Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ciwa nie dostał za Xboxa tylko bycie oszołomem, a minusy dostałał z każdej strony, bo napisał naprawdę DEBILNEGO posta (i nie nie chodziło o wygląd). Oczywiście myślenie, że najważniejszym kryterium jest na czym, a nie w co zalajkowane przez największych niebieskich oszołomów tylko pokazuje, że raczej Ci ludzie nie kochają gier tylko nienawidzą Xboxa. Przykre.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale nie wpierdalaj się jak poważni ludzie piszą, ty tam wykurwiaj na alkohol napierdalać, bo się do tego nadajesz. Jakieś tam screeny nie czekają, żeby znowu się zbłaźnić? 

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Ale nie wpierdalaj się jak poważni ludzie piszą, ty tam wykurwiaj na alkohol napierdalać, bo się do tego nadajesz. Jakieś tam screeny nie czekają, żeby znowu się zbłaźnić? 

Zabolało? Idź sprawdź czy jakiś Ex nie został zapowiedziany i ile masz czekać na niego bo do tego kupiłeś konsole za ponad 2k i gejpassa

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciwa nie dostał za Xboxa tylko bycie oszołomem, a minusy dostałał z każdej strony, bo napisał naprawdę DEBILNEGO posta (i nie nie chodziło o wygląd). Oczywiście myślenie, że najważniejszym kryterium jest na czym, a nie w co zalajkowane przez największych niebieskich oszołomów tylko pokazuje, że raczej Ci ludzie nie kochają gier tylko nienawidzą Xboxa. Przykre.

I tak za mało tych minusów dostał. Powinien dostać od każdego, komu wystawił w zakupach growych za zakup xboxa.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Zabolało? Idź sprawdź czy jakiś Ex nie został zapowiedziany i ile masz czekać na niego bo do tego kupiłeś konsole za ponad 2k i gejpassa

Z alkoholikami to jak z narkomanami, do monaru i modlić się, żeby nie zobaczył typo jakiejś używki.

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

Z alkoholikami to jak z narkomanami, do monaru i modlić się, żeby nie zobaczył typo jakiejś używki.

Używki to ty widziałeś za czasów x360 jak się wymieniałeś w lombardzie z mentami spod monopola

ps. A zapomniałem że te ty dalej katujesz Anal Wake’a czyli mentalnie dalej w czasach PRLu

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale mu ta wóda wyżarła mózg XDDD

Widać, że się stacza. W sumie mi nie szkoda. Wiem jedno, to cw się chujowe zrobiło, bo to mendrki i yeti to przy tobie są intelektualistami i wiedzą jak foruming uprawiać, a ty jedynie, co potrafisz, to tylko chlust w ten głupi ryj.

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

XDDDDDDDD

No tak myślałem, pewnie siedzicie na party we dwóch i chlejecie wódę przez internet sluchając popka. Taki obraz wasz plejstejszonowcy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Ale mu ta wóda wyżarła mózg XDDD

Widać, że się stacza. W sumie mi nie szkoda. Wiem jedno, to cw się chujowe zrobiło, bo to mendrki i yeti to przy tobie są intelektualistami i wiedzą jak foruming uprawiać, a ty jedynie, co potrafisz, to tylko chlust w ten głupi ryj.

Idź popłacz nad drożejącą Colą w temacie o zakupach, daj adres to podeśle Ci zgrzewkę bo bez gazu to tego Anal Wake’a nie przejdziesz :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, bluber napisał:

No tak myślałem, pewnie siedzicie na party we dwóch i chlejecie wódę przez internet sluchając popka. Taki obraz wasz plejstejszonowcy. 

Bystrzak jesteś. 

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Idź popłacz nad drożejącą Colą w temacie o zakupach

Po pierwsze nie piję coli, ALKOHOLIKU. Po drugie dla ciebie wszystko jedno, jakbyś chciał to i byś płacił za wydalające gówno z dupy kaza za trzy i pół bomby i to nawet na trzeźwo. 

Opublikowano

Przykro się na to patrzy, miałem w rodzinie alkoholika, który okradł moją mame z pierścionka zaręczynowego i sprzedał go do lombardu aby mieć na wódę, on też pewnie "lubił pić" wesker widziałem twoj kanał na yt i zniszczoną twarz po przepiciu, nie idź tą drogą masz jeszcze czas aby zawrócić. 

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Przykro się na to patrzy, miałem w rodzinie alkoholika, który okradł moją mame z pierścionka zaręczynowego i sprzedał go do lombardu aby mieć na wódę, on też pewnie "lubił pić" wesker widziałem twoj kanał na yt i zniszczoną twarz po przepiciu, nie idź tą drogą masz jeszcze czas aby zawrócić. 

