Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No ten rok to porażka w wykonaniu MS

Miał być Starfield, FM i Redfall, a ostatecznie wszystkie te gry wyjdą w 2023

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na Starfielda pomimo beki jaka sobie od dawna robiłem jakos podświadomie liczyłem. Niestety trailer pokazał obraz nędzy i rozpaczy ( drewniana animacja, grafika z ps3, spadki animacji, generyzm i brak polotu level hard)

Opublikowano

Izonik to pokaż jakąś gierke z PS3 z tak dużym otwartym światem i grafiką jak ze Starfielda.

Opublikowano
1 hour ago, izon said:

No to do 5 możesz nie dotrwać bo jest tylko gorzej :( Od czasów One studia Microsoftu osiągnęły jakaś deweloperska impotencję. 

piątkę już grałem zaraz po kupnie xsx i był wypas, muszę nadrobić jeszcze czwórkę

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

piątkę już grałem zaraz po kupnie xsx i był wypas, muszę nadrobić jeszcze czwórkę

Mi się niestety nie podoba ta formula

otwartego świata. 4 za wyjątkiem pierwszego chaptera o klasę lepsza.

18 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Izonik to pokaż jakąś gierke z PS3 z tak dużym otwartym światem i grafiką jak ze Starfielda.

Pioterek dobrze, ze wróciłeś bo już się bałem, ze deebil będzie robił za dzbana tematu :rofl:

Opublikowano

Czwórka troche spierdolona (nie wiem jak to przeszło) - roboty, cukierkowo i mało śmiesznie. Od połowy troche mrocznie się robi ale tylko na chwile. Przeyebane jak ten MS niszczy serie gier. 

Opublikowano

Nienawidzę jak w grach postać jest jebaną niemową. Myślałem, że to zmierzch przeszłości w gierkowie. Gdzie tam. 

Ms i Bethesda jak widać nie dadzą nam zapomnieć o starych, zgrzybiałych motywach. 

Postać niemowa w rpg. Xbox bez gier. Itd

Opublikowano

Czemu fani playgowna to taki AIDS. Zeby miec taki bol dupy,ze gra wychodzi na inna platforme :dafuq:

Opublikowano

Zawsze bawi jak #mopsiarzegamingu udają że grali w Gears of War xD

Chvja tam graliście w Gearsy. Filmik na YT to nie granie frajerzy bez honoru :shieeet:

Opublikowano

Ograłem 4 cześci na x360, grałes w jedne to tak jakbys grał we wszystkie.

Opublikowano

Boty jak zawsze dobra mina do złej gry

8F56ADBC-9769-403F-84DD-22B6667496D0.jpeg

Edytowane przez izon

Opublikowano

Oczywiście forumowy błazen-bajkopisarz jak zawsze dostarcza, mopsiu jak ci nie wstyd tak okłamywać forumowiczówSchowek01.thumb.jpg.ad3561c5d45fc821abaf64bc530dcc3e.jpg xDDDDD

Opublikowano

No i chłopak ograł najlepsze 15 minut gry.

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Oczywiście forumowy błazen-bajkopisarz jak zawsze dostarcza, mopsiu jak ci nie wstyd tak okłamywać forumowiczówSchowek01.thumb.jpg.ad3561c5d45fc821abaf64bc530dcc3e.jpg xDDDDD

Niezły jest

Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Czwórka troche spierdolona (nie wiem jak to przeszło) - roboty, cukierkowo i mało śmiesznie. Od połowy troche mrocznie się robi ale tylko na chwile. Przeyebane jak ten MS niszczy serie gier. 

Ciepło na dworze to zagotowało się w budce. Tak sobie właśnie zdałem sprawę z tego że na parkingu dla samochodów, to budka ciecia jest jedynym zadaszonym miejscem na kilkuset metrach kwadratowych.

W Starfieldzie to będzie - tysionc budek do zwiedzenia. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ciepło na dworze to zagotowało się budce. Tak sobie właśnie zdałem sprawę z tego że na parkingu dla samochodów, to budka ciecia jest jedynym zadaszonym miejscem na kilkuset metrach kwadratowych.

Nie tłumacz się mopsiu. Mnie nie interesują twoje usprawiedliwienia. To że masz gorąco na melinie to jeszcze nie powód, by okłamywac forumowiczów. Jesteś bajkopisarzem, którego cały foruming to jedna wielka ściema :dunno:

Tak się nie robi, po prostu. :kojima:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Tak się nie robi, po prostu. :kojima:

Chłopak zapomniał że jest w internecie

giphy.gif?cid=ecf05e47x1i81yz13u6tqpk4st

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

cukierkowość jest teraz na topie w Microsofcie, boję się co zrobią z Hellblade 2.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Pioterek dobrze, ze wróciłeś

To jak Izonik, pokażesz w końcu na PS3 taką grafike w otwartym świecie tej skali co w Starfiled? 

Albo pokaż chociaż coś takiego z taką grafą w tej skali na Playdziwce 4,5? Co? Też nie ma? :dynia:

Opublikowano

Ograłem wszystkie Gearsy razem z dodatkami, fajna seria ale na jedno kopyto. Dee ty pewnie nie ograles

11 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To jak Izonik, pokażesz w końcu na PS3 taką grafike w otwartym świecie tej skali co w Starfiled? 

Albo pokaż chociaż coś takiego z taką grafą w tej skali na Playdziwce 4,5? Co? Też nie ma? :dynia:

Ratchet wypierdala jakościowo to coś w kosmos generacje wyżej, handluj z tym

Opublikowano

To wjeżdżanie w profile/gamertagi :kekw:

Potężne boty, mieliście walczyć z głupotą klapów, a nie dołączać do nich ale z takim wsparciem od Spencera nie ma się co dziwić, że styki się przepalają.

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

Ratchet wypierdala jakościowo to coś w kosmos generacje wyżej, handluj z tym

Whiskas jaki pocisk w akcie desperacji :obama: 

Dobrze że playdziwka 4,5 może graficznie jedynie walczyć korytarzykiem z graficznym next genowym sztosem w otwartym świecie na zielonej bestii :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.