Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Spencer wie jak uderzyc w klapow. Najpierw persona, potem kojima, a teraz final :xboss:nikt nie powstrzyma tego czlowieka

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

:xboss:nikt nie powstrzyma tego czlowieka

Zgadxam się, co roku kabareton na najwyższym poziomie, po którym następuje załamanie psychiczne bociarów :kekw:

Opublikowano

załamani pschicznie to sa shitposterzy na forum i goscie, ktorzy siebie nawzajem plusuja jak tylko w zdaniu jest "xbox" i cos negatywnego. Smutni ludzie z pustymi profilami :smutas: Teraz jeszcze mniej beda grac jak i japonskie gierki przestana byc exami

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gleboki odbyt siedzi 24/7 na forum, nowe tematy w ktorych nikt mu nie odpowiada smaruje jeden po drugim ale bedzie mowil kto jest smutny :kekw: podczlowiek z podkonsola pod tv :kekw:

Opublikowano
35 minut temu, 20inchDT napisał:

Spencer wie jak uderzyc w klapow. Najpierw persona, potem kojima, a teraz final :xboss:nikt nie powstrzyma tego czlowieka

A pomyslec, że jeszcze miesiąc temu wśród botów panowała retoryka, ze japonskie to gowno, a w jrpgi nikt nie gra :reggie:

Opublikowano

Bo miesiąc temu było #spencer_wierze, a teraz jest #ty_ulana_kurwo, więc nawet japońszczyznę połykają bez mrugnięcia. Tak wytresownawe karaluchy. Brawo Filipku, pięknie ci to idzie :xboxssie:

:kaz:

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale MS na swoim niezwykle udanym pokazie przedstawił więcej gier niż mopsiarz i najgłupszy człowiek w internecie ograli łącznie w całym swoim nędznym klaperskim życiu. Niesamowita sytuacja:obama:

Opublikowano

MS ze swojej stajni potrafi tylko wypluć bekafielda w 15 fps w 2023 roku, gdzie indyki latają w120. Reszta studiów klepie gry dla dzieci i inne guvna, więc sięgają po gierki z Sonki żeby poczuć się trochę lepiej niż najbardziej upodlona firma na świecie z najbardziej upodlonym community. :asax:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Reszta studiów klepie gry dla dzieci i inne guvna,

Jakie to studia? 

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Jakie to studia? 

Sprawdz sobie na propagandowej graficzce. :)

Opublikowano

Chodzi o Minecraft Legends, bo innych gier dla dzieci od first party nie widze? I nie wiem Liściu czy obudziłeś się wczoraj że jesteś zaskoczony tym że Mohjang robi grę dla młodszego odbiorcy. No nikt się tego nie spodziewał

Dlaczego też akurat teraz zaczęły przeszkadzać ci gry dla dzieci, być może pamięć płata mi figle, ale nie pamiętam żebyś był równie surowy dla Astroboya, Little Big Planet czy Destruction All Stars. Teraz te gry też stały się złe, czy już wcześniej konsekwentnie ich nie lubiłeś?

Opublikowano

Ładna projekcja ASX, natomiast warto ściagnąć różowe okularki w kształcie penisa spencera i poczytać temat Xboxa - chyba że zabrano Ci do niego dostęp

Opublikowano

ale o czym mam tam czytać, nagle znajdzie się tam więcej gier dla dzieci? Zadaje ci proste pytania, a ty zamiast normalnie jak człowiek odpowiedzieć, to unikasz odpowiedzi i odsyłasz do jakiś innych tematów, jakbym przyłapał cię na pomyłce lub niekonsekwencji

Opublikowano

Pozwole sobie zacytować jednego usera odnośnie gier dla dzieci.

