Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, schabek napisał:

ALE KLAPUW DUPA PIECZE A TO DOPIERO POCZONTEK :obama:

Kurwa bez gier prawie 2 lata na rynku i przez kolejne 2 lata nic sie nie zmieni ale dla bociarskich to dopiero poczatek :kekw: bociarze, wypada zadac pytanie czym uraczycie swiat komedii w przyszlosci. Czy w ogole da sie przeskoczyc tak wysoko zawieszona poprzeczke? Jak nie reskiny serii ktore kiedys tam sie sprawdzily to gierki rehabilitacyjne dla dzieci z porazeniem mozgowym w grafice z cybermychy i zabugowane kurwiszcza od bethesdy z oprawa na poziomie wczesnego ps360 XDDDDDDDD Spencer wariacie nie zmieniaj sie

dobra, ale przyhamujcie, miejmy trochę empatii i spróbujmy wesprzeć naszych zielonych kolegów w kolejnej upokarzającej sytuacji. Łatwo tak dobijać leżącego, szczególnie jak leży już od 2008 roku, ale wspólnymi siłami możemy stworzyć przyjazne środowisko zielonym, by chociaż "czuli" się jak gracze :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

3 jebane grubasy spocone 

Futrowane mounatin dew i doritosami.

Opublikowano
36 minut temu, dee napisał:

Nawet muppeta szkrabka wypuścili, co za MOBILIZACJA

To nie on mówił po pierwszych trailerach MFS na XSX że ta gierka tak wygląda tylko na uber pc reaktorze, a później okazało sie że na XSX jednak w MFS detale ultra? :yao: 

Opublikowano

Ostatnia betonowa trójca:obama: Spermer jednak pokazał, że potrafi to i ten beton skruszy:cool:

Opublikowano
24 minuty temu, Figaro napisał:

BEDZIE DOBRZE CHŁOPAKY 

image.png.8581e96f4ec8224069d2c3e2ebd9fe24.png

Bwq3KvQCQAA9cuL.jpg

Opublikowano
43 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To nie on mówił po pierwszych trailerach MFS na XSX że ta gierka tak wygląda tylko na uber pc reaktorze, a później okazało sie że na XSX jednak w MFS detale ultra? :yao: 

Coś Ci się źle okazało, bo na xsx nie ma żadnych detali na ultra.

Opublikowano

I to "Specner musisz" przed konfą XD

Opublikowano

No boty zdradzone przez Spencera.

Opublikowano

Spencer najlepszy gosc. Tyle dobra w gamepassie za nic :kojima::lapka:

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Spencer najlepszy gosc. Nic dobra w gamepassie za tyle :kojima::lapka:

fixed

Opublikowano

Niebieskie kundle drugi dzień żyją pokazem MS:kaz:

Przez te dwa dni plejśmieciary żaden klaperski nie odpalił nawet. No bo po co w sumie :shieeet:

Opublikowano
31 minut temu, dee napisał:

Niebieskie kundle drugi dzień żyją pokazem MS:kaz:

Przez te dwa dni plejśmieciary żaden klaperski nie odpalił nawet. No bo po co w sumie :shieeet:

No czekają na DLC do Łysego...W przyszłym roku na pierwsze info o Frakcjach i na facetów w latexie w 25. No szału w ilości gierek nie ma chyba że ktoś jedna na rok przechodzi. 

Opublikowano

Podczas lądowania w Ekwadorze zauważyłem sporo płaczących botów w tamtejszych lasach.. Nie wiem dlaczego akurat tam :dunno:

Bez tytułu.png

Opublikowano

DLC do łysego xD 

Czyli cała seria gearsow składa się z DLC xD lubię obie serie więc takie pierdolenie to :kekw:

Opublikowano

Już tylko pierdolenie im zostało. Nie wiem jak ta banda pajaców sie nadal ośmiesza po wczorajszej konfie. Najlepiej pod kamień teraz i niech wyjdą jak kurz po tym syfie opadnie:sonkassie:

Opublikowano

szczerze mówiąc z tym Gears of War to dobry argument bo każda odsłona w sumie identyczna. Ogrywałem ostatnio dwójkę i trójkę i nie było tam żadnych zmian, poza dodaniem robocika, którego możemy dosiadać w trójce. DLC jak nic.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
39 minut temu, Czoperrr napisał:

szczerze mówiąc z tym Gears of War to dobry argument bo każda odsłona w sumie identyczna. Ogrywałem ostatnio dwójkę i trójkę i nie było tam żadnych zmian, poza dodaniem robocika, którego możemy dosiadać w trójce. DLC jak nic.

No to do 5 możesz nie dotrwać bo jest tylko gorzej :( Od czasów One studia Microsoftu osiągnęły jakaś deweloperska impotencję. 

Opublikowano

Było coś o Hollow Knight Silksong? Bo mialbyc rzekomo Ex na Xa? :D 

Starfield to jakaś kopia No Man Sky, kurde liczyłem na lepszy pokaz a premiera chociaż w 2022? Ja pierdole jaka posucha na rynku Xa, dobrze że chociaż wpadną te żółwie nonja 15 czerwca

Opublikowano

Znów brutalne zderzenie botów z rzeczywistością.
6e96d24c6e96db7825b67d540af1113a.jpg

Te ich twarde narkotyki :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.