, inaczej nie ruszy :kaz:

Przejebane być klaperskim:nosacz2:

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

wspaniały sprzęt, wydać 2 koła, zeby pograc w gierki z kosza z odpadami

No czasami jakaś Forza/Gearsy wyjdą. Co by nie mówić dzięki XSX ograłem trochę fajnych gierek, których bym nawet nie zauważył oraz zaoszczędziłem trochę hajsu, zarówno przez tytuły, które ograłem dzięki GP oraz przez sprawdzenie „za free” nie wjebalem się z kupnem za 2-3 bomby.

Aaaaa no i Gta IV w 60 ks :banderas:

Opublikowano

Po prostu Xbox to druga lub trzecia konsola. Nigdy nie będzie dobrem pierwszej potrzeby gamingowej:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Czyli wszystko się zgadza - cebula, wsteczna i gierki z kosza.

Opublikowano

No i elegancko, ważne, że prywaciarz nie zarobi.

Opublikowano

Czyli co...zamykamy temat? Wojna rozstrzygnięta? Xbox ostatecznie zdegradowany do konsoli z gierkami z kosza?

Opublikowano

Patrząc na to co się dzieje w światku developerskim dużych studiów czyli 4 dni pracy po 8h najlepiej zdalnie żeby nie widzieli jak się opierdalam bo diversive teamy mają wiecznie z czymś problem walcząc w ramach SJW na tłiterzu waląc przy tym do furrasów, brakuje czasu na to co najważniejsze - właściwą pracę i samorozwój.

Liczę że chociaż projekty AA o mniejszej skali ale ambitne będą dowozić w cenie gierek AAA z poprzedniej generacji, a takich gier chyba najwięcej będzie dowozić Embracer, Tencent czy Devolver jako wydawcy.

Opublikowano

Gierek AAA i tak jest więcej niż normalny, pracujący biały człowiek ma czasu żeby je pokończyć. Oczywiście taki człowiek ma wszystkie trzy konsole, gardzi abonamentami, a jego głównym sprzętem jest Playstation 5. Czyli taki ktoś jak ja

Opublikowano

Jak wazne są indyki pokazał plebiscyt uzytkownika @Kmiot , fajnie czasem zagrac, ale to tylko dodatek do duzych gier. No  a żółwie biore w pudle i tak, bo to bedzie dobra gra do kanapowego multi i sie nie chce zastanawiac, kiedy wypadenie z abonamentu :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.