Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

figaro sie wziął za programowanie w pythonie i teraz takie skutki mamy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kurwa jaki nextgen

IMG-20220621-WA0000.jpg

Opublikowano

To jest prawdziwa gra next a u szczurów? Będzie w GPU i teraz słuchajcie uważnie FAR CRY i nie 6 a 5 która dawno skończyłem ale jaja

Opublikowano

kurwa ale burdel, trzeba być klapem żeby grać w takich warunkach :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Kurwa jaki nextgen do chuja

Zazdrość szczurze, ale już 

20220621_150137.jpg

Serio ci nie przeszkadzają te rozyebane papiery i kable? Przecież się nawet w stronę tego TV patrzeć odechciewa

Opublikowano
22 minuty temu, UberAdi napisał:

Serio ci nie przeszkadzają te rozyebane papiery i kable? Przecież się nawet w stronę tego TV patrzeć odechciewa

Nie polaczku. Pulke pod tv też na odwrót mam, bo mi się pojebało i mam to gdzieś. Idź płot ładny postaw i gajer do kościoła.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie polaczku. Pulke pod tv też na odwrót mam, bo mi się pojebało i mam to gdzieś. Idź płot ładny postaw i gajer do kościoła.

Edytuj jeszcze raz i popraw tą "Pulke" przygłupie

Tacy jak ty kończą w obsranych melinach jak każdy klap więc w sumie nie powinienem się dziwić, że żyjesz w chlewie

Taki wasz obraz niebieskie smrody

comment_1605864903JiNDsgOWVYBrjoXNWCYPgQ.jpg

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Spermatello koń zwalony na padzika, wytrzeć w skarpete i wraca do grania w alohe, potem mama przyniesie obiad i tak to się  żyje w tej piwnicy gracza :nosacz3:

Opublikowano

https://www.gtplanet.net/fia-motorsportgames-2022-acc-20220620/

online w GT7 jest w takim stanie że trzeba było go w zawodach zastąpić Assetto Corsą Competizione xD jak zwykle Sony umiejące w online, zapewne byli zajęci tworzenie innowacyjnych mikro transakcji.

Opublikowano
6 godzin temu, dee napisał:

70 zł miesięcznie za granie w stare szroty z PSX w streamingu:shieeet:

Tak, rewolucja w ruchanku niebieskich kundli :kaz:

JEBLEM! Kurwa zwijam się ze śmiechu. To nagle płacenie za retrogranie jest złe?? To co wam ulungi zostało skoro już nawet to okazało się chujnią?? Deebil to Benjamin Button Xboxa. Jarał się retrosami, pozniej rewolucyjnym gamedesignem w postaci małp za kratami, następnie na topie była kolorowa graficzka, a chłopak umrze ciesząc się z faktu, ze smiecbox w ogóle się uruchamia (o ile Gates wcześniej nie wykopie największego nieudacznika ze swojej firmy i ostatecznie nie zaora tego zielonego śmietnika)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ciebie nie wyruchaja nieudaczniku bo nie masz plejsmieciary5 :reggie:

Jaki pożar w niebieskim cyrku, sony zablokowało kundlom  cebulanie na Plusie xDDD Ta panika, ta rozpacz, ten szok i przerażenie wśród klaperskich :banderas:

Edytowane przez dee

Opublikowano

No ładnie sypnęło exami na piss5, że znów wrzucany jest ten rudy ulaniec z lutego. 

Jakoś zieloni nie wrzucają już fh5 czy H:i a różnica tylko dwa miesiące była, jednak jakąś godność trzeba mieć. 

Co dalej? Screenów z morelasa, gamingowego potwora nie było dawno. 

Rozpierdala mnie jak to klapy nie pokazują zawsze że na tapecie mają jakiegoś exclusivea. Przez cały rok xd jeśli to jest wszystko co ogrywacie w roku to gratuluję zagrajmerzy po huju :)

Opublikowano

Zagrajmerzy to hasło do specjalnego pomieszczenia za kotarą w bizzariuszu. Czezki wysyła w newsletterze, więc legitne info.

ZAGRAJMERZY XDDD kurwa nie moge. Ci którzy najmniej grają i nie udzielają w żadnych tematach growych mają czelnośc się wywyższać xd

Opublikowano
18 minut temu, drozdu7 napisał:

Jakoś zieloni nie wrzucają już fh5 czy H:i

Awkward Black GIF - Awkward Black Kid - Discover & Share GIFs

Opublikowano

No niestety, panowie, ze strony klapków to zostały tu same janusze. Nie ma gier na PlayStation to i nie ma graczy, gracze uciekli na Xboksa :potter:

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Kochani już zaklepane

2 września święto wszystkich januszy

Nie dziękuj za korektę 

Dobrze wszyscy wiemy że Sony nic nie ma w tym roku, chyba że w Kratosa ktoś wierzy xD

Opublikowano

Sony w tym roku wydało więcej gier na swojej konsoli, niż MS wyda prze całą generacje.

Opublikowano
49 minut temu, 20inchDT napisał:

Zagrajmerzy to hasło do specjalnego pomieszczenia za kotarą w bizzariuszu. Czezki wysyła w newsletterze, więc legitne info.

ZAGRAJMERZY XDDD kurwa nie moge. Ci którzy najmniej grają i nie udzielają w żadnych tematach growych mają czelnośc się wywyższać xd

Założył w desperacji 5 tematów w 2
minuty dla jakiś retrosmieci po największej xboxowej kompromitacji w dziejach i jaki gracz się zrobił :rofl:Gardłowy szykuj przełyk bo Spencer jeszcze z wami nie skończył :xboxssie:

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.