Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, PanKamil napisał:

Deebil ma meltdown od trzech dni i tak słabego postingu to jeszcze tu nie widziałem. Posty bez wiary, bez nadziei , bez charakteru, bez przekonania. Upadek, groteska i posiłkowanie się gotowymi szablonami:frog: zamiast wskoczyć do jaskini na 12 miesięcy podjął się niemożliwego czyli broniena tej gonwokonfy będąc totalnej rozsypce psychicznej:kaz: pomyśleć, że zielone deebile nawet nie zapytają się spermera gdzie jest:

-state of decay 3

-awoved

-fable

-perfect dark

-contraband

-everwild

:kaz:

nie ma w co grac do przyszlego roku, to wyładowuje sie tutaj

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

przeciez juz twarde wyparcie w temacie gierki ze to nie jest chujnia tylko takie nowe disco elysium :kekw: oby nie bo znowu sie bedzie polowa forumowiczy musiala zarzekac ze to najlepsza gra w jaka kiedykolwiek grali

Opublikowano

Właśnie w sieci pojawiły się nowe screeny z pentiment i jeff grubb mówi, że symboliką nawiązują do tego co dostaną boty do grania w przyszłości:obama:

Did Medieval paintings look cartoony because techniques hadn't developed  for realistic portraits and perspective, or was it intentional? - Quora

Opublikowano
20 minut temu, Il Brutto napisał:

przeciez juz twarde wyparcie w temacie gierki ze to nie jest chujnia tylko takie nowe disco elysium :kekw: oby nie bo znowu sie bedzie polowa forumowiczy musiala zarzekac ze to najlepsza gra w jaka kiedykolwiek grali

myslałem, ze to jakis trolling w cw tylko z tym bronieniem xboxa, ale jednak postradali rozumy.

Cytat

No i super. Miał być 2d rpg w stylu disco elysium i będzie. Nie spodziewałem się tylko takiego artstyle. Dobrze, że premiera jeszcze w 2022.

:pawel:

nasrac im do ryja, jeszcze poprosza o wiecej

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Modele aut 1000 lat za gt7 i świecą się jak psu jaja. Teraz wisieńka na torcie

Za przeproszeniem, co ty pyerdolisz? Grałeś w ogóle w GT7? Jakoś żadnego twojego postu w temacie nie widziałem i jestem pewien że nie grałeś. GT7 to może powalczyć z FM7, nowa FM to graficzny niszczator z którym GT7 nie ma kurva żadnych szans.

Ale po co ja to w ogóle pisze do klapka który tworzy teorie o grach których na oczy nie widział. To już chyba tutaj norma wśród niebieskich, nie grałem, nie widziałem ale się wypowiem :dynia:

Jesteście pośmiewiskiem gamingu klapki :sonkassie:

Opublikowano
5 minut temu, knotek napisał:

Za przeproszeniem, co ty pyerdolisz? Grałeś w ogóle w GT7? Jakoś żadnego twojego postu w temacie nie widziałem i jestem pewien że nie grałeś. GT7 to może powalczyć z FM7, nowa FM to graficzny niszczator z którym GT7 nie ma kurva żadnych szans.

Ale po co ja to w ogóle pisze do klapka który tworzy teorie o grach których na oczy nie widział. To już chyba tutaj norma wśród niebieskich, nie grałem, nie widziałem ale się wypowiem :dynia:

Jesteście pośmiewiskiem gamingu klapki :sonkassie:

Ty choć raz odpal GT7 i zobacz jak tam auta wyglądają:shieeet: to jest nieosiągalny poziom dla xśmiecia. Turn 10 to teraz jest zajęte klepaniem fable bo nieudaczniki z playground wydadzą tego swojego crapa za 10 lat:kekw:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale ten knociu jest głupi:xboxssie:

No trudno, właściwie to zawsze chciałem być bezrobotnym przegrywam żyjącym na kasie z zasiłków, siedzącym w CW cały dzień pośmiewiskiem forum przechodzącym gry na YT. Wygrałeś życie lisciu, gratuluję:potter:

Opublikowano
21 minut temu, knotek napisał:

No trudno, właściwie to zawsze chciałem być bezrobotnym przegrywam żyjącym na kasie z zasiłków, siedzącym w CW cały dzień pośmiewiskiem forum przechodzącym gry na YT. Wygrałeś życie lisciu, gratuluję:potter:

Gdy internet wjeżdża za mocno:kekw:

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Gdy internet wjeżdża za mocno:kekw:

Od założenia tematu minęło 586 dni

Kolega lisciu nayebał 3624 posty w tym czasie

To daje ponad 6 postów DZIENNIE, wliczając weekendy, święta, wakacje 

Kwestię komu internet wjechał za mocno wobec powyższego uważam za jednoznacznie rozstrzygniętą xD 

Opublikowano

Kolejne z wielu hobby - lanie botów po ich pustych łbach. No i widzę ze z tobą to będę miał sporo roboty:Coolface:

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Mają szczęscie bo już myślałem, że znowu scamują jak cała xkurwa w 95% swojej działalnosci w grach:nosacz3:

Ale sie zbłaźniłeś:dynia: 

Opublikowano
1 hour ago, knotek said:

Od założenia tematu minęło 586 dni

Kolega lisciu nayebał 3624 posty w tym czasie

To daje ponad 6 postów DZIENNIE, wliczając weekendy, święta, wakacje 

Kwestię komu internet wjechał za mocno wobec powyższego uważam za jednoznacznie rozstrzygniętą xD 

Więcej niż wbija trofeów albo aczików :yao:

Opublikowano

W temacie nowej Forzy widać gdzie jest GT7, generację za, ja wszytsko rozumiem ale klapy miejcie resztę honory i chociaż raz napiszcie jak jest :)

Opublikowano

Nawet nie ma co porównywać graficznie FM8 i GT7 bo gra polyphony nie ma tutaj żadnych szans. 

Opublikowano

Ahahaha, klaperskie zdradzone o świcie, anulować bo przegrany,  KOJIMBO DOBIJA ZDYCHAJĄCĄ PLEJŚMIECIARĘ :shieeet:

Screenshot_20220614-154110.png

Opublikowano
9 minut temu, cotek napisał:

Wstyd

no sprzedał się, co zrobisz, ale nigdy nie byłem jego fanem i tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.