Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, gekon napisał:

ale panie, ja nie modernizowałem swojego grata od 7 lat a i tak mam lepszą jakość niż na ps4. Nie bawmy się proszę w bezsensowne argumenty powielane przez klapersów, bo to dziecinne. 

pc kupiony w cenie obecnego ps5

No ale o czym Ty mówisz. Że kupiłeś 7 lat temu kompa za 7k? A lepszą jakoś mieć od PS4 to nie jest wielki wyczyń, przerabiałem to już 4 lata za laptopie za parę tysi. A;e prawda jest taka, że obecnie nie kupisz sprzętu za 3 tys., który oferują PS5 czy nawet Xszrot :) A jeżeli się mylę to złóż mi takiego kompa, chętnie przytulę :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
24 minuty temu, izon napisał:

deebil z jednej strony doceniam samokrytycyzm ale z drugiej no są jakieś granice upodlenia się. Mam nadzieję, że ten tandem z gardłowym to jakiś celowy performence żeby nadać temu tematowi trochę kolorytu. Który z poniższych to ty,a który odbyciak? (mam swój typ).  BTW Super zdjęcie, nawet nie widać szlabanu!

image.jpeg.2fab523f5cfd6c92819953703aa174f0.jpeg

spike-monkey-typing.gif

Opublikowano

kto to jest odbyciak? Izeron ma jakas nowa analna fiksacje

Opublikowano

Przykro patrzeć w jak żałosnym stylu klapki przegrywają żywot gracza.

Chłopaki, agresja i wulgarność w niczym wam nie pomoże. 

Opublikowano
10 minut temu, knotek napisał:

Przykro patrzeć w jak żałosnym stylu klapki przegrywają żywot gracza.

Chłopaki, agresja i wulgarność w niczym wam nie pomoże. 

Faktycznie, lepiej znosić pewne rzeczy z uśmiechem na twarzy (Premiera Bugfielda 2023 r.)

Phil Spencer Xbox GIF - Phil Spencer Xbox Xbox Series X - Discover & Share  GIFs

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

Dlaczego na tym forum jest tylu upośledzonych ludzi?

Bo Sciera wbrew wynikom ankiety dolaczyl recenzje gier na xboxa do pisma i teraz musimy sie z wami tu meczyc.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

No ale o czym Ty mówisz. Że kupiłeś 7 lat temu kompa za 7k? A lepszą jakoś mieć od PS4 to nie jest wielki wyczyń, przerabiałem to już 4 lata za laptopie za parę tysi. A;e prawda jest taka, że obecnie nie kupisz sprzętu za 3 tys., który oferują PS5 czy nawet Xszrot :) A jeżeli się mylę to złóż mi takiego kompa, chętnie przytulę :)

No ale po części o to mi chodzi też, nie ma sensu kupowania ps5 i xszrota "nowej" generacji jak te śmiecie po 2 latach od premiery dalej ciągną gry z ps4, które można dostać i za 800 zł. Gowno nie generacja i tyle w temacie. 

Opublikowano

https://youtu.be/HBEve2uacMs

O ja jebie, sry Bartek. Całe życie staram sie być człowiekiem naprawde wyrozumialym, otwartym itd itd. Ale Ciebie naprawde czeka jakaś przyslowiowa xboxowa Choroszcza. 

Opublikowano

Maniak się sprzedał prywaciarzowi?! No pięknie, ostatnie źródło prawdziwych informacji o rynku konsolowym zostało splamnione wirusem nintendo!

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Maniak się sprzedał prywaciarzowi?! No pięknie, ostatnie źródło prawdziwych informacji o rynku konsolowym zostało splamnione wirusem nintendo!

Maniakowi to z calym szacunkiem od tych energoli a byc moze i od jakiegos sera czy ki ch łepetyne rozjbalo juz dawno temu. 

Opublikowano

2 lata

Opublikowano

2 lata demu trutniu xD 

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Premiera 19 w czerwcu. Teraz masz 22 rok. Do szkoły rodzę. 

rodzisz? XD

w 2020 wyszło Tlou 2

tak więc dwa lata

Opublikowano

Do książek kurwa a nie ciągła masturbacja na sprzęt rtv/agd :sonkassie:

Opublikowano

tlou2? Najgorsza kontynuacja w historii, ktora w forumowej bitwie gierek odpadla w 1/8 finału z soulsami bez tarczy?

Opublikowano

Klapki wypierają z pamięci TLOU2?

Ciekawe dlaczego :potter:

Opublikowano

TLOU2 to najlepsza gra we wszechświecie

Opublikowano

Mogę się wysrać na to wasze tlou 2 :sonkassie:

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

comment_iryHGvveqEShhuxqJUQH2ilAZ9roJkH5

Jarku!!! Mexykanie!!! :woot:

Opublikowano

A lamusy dupa cicho :banderas:

image.png.334e550e7768e61f96803cbd76ff6f02.png

Xkurwa nigdy nie zobaczy takiej gry a co dopiero choć 1 goty:pawel: na xkurwie tylko

bK7E2ud.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.