Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ej klapy, a nie w(pipi)ia was, że sony ma w dupie zapewnienie wstecznej na gry z najlepszej konsoli wszechczasów ps2? Przecież wgranie jakiegoś emulatora PS2 do tej specyfikacji to by był pryszcz, skoro nawet antyczne kompy to potrafią.

A dobra zapomniałem - przecież można dowalić pucharki i w(pipi)ać chamski port na ps store za 70zł jak gta3, a nie pozwolić graczom odpalić pudełko z kolekcji w tej samej jakości

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Podobno Xbox series X jest jak netflix a ps5 jak kino to by się nawet zgadzało tam same cinematic experience :pawel:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Xbox Series X jest jak Netflix - pełen słabych gier, (pipi)anego ścierwa, boże xddddddddd

Opublikowano
49 minut temu, Jakim napisał:

jako że nie chce mi sie śledzić listy wydawniczej tytułów na bonera, kiedy ma wyjść pierwszy tytuł nie cross genowy na ta konsolę? Taki pisany stricte pod nią.

Technicznie to chyba DMC5 SE?

12 minut temu, Soban napisał:

Ej klapy, a nie w(pipi)ia was, że sony ma w dupie zapewnienie wstecznej na gry z najlepszej konsoli wszechczasów ps2? 

Nie każdy ma CRT w piwnicy, poza tym są gry z PS2 na PS4.

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

Nie każdy ma CRT w piwnicy, poza tym są gry z PS2 na PS4.

No są w jakości z ps2 za które trzeba znowu zapłacić więcej cyfrowo niż za pudełeczko na allegro xD
A z tym crt to ty chyba synek boga w sercu nie masz i wszystkich w domu - zwykły emu na pc robi robotę i podbija rozdziałke, wygładza zmarszczki i czasem klatki podbija, więc te gry wyglądają spoko grając na lcd.

San Andreas to lepiej działa na emulatorze pierwszym lepszym niż za 70zł z ps store, ale co to 70zł za grę z 3 generacji wstecz dla klapa co wali 3,5 bomby za dlc do spidermana xD

Opublikowano

No nie wiem czy porownywanie xboxa do netflixa to komplement:pawel:

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Na pewno do testów PRZYPADKOWO dostarczyli wadliwy egzemplarz, ech

I typek wspomina o tym tylko z dziennikarskiego obowiazku :)

Fajnie że wyraźnie zaznaczył iż dual sense kasuje zwyklego pada od Xboxa. 

Ale o tym że w wielu innych rzeczach xbox wypada lepiej, typu czasy ładowań itp nie wspomina. 

Kult marki o której nie mozna mówić 

Opublikowano

ALE BĘDZIE GRANE W CZASY ŁADOWANIA BYLE DO WTORKU :banderas:

Opublikowano

Prosiaczek w okularach jak się gotuje, dajcie mu batona bo cukier spada :kaz:

Opublikowano

Cały dzień się człowiek naśmiał z tej parodii konsoli śmiecia 4,5 a na koniec dnia taka bomba.

Jezu jakie to PlayStation jest zyebane.

Opublikowano

Jak można spedalić sobie tak konsole wpinając coś takiego xD

Opublikowano

Czyli wszystko robi gorzej

Po co to żyje

Opublikowano
Cytat

560°

2383989_0.jpg

Microsoft Xbox Series X review: A sports car with no gas

No niestety, ale na ps5 wcale duzo lepiej nie jest :/

W sumie jaki byl sens wypuszczania teraz tych konsol bez gier, kiedy nawet starych brakuje na rynku?

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Cały dzień się człowiek naśmiał z tej parodii konsoli śmiecia 4,5 a na koniec dnia taka bomba.

Jezu jakie to PlayStation jest zyebane.

Przecież to nawet ps4 robiło chyba

Opublikowano
Cytat

there is no sign whatsoever that variable refresh rate (VRR) is supported on PlayStation 5 right now - and that's a real shame

Co kuuuuuurwaaa?

To na jaki (pipi) hdmi 2.1, po uja kupują ludzie Oledy Lg i samsungi z vrr

Opublikowano

A po co Ci VRR jak poki co gry w sztywniutkich klateczkach?

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

A po co Ci VRR jak poki co gry w sztywniutkich klateczkach?

Póki co... nie wierze, ze każda gra będzie chodzić w betonowym klatkarzu 

Opublikowano

Kiedyś pewnie tak się stanie, ja obstawiam że ile będą mogli to będą ciąć RT/ rozdziałke i tyle. Nie smutaj, uszy do góry;) piękne czasy dla GRACZA.

Opublikowano

Świetna konsola, skoro kupujesz ją z nastawieniem, że do sztywnych 30 klatek będą ciąć rozdziałkę czy rtx xD Od razu widać, że tradycja **** zachowana.

Opublikowano

Ale to moment..nie będzie 4k 60 klatek xD?

Opublikowano

Chuy wie co będzie na tym plejstejszyn, chyba gówno i ten śmieć horizon 2 za rok

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Chuy wie co będzie na tym plejstejszyn, chyba (pipi) i ten śmieć horizon 2 za rok

Ograsz na ps4

Opublikowano

Czy miejsce, w którym trzeba grać 800h w horizon Zero Dałn to piekło?

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Czy miejsce, w którym trzeba grać 800h w horizon Zero Dałn to piekło?

Jezu jak trafione, mam chyba w tej grze 6 h i sam się sobie dziwie ze tyle wytrzymałem, kompletnie nie rozumiem podniety tą gierką 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.