Więc masz bekafielda, gry dla dzieci a reszte sobie wrzuć do worka "inne guvna" o którym też napisałem powyżej:lapka:

W dniu 13.06.2022 o 10:42, Czoperrr napisał:

Gry dla DOJRZAŁYCH GRACZY z wczorajszej konfy

Trwają testy Overwatch 2. Nie zapomnieliście jeszcze o grze? | WhatNext

League of Legends: Wild Rift - skąd pobrać?

How To Invite Friends For Multiplayer in Grounded | SteelSeries

Gunfire Reborn na Steam

Minecraft jako strategia. Zapowiedziano nowy projekt | Eurogamer.pl

image.jpeg.a92454f7d096a44e65d7fa3b5bc8e86e.jpeg

image.jpeg

Opublikowano

a faktycznie jest jeszcze Grounded, szczerze się przyznam  że zapomniałem o tej grze i wW które nie grałem, więc się o nim nie wypowiem no i Sea of Thieves. Tu też ogromne zaskoczenie, że Rare robi grę w stylizowanej oprawie dla młodszej grupy odbiorów i  trzeba się urodzić wczoraj by mieć o to pretensje. Bo to tak jakby czepiać się Nintendo że nowa Zelda czy Mario mają kreskówkową oprawę, bądźmy poważni. 

Reszta to gry third party, które nie robi M$.

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

by mieć o to pretensje.

Ale ja nie mam o nic pretensji. Stwierdzam tylko fakty. Pretensje to wy powinniście mieć.

Opublikowano

7 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale ja nie mam o nic pretensji. Stwierdzam tylko fakty. Pretensje to wy powinniście mieć.

ja nie mam o to pretensji, bo w przeciwieństwie do ciebie nie gardzę grami z kolorową grafiką (pamiętam jak wzgardziłeś Ratchetem ;] ) i cenie sobie różnorodność.  Taka Kena na przykład to dla mnie  jedna z najlepszych poprzedniego roku i to dużej mierze dzięki jej przepięknej bajkowej grafice ;]  

Opublikowano

Ja tam sie nie dziwie tej infantylnej ofensywie spermera. Przeciez bociska to opozniona grupa wsrod graczy wiec nawet musieli ugrzecznic girlsy i zrobic cool ekipke z bevery hills 90-210 zeby te opoznience nie mialy koszmarow :shieeet: mincraft-grounden-hot wheels-krasnale w halo itd. No idealny lineup dla tych psucholi w czapce ze smigielkiem :kaz:

Opublikowano

Nie wiem czego nie rozumiesz ASX skoro już drugi raz piszesz że coś robie. Nie ma pretensji i nie gardze żadnymi grami - tylko stwierdzam fakty odnośnie tego co oferuje najsłabsza konsolaw historii gamingu.

Opublikowano

Jakim trzeba być smutnym dziadersem bez gustu, żeby w ofensywie MS nie znaleźć nic dla siebie:dynia: Ładnie Sony wytresowało swoich klientów, albo ex na sonkę albo nie ma grania.

Tymczasem sonka ma na 2023 wielkie nic, chyba że spadnie z 2022 Kartos, ostatnia nadzieja klapków :D

Więc tak to wygląda klapki. Zieloni intensywny gaming cały 2022 rok, w 2023 jeszcze dodajemy gazu. Niebieskim januszom zostaje sączenie jadu i farmienie postów w CW :sonkassie:

Opublikowano

W UK na Amazonie jest xbox normalnie dostępny. Ps5 wciąż produktem, który natychmiast znika z półek. Używane ps5 w CeX za £600. Nowy xbox za £450. :reggie:

Pewnie ludzie powoli zdają sobie sprawę, że gry first party na premierę w GamePass to był mega trolling. Czaicie kogoś nabrać na to i przez dwa lata opłacania GP dostał crossgenową podróbkę Halo i ścigałkę. :kekw:

Opublikowano

PS5 niedostępne bo dziady z Sony nie potrafią sobie zapewnić dostępu do czipów niezbędnych do produkcji konsol. Przegrali rywalizację z producentami odkurzaczy i mikrofalówek :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.