Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

aha jaki reskin

Forza 7 vs real-life? Lubię takie filmiki :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
38 minut temu, 20inchDT napisał:

Świetne show. Dzięki za super gierki do Gp Phil. Kojima x Xbox to prawda, macie za swoje abandonowcy.  Czaicie, frajerzy szukali kojimy w trailerze jakiegos sandniggera, ktory zrobił montaż assetow z unreal XDDD GHAHAHA

ahahah, zalany w trupa inchak podniósł zwłoki z zielonej trumny i coś tam bełkocze: Kojima BEŁT! indyki w gp ŻYG! Bugfield wyglądaj jak życie AAAA!

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Ostatnio widziałem infernax kupowane na ps4 czy record of lodoss war na ps5, a takich przykładów jest więcej. Zaraz będzie zajebane żółwiami za 160zł

No ale zolwie beda tak ze 100 razy lepsze od starfield, to widac na pierwszy rzut oka. Z jednej strony mamy gre zrobiona z sercem i pasja w stylistyce retro, ale z dzisiejszymi rozwiazaniami gameplayowymi, a z drugiej proceduralnie wygenerowana kopie NMS na kilkunastoletnim silniku i drewniamym feelingiem Skyrima.

Opublikowano

izer0nek, pan Inch ogrywa w miesiąc więcej gier niz ty przez cały rok 2021 ograłeś (całe zero) więc może wracaj do izolatki w Choroszczy, bo między GRACZAMI to raczej nie masz czego szukać :sonkassie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
3 minuty temu, Dave Czezky napisał:

No ale zolwie beda tak ze 100 razy lepsze od starfield, to widac na pierwszy rzut oka. Z jednej strony mamy gre zrobiona z sercem i pasja w stylistyce retro, ale z dzisiejszymi rozwiazaniami gameplayowymi, a z drugiej proceduralnie wygenerowana kopie NMS na kilkunastoletnim silniku i drewniamym feelingiem Skyrima.

tak sobie wmawiaj

Opublikowano

Nie wiem czy to jest tak, ze Microsoft wrzuca sie na miny i wykupuje Krzysztofow Piatkow (najlepsze za nimi), czy po prostu zle prowadzi swoje kluby?

No bo kurde, co sie dzieje z tymi wspanialymi studiami, ze nagle sobie nie radza?

Opublikowano

deebil jaaki próbuje robić marny damage control od wczoraj, nawet nikt na bidoka uwagi nie zwrócił :rofl: A czytanie o Choroszy to już jest takie zabawne, jak schowcasy Xboxa zieew

1 minutę temu, Dave Czezky napisał:

Nie wiem czy to jest tak, ze Microsoft wrzuca sie na miny i wykupuje Krzysztofow Piatkow (najlepsze za nimi), czy po prostu zle prowadzi swoje kluby?

No bo kurde, co sie dzieje z tymi wspanialymi studiami, ze nagle sobie nie radza?

Nagle? To jakiś eufemizm? :)

Opublikowano

Wez liste studiów, zobacz kiedy kazde z nich wydało swoją ostatnią grę i potem wróc. 

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

A czytanie o Choroszy to już jest takie zabawne

Ważne, że za każdym razem gryziesz kraty z pianą na pyszczku, więc tak, IT STILL WORKS :banderas:

I wciąż nie wiem czego szukasz w temacie o grach, nie grając w gry, oświeć nas :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Boty wleczone po wczorajszej stypie w pubie. Godność zostawiona pod stołem. Karzeł właśnie robi tatuaż z Kojima. :kekw:

Opublikowano

crapfield na czym był odpalowany, że leciał w 15fps? :pawel:

Opublikowano
24 minuty temu, dee napisał:

Ważne, że za każdym razem gryziesz kraty z pianą na pyszczku, więc tak, IT STILL WORKS :banderas:

I wciąż nie wiem czego szukasz w temacie o grach, nie grając w gry, oświeć nas :reggie:

Botom zostały już tylko deebilne gimbusy w temacie. Jak nawet Pioterek się zmył to serio musi być tam słabo :asax:

