Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Wolfie_ napisał:

Czemu fani playgowna to taki AIDS. Zeby miec taki bol dupy,ze gra wychodzi na inna platforme :dafuq:

Kolesie z avatarami z chińskich bajek, to wiele tłumaczy. 

FVIaixrXoAI8vqm?format=jpg&name=large

To pierwszy rok w którym sorry ma szansę zaorać MS, będzie wesoło jak gra wyleci na 2023  :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

FVIpIvfX0AECSn3?format=jpg&name=900x900

Nic dziwnego że mistrzu HIDEO KOJIMA wystraszył się tych niebieskich robali na szczęście uciekł z tonącej łajby, teraz może rozwijać wielkie gry bez ograniczeń dla prawdziwych graczy  :) 

FVIj2cdXsAAnox0?format=jpg&name=4096x409

:obama:

Opublikowano

W sumie gierkowo Xbox nie podejmuje rękawicy z Sony, ale to jebane niebieskie community co rusz przypomina mi, dlaczego nie chcę stać z nimi w jednej linii. To ja już wolę wieczną cebulę i wstekę niż towarzystwo niestabilnych psychicznie chorągiewek.

Opublikowano

po plejkurwie 4.5 bez gier nie ma czego zbierać  :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

ale to jebane niebieskie community co rusz przypomina mi, dlaczego nie chcę stać z nimi w jednej linii. To ja już wolę wieczną cebulę i wstekę niż towarzystwo niestabilnych psychicznie chorągiewek.

+1 bro Mam XSX, mam PS5, na konsolach Sony gram od PSX, ale jak sobie pomyślę że mam być utożsamiany z bucami pokroju donatello czy lisciu, to wolę przejść do historii jako xbot. Plejka to obecnie dom dla januszy którzy kiedyś tam przeszli Uncharted, pograli w Ratcheta i wielcy kur.wa znawcy gier, choć na każdym kroku pokazują swoje umysłowe ograniczenia. 

Dobrze to pokazała reakcja na pokaz MS. Konkrety, w cholerę dobrych gier, gamepass robi robotę. Janusze klapki niezadowolone no nie było samograjów i graficzki. Co za lamusy, nie chce mieć z tym community nic wspólnego :/

Opublikowano

Nadal oczko wyżej od klapa.

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przejdziesz do historii jako zielony karaluszy.

Wciąż lepiej niż seksualny maniak spuszczający się na pada :potter:

Opublikowano
20 minut temu, knotek napisał:

+1 bro Mam XSX, mam PS5, na konsolach Sony gram od PSX, ale jak sobie pomyślę że mam być utożsamiany z bucami pokroju donatello czy lisciu, to wolę przejść do historii jako xbot. Plejka to obecnie dom dla januszy którzy kiedyś tam przeszli Uncharted, pograli w Ratcheta i wielcy kur.wa znawcy gier, choć na każdym kroku pokazują swoje umysłowe ograniczenia. 

Dobrze to pokazała reakcja na pokaz MS. Konkrety, w cholerę dobrych gier, gamepass robi robotę. Janusze klapki niezadowolone no nie było samograjów i graficzki. Co za lamusy, nie chce mieć z tym community nic wspólnego :/

"Janusze klapki" niezadowolone? Wręcz przeciwnie. Ten pokaz pokazał tylko hipokryzję botków, którzy twierdzili, że przez ps4, którego nazywają hamulcem generacji na ps5 nie ma progresu graficznego.

No to pokazali kurwa ten przeskok na xsx- aka najpotężniejszej konsoli wszechświata, bez żadnych hamulców. Starfield w 13 fpsach i grafice 2 generacje niżej niż Horizon z tego roku, czy lekko dopalona Forza. Poza tymi dwoma tytułami wszystko co pokazano spokojnie by poszło na PS3 xd

Opublikowano

No chyba na spiętych dziecięciu ps3 w jedno.
Na ps3 to każda gra chodziła jak (pipi).

Opublikowano

Nie twierdzę, że by było płynnie. Ale poszło by wszystko.

Opublikowano

jestem przerażony poziomem wiedzy technicznej na tym forum,

jeden pyta się czy 1000 planet w Starfieldzie będzie ręcznie modelowane. A kolejny uważa  że np. takie  Plague Tale 2  "spokojnie by poszło na PS3".

a w tle gdzieś tam majaczy Donatello który pisze że nowy Motorsport to reskin "lekko dopalonej" siódemki z 2017 r:

9c2fc807-af04-4b41-aavwkpu.png

screenshot2022-06-13aqgkcx.png

Opublikowano
41 minut temu, Jakim napisał:

"Janusze klapki" niezadowolone? Wręcz przeciwnie. Ten pokaz pokazał tylko hipokryzję botków, którzy twierdzili, że przez ps4, którego nazywają hamulcem generacji na ps5 nie ma progresu graficznego.

Czyli grafika grafika grafika :shieeet:

Brzmisz jak janusz gamingu :sonkassie:

Opublikowano

image.thumb.png.d76dcfecce1e1427983b170fd548867d.png

Ja pierdole, czy te zielone karakany nie mówiły przez 30 minut o tym jakie zajebiste będzie otoczenie? Co to kurwa jest?  :kekw:

Modele aut 1000 lat za gt7 i świecą się jak psu jaja. Teraz wisieńka na torcie

Zdjęcie

:kekw:

z czym do ludzi zielone robale

Spider-Man Remastered - Ray Tracing 60FPS Gameplay (Performance RT Mode) -  YouTube

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

image.thumb.png.d76dcfecce1e1427983b170fd548867d.png

Ja pierdole, czy te zielone karakany nie mówiły przez 30 minut o tym jakie zajebiste będzie otoczenie? Co to kurwa jest?  :kekw:

to jest otoczenie z Forzy Motorsport 7

Opublikowano

PanDebilek wchodzi z drzwiami na podium konkursu na najgłupszego człowieka w internecie :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

to jest otoczenie z Forzy Motorsport 7

Mają szczęscie bo już myślałem, że znowu scamują jak cała xkurwa w 95% swojej działalnosci w grach:nosacz3:

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Czyli grafika grafika grafika :shieeet:

Brzmisz jak janusz gamingu :sonkassie:

Nope. Jeśli w kwestii rozwiązań gameplayowych wszystko stoi dalej w erze ps3/360 (niech już będzie że dotyczy to obu zespołów) to przynajmniej najpotężniejsza konsola w galaktyce mogła by jednak coś pokazać w tej materii. Szczególnie, że niby nie ma hamulcowego xone. A tu ani graficzka, ani cos nowego jeśli chodzi o gameplay. 

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

PanDebilek wchodzi z drzwiami na podium konkursu na najgłupszego człowieka w internecie :shieeet:

Deebil ma meltdown od trzech dni i tak słabego postingu to jeszcze tu nie widziałem. Posty bez wiary, bez nadziei , bez charakteru, bez przekonania. Upadek, groteska i posiłkowanie się gotowymi szablonami:frog: zamiast wskoczyć do jaskini na 12 miesięcy podjął się niemożliwego czyli broniena tej gonwokonfy będąc totalnej rozsypce psychicznej:kaz: pomyśleć, że zielone deebile nawet nie zapytają się spermera gdzie jest:

-state of decay 3

-awoved

-fable

-perfect dark

-contraband

-everwild

:kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.