Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Niebieskie frajery jakie podniecone bo remaster gorzej wyglądający od wersji z PS3 wpadnie a tak to bieda od premiery śmiecia4.5 do 2025 :kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapki wciąż w żałobie po tym jak mistrz Kojima wybrał jedyną przyszłościową konsolę, potężnego XSX :dynia:

No sorry, nikt nie chce być kojarzony z tym szajsem jaki wypluło Sony. Nawet klapki nie chcą i dlatego wybierają markę Xbox :asax:

Edytowane przez knotek

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Kurwa żyjcie w tym swoim zajebistym świecie gier. Gdzie kupicie remake remastera 9 letniej gry, kupicie wycięty multiplayer, oraz kolejny remake, tym razem podzielony ta trzy, piękna inwestycja. 

Przecież tylko w tym roku był Horizon 2 który oczywiście wniósł tyle do gier, a za rogiem Ragnarok który wygląda jak dodatek do jedynki. Nie wspominam nawet o GT7 bo to wybitna nowa jakość. 

Oczywiście już niedługo nowości kolejne czyli Spiderman 2. No kurwa pieknie w tym niebieskim królestwie, różowe okulary założone już dawno temu i lecimy. A na Xboxie huj guwno nie ma gier. 

Ja pierdole to już wolę sobie czekać na tego Starfielda i Redfalla, chociaż każda z tych gier będzie miała swoje wady, niż jarać się kurwa jak debil kolejnym reskinem udając że znów Sony zbawi branżę 

boy-school.gif

Opublikowano

Nagle beznadziejny chinol od jednej gierki z PSX-a awansował na boskiego Kojimę:shieeet:

A Knociak minusuje w CW, Ty chłopie zamiast dawać minusy poproś odbyciaka o telefon do psychiatry!

Edytowane przez izon

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Pan Kojima robi duży tytuł na PS5, a to guwno pod chmurę dla knura, to wyjdzie na kolejnego śmieć boxa :dynia:

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Najlepsze jest to, że Pan Kojima robi duży tytuł na PS5,

Tak tak, Abandoned. Tak będzie, nie trać wiary 

Ból dupy usera Izon o minusy na forum :dynia: Ten facet naprawdę musi nadawać z psychiatryka, nie ma innej opcji :sonkassie:

Opublikowano

chciało sie horror od kojimy

macie klapy

Opublikowano
39 minut temu, 20inchDT napisał:

chciało sie horror od kojimy

macie klapy

Spencer gada po polsku? Gorszy burak niż myślałem :)

Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał:

Boty: Phil, załatw Final Fantasy 7 na xboxa

Phil: będzie Final Fantasy 7 na xboxa

Final Fantasy 7 na xboxie

Ukryj zawartość

Przechwytywanie.JPG.e141b3b11727e8808982e46e02e7dfa6.JPG

:kekw:

:kaz:

Opublikowano
5 godzin temu, drozdu7 napisał:

Ja pierdole to już wolę sobie czekać na tego Starfielda i Redfalla, chociaż każda z tych gier będzie miała swoje wady, niż jarać się kurwa jak debil kolejnym reskinem udając że znów Sony zbawi branżę 

Co jest złego w jaraniu się kolejnymi częściami gier? To równie dobrze że wyjazd z tą Forza, ile można. Kolejny racer nie zbawi branży.

Swoją drogą to ten Starfield to wygląda na ubisofciaka i strzelanko, też mi rewolucja 

Edytowane przez aph

Opublikowano

Jaranko starfieldem to jeden z najwyższych poziomów trollingu w historii forum :)

Opublikowano

Pokaz stabilne 15fps a puszczone pewnie na blaszce w cenie samochodu :kekw:

Opublikowano

#15FPStarfield

#kojimasavexbox

:kekw:

Opublikowano

Botom kiedyś wystarczały trailery i obietnice, teraz juz mokro maja jak chinczyk powie dzien dobry:)

Opublikowano

Alę będzie beka z niebieskich kundli bez honoru jak na wiosnę zaczną zagrywać się w Starfielda :reggie:

Możecie sobie tego posta zapisać. I tak już nie możecie upaśc niżej więc nie grozi wam utrata twarzy (a raczej pyska xD)

Opublikowano

Beka juz była jak daddy brał urlop na listopad :kekw:

Opublikowano

Wsród klapów pojęcie "brać urlop" jest nieznane.

Albo bezrobotni na zasiłkach z MOPS, albo nieletni na garnuszku mamusi, albo niepełnosprawni zamknięci w psychiatryku :shieeet:

Opublikowano

Już mam bekę jak pomyślę, co się będzie działo po premierze Bugfielda. Kurwa aż mnie skręca.

- Upocony Odbyciak piszący, że na pewno DLC będzie lepsze i napierdalający post pod postem, że to gra dla koneserów. To ja Ci już teraz powiem - Nie, nie i jeszcze raz nie. To że straciłeś 70h życia na klatkującego śmieciucha z animacją jak w Reksiu  nie czyni z Ciebie konesera - rezerwuj sobie już termin na psychoterapię ( 2023 of course :) ). Czuję największy meltdowon w historii forum.

- Deebil, który będzie twierdził, że to normalne, że gra na premierę tak wygląda i dajmy devom pół roku na patcha, cytuje "tylko prawdziwy koryfeusz gamingu doceni tego motyla, widząc jaką teraz jest poczwarą"

- bezbek asrax piszący posta na dwie strony, że przecież 7/10 to dobra gra, podpierający się 50 minutową analizą Digital Foundry stwierdzającą zaskakujący fakt, że giera jednak prezentuje się lepiej niż Skyrim

I tylko bidny Pioterek zamilknie bo obiecana kopalnia screenów, okaże się największym generatorem memów w historii gamingu.

Będzie się działo w zielonym kurwidole - BEKAFIELD NADCHODZI! :asax:

Edytowane przez izon

Opublikowano

A Ty psycholku będziesz grał w Starfield w konspiracji czy po prostu zrobisz z gęby cholewę i zapomniesz co tu pisałeś? :potter:

Bo grać będziesz :sonkassie:

Opublikowano

Wszystko poniżej 90 MC dla nomanskyfielda będzie porażką. A jeśli dojedzie jakimś cudem do tego 90, to i tak będzie tylko drobnym uderzeniem łebkiem w podeszwę siedzącego na tronie PlayStation. No nie zazdroszczę tej sytuacji botom. Mogą być w totalnej dupie, albo tylko trochę mniej w dupie :reggie:

Opublikowano
28 minut temu, knotek napisał:

A Ty psycholku będziesz grał w Starfield w konspiracji czy po prostu zrobisz z gęby cholewę i zapomniesz co tu pisałeś? :potter:

Bo grać będziesz :sonkassie:

A co pisałem? Ze czekałem na Bugielda? Tak czekałem dopóki nie wydarzyło się klasyczne xboxowe prima aprilis :xboxssie:

Opublikowano

Najbardziej śmieszy że po konferencji MS nagle Sony takie dobre, sony kochane. Ja pierdole kisne od tego "co sonka to sonka". No wiadomka remastery i sequele będą nam ratować branże. Ale w graficzce oczojebnej a to świadczy o tym czy gra jest z pierwszej ligi czy nie. 

Opublikowano

Nie zdziwię się jak FM będzie miała z 96/97 OC MC.  PR ms jest tak dotleniony dolarami w tej generacji, że masakra. Z 5 lat temu za takie coś to by media suchej nitki nie zostawiły na ms po takim pokazie. 

Parodia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.