Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Mogę się wysrać na to wasze tlou 2 :sonkassie:

comment_meIRnzknlVqqJ3lk7LQy47VYf3CrK91k.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

niebieskie frajery takie debile że nie wiedzą kiedy ich gra o lesbach wyszła  :kekw:  takie gówno to i klapy zapomniały a od tego czasu gier na plejkurwie 4.5  ZERO :) 

Opublikowano

Ja pamiętam kiedy TLOU2 wyszło, bo od tego momentu świat gier się zmienił na niedościgniony przez innych. 

Opublikowano

Tlou1 i tlou2 to mega tony i żadna gra na Xa nawet nie dorównała w połowie ;) takie są fakty

Opublikowano

TLoU mega tona. TloU2 mega gówno.

Nawet Tetris ma sensowniejszy plot niż ten festiwal spierdolenia zajebistych postaci part2.

Opublikowano

plejkurwa 4.5 nawet nie daje rady przy grze z SNESa, pozdro dla niebieskich debili czekających na swoją kopię za 200zł  :kekw:

Opublikowano

Jestem człowiekiem pełnym empatii i miłości bliźniego i powiem wam, że tak po ludzki żal mi klaperskich :sapek:

Tylko pomyślcie. Zielona elita gamingu bedzie eksplorowac kosmos, odkrywac nowe planety, budować statki kosmiczne, przeżywać epickie przygody. Wszystko w grze dekady spod ręki mistrzów RPG :obama:

Co w tym czasie czeka niebieskie karaluchy? Po raz czterdziesty będą Drakiem rozwiązywać zagadki dla pięciolatków i strzelac z kapiszonów. Ewentualnie ujeżdżać żólte kurczaki. Wszystko w jakości rozmazanego gówna i na kredyt z bociana :notbad:

#piekloklapów w 2023 bedzie jeszcze straszniejsze niż dotychczas :shotgun:

Opublikowano

Temat cwelfielda podobno zostal zamkniety bo nie wiadomo czy w ogole kiedys wyjdzie. Tak jak boty z pokoju moderacji :kekw:

Opublikowano

Ktos doszedł do wniosku, ze trzeba wyniesc smieci :usmiech:

Opublikowano

o grach na xboxach tylko dobrze albo wcale

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Jestem człowiekiem pełnym empatii i miłości bliźniego i powiem wam, że tak po ludzki żal mi klaperskich :sapek:

Tylko pomyślcie. Zielona elita gamingu bedzie eksplorowac kosmos, odkrywac nowe planety, budować statki kosmiczne, przeżywać epickie przygody. Wszystko w grze dekady spod ręki mistrzów RPG :obama:

Co w tym czasie czeka niebieskie karaluchy? Po raz czterdziesty będą Drakiem rozwiązywać zagadki dla pięciolatków i strzelac z kapiszonów. Ewentualnie ujeżdżać żólte kurczaki. Wszystko w jakości rozmazanego gówna i na kredyt z bociana :notbad:

#piekloklapów w 2023 bedzie jeszcze straszniejsze niż dotychczas :shotgun:

Tylko proszę nie zapomnij się zabrać wraz z tą zbugowaną jak zawsze rakietą from betha w ten przepiękny w pizdu kosmos.                                  Ps. Pozdrów grubego, od dupy strony:pawel:

Opublikowano

horizon, zelda botw, starfield chcesz obrazić? Już po tobie forumowiczu!

Opublikowano

Klapki zamiast grać w eksy na PlayStation spamują temat GOTG Starfield 

Nawet klapek ma na tyle rozumu że chce się ogrzać w blasku tej cudownej gry:potter:

Opublikowano

Niebieskie małpki widzą słowo oznaczające w subkulturze więziennej biernego homoseksualistę i juz się micha cieszy. Pewnie odżyły wspomnienia   :reggie:

Schowek01.thumb.jpg.d50be726fb4efd81d6ce12a7f6ba8693.jpg

Opublikowano

Kończe właśnie shadow of tomb raider i sry xboty ale te wasze paplanie smierdzi taką samą kupką jak cała ta wspinaczka od panny Lary...nie wspominając o fabule:facepalm:

Opublikowano

Panowie mamy to! Nie wiedziałem, że pisząc mojego posta dwa dni temu sprawy nabiorą takiego rozpędu.

Bezsrax już szuka analiz żeby potwierdzić, że gniot to tylko pół gniota, a deebil jak zwykle twierdzi, ze to wszystko to wina Tuska...wróć Playstation 5. Czy to strach, respekt czy kompleksy to nie wiem, jedno wiem na pewno  Bociaki mapeciaki nie zmieniajta się. Show must go on!:popcorn::popcorn:

P.S. Gardłowego już nawet tu nie przytaczam, bo chłopaka mi po ludzku żal. Takiej wiary nie było tu u żadnego zielonego co najmniej od 3 lat, jak jeszcze Microsoft twierdził, że wypuści next gena i nawiąże walkę z PlayStation.

image.png.31771876e3e494279750154e36698f3e.png

Edytowane przez izon

Opublikowano

Najlepsze w GOTY Starfiled przed premierą?

Kolejne miesiące klapy latające z bólem dupy po całym forum, no cóż nie dla psa kiełbasa, zresztą cwelstation 4.5 bez gier tylko by ograniczało ten ambitny projekt  :banderas:

Opublikowano

Nie spodziewałem sie, ze brak starfielda na playstation ich az tak zaboli. Kurwa chlopcy, wezcie sie do pracy, a nie siedzicie na zasilku i kupicie sobie SSmana za tysiaka. W ostatecznosci biedaki zaplacicie 4zl i bedziecie streamowac na tv.

Opublikowano

Ale Bociarscy mają spinę i walczą o byle krapiszcze 6/10. Crapfield to taka fatamorgana botów na pustyni. Już myśleli, że się napiją gaszącego pragnienie trunku, a Spencer jak zwykle każe im wpierdalać gruz. Może jak ludzkość odkyje efekt masy i będą możliwe szybkie podróże, to znajdziecie na jednej z tysiąca planet jakąś dobrą grę na śmiećboxa :reggie:

Opublikowano

Czemu boty są tak sponiewierane? Nie ma gier, a na forumku zamykają im temat o nadchodzącej darmówce z abo. :frog:

Opublikowano

Ponoć jakaś ognista dyskusja na temat tej gry się odbyła, stąd zamieszanie.

Opublikowano

Boty nie udźwigneły prawdy o jedynej grzej AAA która od półtora roku zmierza na ich konsole. XDF tam działa ale słabiutko niestety. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.