Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie płacą 4zł i się znastanawiają, co tak mało premier hiciorów AAA za free, które normalnie są po 379zł. 
:kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Ludzie płacą 4zł i się znastanawiają, co tak mało premier hiciorów AAA za free, które normalnie są po 379zł. 
:kekw:

Jakie to wspaniałem uczucie ogłosić wielkie hiciory aspirujące na goty day w xmieciarze a później...

nie robic w ogole hiciorow do xmieciary:kaz:

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

$ony znowu nasrało na ryje niebieskich frajerów? :kekw:  Dzień jak zawsze :sonkassie:

338740b3a4de713cfb26.jpg

ThinHelplessGreyhounddog-max-1mb.gif

1. MS obniżył cene za swoje gry oferując je w GP i dlatego mamy Vampire Hunters
2. MS nie pobiera opłat za aktualizacje bo niestety nie ma co aktualizować
3. Wykorzystywanie mniejszych deweloperów wrzucając ich gry do GP przez co studia upadają
4. Umowy XAA na dwa lata podczas których wrzucają tylko dwie gry AAA - reskin i gre mem
5. Okłamywanie graczy, że najplotejśniejsza konsola świata będzie domem dla dużych gier z pierdyliarda studiów
6. Wypuszczenie XSS jako hamulcowego
7. Uniemożliwianie Cross-playu bo nie ma co crossować
8. Płacenie Chińczykowi Kojima żeby powiedział dwa zdania na konfie
9. Rezygnacja z exów

10. Brak gier a jak już coś wyjdzie to średniaki z żóltkiem na meta jaśniejszym niż jajecznica u Spencera

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

1. MS obniżył cene za swoje gry oferując je w GP i dlatego mamy Vampire Hunters
2. MS nie pobiera opłat za aktualizacje bo niestety nie ma co aktualizować
3. Wykorzystywanie mniejszych deweloperów wrzucając ich gry do GP przez co studia upadają
4. Umowy XAA na dwa lata podczas których wrzucają tylko dwie gry AAA - reskin i gre mem
5. Okłamywanie graczy, że najplotejśniejsza konsola świata będzie domem dla dużych gier z pierdyliarda studiów
6. Wypuszczenie XSS jako hamulcowego
7. Uniemożliwianie Cross-playu bo nie ma co crossować
8. Płacenie Chińczykowi Kojima żeby powiedział dwa zdania na konfie
9. Rezygnacja z exów

10. Brak gier a jak już coś wyjdzie to średniaki z żóltkiem na meta jaśniejszym niż jajecznica u Spencera

Buahaha 

Opublikowano

Bot: ps plus nie ma gier na premierę

Gracz koneser: xbox nie ma premier gier wcale.

Bot: Sie-nie-zesraj :sapek:

Opublikowano

Liczyłem na to że jak zapłace "uczciwie" to będą z tego jakieś gry. A jak na razie to tylko Spencer za moją kasę pije szampana, kurwa. 

Opublikowano

plejkurwa 4.5 bez gier rozjebana jak gówno w polu i tak od 2020 do 2025       Ryan ty draniu :banderas:

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:   

Opublikowano

Dobra robota Sony. Yebać niebieskich frajerów póki ten niebieski scam zwany plejstejszyn nie zdechnie do końca :kaz:

Opublikowano
37 minut temu, Daddy napisał:

plejkurwa 4.5 bez gier rozjebana jak gówno w polu i tak od 2020 do 2025       Ryan ty draniu :banderas:

O czym to świadczy? Że konsument ma wyjebane w nostalgia żółwie jak przychodzi za nie zapłacić i nie ma ich w abonamenciku? XD 

Dla mnie mogliby wziąć w pizdu żółwie, trek to yomi i inne mniejsze gierki gdyby w zamian taki redfall czy starfield miał wyjść w pierwotnym terminie

Opublikowano

Takie są boty, wyebać perełki dać coopika i scfi odlane z formy "gry bez duszy" :pawel: Jezu jaka M A S A K R A. Dobrze że jest nintendo switch moja arka noego przed antygraczami z sonki i xboxa

Opublikowano
3 minutes ago, Bielik said:

O czym to świadczy? Że konsument ma wyjebane w nostalgia żółwie jak przychodzi za nie zapłacić i nie ma ich w abonamenciku? XD 

Dla mnie mogliby wziąć w pizdu żółwie, trek to yomi i inne mniejsze gierki gdyby w zamian taki redfall czy starfield miał wyjść w pierwotnym terminie

Na playstation po prostu jest duzo wiecej lepszych gier niz jakis indyk z zolwiami.... tak chyba yeti i medrek by napisali. 

#botynakolanach itd 

Opublikowano

To gurwa niezłe perełki :gayos: 

Switchowcy idźcie się bawić w te animal crossing czy inne pokemony pod kołderką, mentalnie dalej macie 5 lat 

Opublikowano

xboxowcy mental 12 latka, blasterki z halo, kosmiczne statki no i żeby było dużo strzelanka bo inaczej to chuy nie gra :pawel: MARTWICA MÓZGOWA

Opublikowano
47 minut temu, Daddy napisał:

ale chciwe ku... ndle

Opublikowano

Panowie nie ma co dłużej dywagować 

Spoiler

Co sonka to sonka jednak

Opublikowano

Fajowo Sonka rozpierdala to zielone gówno po polu w tym roku 

Spoiler

jak co roku

Opublikowano
13 godzin temu, Donatello1991 napisał:

I oczywiście redfall i starfield prezentowały poziom AAA.

Na razie to jak indyki wyglądają. 

Ale przecież XSX to najpotężniejsza konsola. Nawet Ninja Gaiden która została wydana ma albo RT albo klatki czujecie? Gra tak stara a X nie uciągnie obu trybów to samo Chorus, masz Pan 3 opcje w indyku. Czemu najpotężniejsza konsola nie oferuje wszystkiego?

Opublikowano

Bo najpotężniejsza konsola świata to tylko poziom GPU ze średniej półki więc musi iść na kompromisy. Jak ktoś chcę mieć wszystko, czyli rozdzielczość, płynność i efekty jak RT to inwestuje w highendowego peceta, a nie konsole za 2000 zł.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Nawet Ninja Gaiden która została wydana ma albo RT albo klatki czujecie?

Co Ty dupisz xD NG ma na sztywno jeden tryb graficzny na każdej platformie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.