Opublikowano

Teraz największe oczekiwania botów to przełożenie Ragnarok na 23 xd xd

Wo long najciekawsza gra będzie też premierowo na ps5/4. Podobno ms wykupił embargo, żeby przez dwa dni studio nie wspominało, że gra wyjdzie  na inne konsole xd

Opublikowano

Ta podnieta tym minipierdem kojimy przeniesionym ze stadii do microsoftu:kekw: danie główne tylko na nadkosnoli 5 czyli death stranding 2:banderas:

Opublikowano

Playdziwka 4,5 znowu ładnie rozjebana na atomy nextgenową grafiką FM8. I na dokładke Starfieldem. Grafika przy tej skali świata powala i wyznacza nowe standardy na konsolach. Tutaj tylko Star Citizen może konkurować :obama:

A to wszystko w GP Ultimate i znowu miliony ludzi zagrają. Dzięki Phill. :banderas:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

danie główne tylko na nadkosnoli 5 czyli death stranding 2

also on PC 

Opublikowano
50 minutes ago, Dave Czezky said:

ze bethesda i blizzard nagle sobie nie radza? to niezle nagle. W ich przypadku to nie jest Piatek tylko doslownie kurwa straszenie Mariuszem Srutwa i Arturem Wichniarkiem na szpicy w 2022 roku

Opublikowano

Niebieskie małpy drą pissdy bo na pokazie MS zabrakło gier w stylu sony-the-game :shieeet:

No cóż, dla dojrzałych GRACZY to była największa zaleta tego pokazu :kaz:

Opublikowano

miało być główne danie superkonfy a jak cała reszta została wyjebana do kosza i skasowana:kekw:

boty to chyba lubią deszcze bo spermer od dekady stoi i pluje im w mordę :kekw:

Kurwbox games studio

"ojej covid nas dopadł, szef krzyczał i dotykał po kroku a tak w ogóle to pod kołderką ciepło i po 2h ambulans musiał przyjechać bo odwodniłem się od pracy. Skasujemy grę po raz kolejny, zrobimy do nowa tylko dej szefie te 15k$ i jeszcze pospać 10 lat"

Cheems " Poster by Ettore13 | Redbubble

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 minutes ago, dee said:

Niebieskie małpy drą pissdy bo na pokazie MS zabrakło gier w stylu sony-the-game :shieeet:

No cóż, dla dojrzałych GRACZY to była największa zaleta tego pokazu :kaz:

Gry dla DOJRZAŁYCH GRACZY z wczorajszej konfy

Trwają testy Overwatch 2. Nie zapomnieliście jeszcze o grze? | WhatNext

League of Legends: Wild Rift - skąd pobrać?

How To Invite Friends For Multiplayer in Grounded | SteelSeries

Gunfire Reborn na Steam

Minecraft jako strategia. Zapowiedziano nowy projekt | Eurogamer.pl

image.jpeg.a92454f7d096a44e65d7fa3b5bc8e86e.jpeg

image.jpeg

Opublikowano

ale bedzie grane w te wszystkie porty z pc:banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Gry dla DOJRZAŁYCH GRACZY z wczorajszej konfy

Trwają testy Overwatch 2. Nie zapomnieliście jeszcze o grze? | WhatNext

League of Legends: Wild Rift - skąd pobrać?

How To Invite Friends For Multiplayer in Grounded | SteelSeries

Gunfire Reborn na Steam

Minecraft jako strategia. Zapowiedziano nowy projekt | Eurogamer.pl

image.jpeg.a92454f7d096a44e65d7fa3b5bc8e86e.jpeg

image.jpeg

Parkingowy zaorany. Dałbym reakcje ale nie mam:/

Opublikowano

A to zdjęcia zza kulis tej KONFY:kekw: obszczany korytarz, ruski dywan i grubas w przepoconej koszulce:kekw: no widać nie pierdolą się i rozmach za hajs z smiecpassa nie ma ograniczeń

Zdjęcie

Zdjęcie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.