Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Patrzyłem, pusto jest. Jednego screena udało mi się przesłać przez apkę na whatsapp, ale nie jest w 4k. Chciałem sprawdzic pozostałe i mi ich już nie pokazuje xdd Jutro sprawdzę onedrive na konsoli.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Patrzyłem, pusto jest. Jednego screena udało mi się przesłać przez apkę na whatsapp, ale nie jest w 4k. Chciałem sprawdzic pozostałe i mi ich już nie pokazuje xdd Jutro sprawdzę onedrive na konsoli.

Lipa, że screeny przeważnie ważą ponad 10 MB i na forum nie da rady przesłać. Trzeba kompresję robić. 

Opublikowano

piękna ta konsola PS5 z nowym ambasadorem

boty jak się najebią to co najwyżej nawalą się w Sea of Thieves i rzygną za burtę, a u whiskera to zapewne pawik pod choinką już nie raz był wycierany

whisker pijaku pierdolony xD

Opublikowano

Te zdjęcie od Weskera są tragiczne, wygląda to wszystko jak govno rozmazane, współczuje.

Tak wygląda to na porządnej konsoli, warunki widzę te same, ale konsola porządna.

Obraz może zawierać: 1 osoba, uprawia sport, ekran i w budynku

Opublikowano

Co wy macie z tymi zdjęciami telewizorów?

Opublikowano
23 minuty temu, devilbot napisał:

Co wy macie z tymi zdjęciami telewizorów?

telewizor z gierką no spoko ale tv z popkiem jak śpiewa to już nawet na ten temat jest xD 

Opublikowano

Czemu ten samochód brzmi jakby zapieprzał 300 na h a praktycznie nie przyspiesza? Dziwnie to współgra że sobą 

Opublikowano

Powiem Wam, ze przyjemnie czyta sie tematy exow na PS, w ten jakis czas po premierze. Wystarczy odrzucic standardowych popierdolencow co zawsze pisza tony peanow dla sztucznego tlumu, aby w krotkim czasie wyszlo, ze jednak praktycznie kazda z nich to falszywy mesjasz, a te spusty byly glownie za status exa albo growy analfabetyzm (czesto polaczenie obu tych czynnikow.

W koncu jak to ujal ujal ciwa, istotniejsze od tym w co jest na czym grami, a jak zobaczycie kto to sie z owa wypowiedzia zgadza to bedziecie mieli kompletny obraz jak pewni ludzie wartosciuja gry:

image.png.d9d1f7d4ebc9e8b0c070ecdd0682f285.pngimage.png.c8f40f7ec8e45c394476c3bea07d2f7f.png

Opublikowano

A mi się wydaje ,że procentowo ilość dzbanów jest taka sama po obu stronach barykady. Tylko na konsolach Sony siedzi więcej ludzi to i bardziej się to rzuca w oczy. 

Opublikowano

Ci od minusów pod tym postem to tez nie przypadkiem tam się znaleźli. 

Opublikowano
38 minut temu, Szymek napisał:

Czemu ten samochód brzmi jakby zapieprzał 300 na h a praktycznie nie przyspiesza? Dziwnie to współgra że sobą 

Bo jak jedziesz na drugim biegu na wysokich obrotach samochodem który ma V10 i kręci się do 9000obrotow to tak to wyglada.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Bo jak jedziesz na drugim biegu na wysokich obrotach samochodem który ma V10 i kręci się do 9000obrotow to tak to wyglada.

A to przepraszam :) nie wiedziałem że tam aż taka symulacja jest :lapka: 

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Są staty pojazdów w cp? Takie jak pojemność silnika, km czy nm?

Sorry za offftop

Opublikowano
35 minut temu, Ukukuki napisał:

A mi się wydaje ,że procentowo ilość dzbanów jest taka sama po obu stronach barykady. Tylko na konsolach Sony siedzi więcej ludzi to i bardziej się to rzuca w oczy. 

Mi z ambasadorem marki Xbox na forum kojarzy się ASX. Wyobrażam go sobie jako zadbanego eleganckiego 40 latka. Jest inteligentny elokwentny i zarabia przynajmniej 8tys miesięcznie.

A ambasadorzy plejstejszyn? No właśnie...

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Ci od minusów pod tym postem to tez nie przypadkiem tam się znaleźli. 

Dziwi Cie, ze zminusowano post bedacy urzeczywistnieniem podejrzen o to, ze u klapow podstawowym kryterium oceniania jest to czy gra jest exem a dopiero potem czy jest dobra? Widze, ze choroba postepuje.

Opublikowano

Myśle ze plusy dostał za wyzywanie Xboxa (co robi jawnie). Minusy dostał dokładnie za to samo. No i typ pisze o urodzie sprzętu a nie stronie barykady. 

Manifest? Bitch Please 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Sorry za offftop

Niestety nie ma, dzwięki silników są podłożone od autentycznych fur.

Opublikowano
1 hour ago, eX4cT_PL said:

Wesker nie umie zdjęć robić a Soul umie, a ja zamiast zdjęcie telewizora wrzucę gameplay.

https://gamerdvr.com/gamer/eXX4cT/video/a383d9c2-a3ad-47af-9597-c66438b52ba1/6d9cc781-3216-40f0-a36b-737e7a76476b0

biednie to wygląda bez RT

41 minutes ago, LiŚciu said:

Sorry za offftop

Tak, ten z filmiku ma 1660hp, glos silnika z Lexus-a LFA

https://www.gamesatlas.com/cyberpunk-2077/vehicles/

Opublikowano

60fps > RT, zreszta to wersja z Xboxa One X wiec czego tu oczekiwać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.