Co historia :D 

Opublikowano

Wesker musisz do tv makijaż robić :dynia:

Opublikowano

Makijaż na przepitą latami wątrobe nic nie poradzi 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Wesker musisz do tv makijaż robić :dynia:

Zatrudnię do tej roboty użytkownika @Fakazarobi chłop w końcu na jakąś porządną konsole i gry bo męczy w kółko te starocie że aż zapłacę mu podwójnie na planie 

Opublikowano

Pierwszy raz oceniłem temat na tym forum. Chodzi o ten i dałem 5 gwiazdek.

Opublikowano
3 godziny temu, Whisker napisał:

Apka od Sony zdecydowanie lepsza i szybsza, pykam screena i od razu mam dostęp do niej. Polecam

3 godziny temu, SetoPL napisał:

Fakt aplikacja w telefonie od X to gówno. Ledwo to działa na moim telefonie.

Fakt, ogólnie te społecznościowe i multimedialne aspekty XBOXa leżą i kwiczą - XSX pod względem udostępniania screenshotów czy nagrywania filmików jest bardziej upośledzony niż PS4.

1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Botom pokończyły się argumenty więc zrobili z gościa alkoholika. Mając tak pustą konsole to trzeba jechac po ludziach albo szukać głupich postów w innych tematach.

Ale jak "zrobili"? Sam sobie polewa, później pisze bełkotliwe posty, pełne jadu i nienawiści, wstawia rozmazane, mleczne zdjęcia, pstrykane trzęsącą się w pijackim delirium ręką, a do tego jeszcze ten Popek... No straszna patola, a to nie jedyny "klap" - o Yetim, stałym bywalcu pubów, nie trzeba wspominać, a ostatnio Wojtas też nieźle najebany tu zagląda, rzuci jakiegoś wulgarnego jednolinijkowca i zadowolony.
O Schabku to nawet nie będę wspominał, bo u niego to już chyba cholesterol blokuje transport tlenu do mózgu, chyba że jakieś ciężkie narkotyki wjechały... :notbad: 
Mendrek wrócił, ale raz że jest jeszcze bardziej bezbeczny, niż zwykle (a wydawało się to niemożliwe) to jeszcze bije z tych jego postów teoretyzowanie gorsze niż u Mejma.
No słabo to niebieskie community wygląda, a że wśród ślepców jednooki jest królem toś się Liściu na lidera wysunął - nie wiem jednak, czy bycie hersztem takiej bandy to jakikolwiek prestiż.

Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No z pewnością. Zobacz minusy po postem ciwy który napisał że xbox jest brzydki.

Sam jestem "niebieski", a dałem mu minusa - bo zarówno ten jego manifest, jak i minusy pod fotkami zakupionych XBOXów pokazują, że jest niezrównoważony psychicznie :reggie:

45 minut temu, devilbot napisał:

Pierwszy raz oceniłem temat na tym forum. Chodzi o ten i dałem 5 gwiazdek.

A mi CW zbrzydło, od kiedy zaczął panoszyć się tu alkoholizm klapów :frog:

Opublikowano
1 godzinę temu, devilbot napisał:

Który to łisker? Ten brodaty czy ten sebix? 

EDIT. 

Pewnie ten sebix, bo brodaty zbyt inteligentnie wygląda. :D

1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

@Paolo de Vesir

Skad wiesz ile tej wódy oyebał? Zrobił fote dwóch flaszek przed graniem, następnie grał do rana. Może tylko drina wypił. 

Ale jak się jest ciulkiem co pije wieczorem kakao i po 22 idzie spać to może to zdziwić lekko. 

XDDDDDDDD

To jak on na trzeźwo pierdoli takie głupoty to jest jeszcze lepiej. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał:

toś się Liściu na lidera wysunął 

U niebieskich nie ma liderów i przywódców - wszyscy są równi.

7 minut temu, Wredny napisał:

A mi CW zbrzydło, od kiedy zaczął panoszyć się tu alkoholizm klapów :frog:

A nie dlatego ze zachciało Ci się być zielonym botem ale Xbox Ci się zyebał po tygodniu?:kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

U niebieskich nie ma liderów i przywódców - wszyscy są równi.

A nie dlatego ze zachciało Ci się być zielonym botem ale Xbox Ci się zyebał po tygodniu?:kaz:

Na razie to walczycie tylko o bycie liderem oszołomów. 

Opublikowano

@LiŚciu
PlayStation na zawsze w serduszku i jakbym miał obierać którąś ze stron to zawsze będzie "niebieska", więc nie "zachciało mi się być zielonym botem", tylko jak człowiek posiadać obydwie konsole, żebym nie musiał płakać, jak coś fajnego wyjdzie na sprzęt konkurencji - a zjebany to on był od samego początku, dopiero po tygodniu zaczęło mnie to wkurwiać :kaz:

Opublikowano
37 minut temu, lpcl napisał:

Który to łisker? Ten brodaty czy ten sebix? 

EDIT. 

Pewnie ten sebix, bo brodaty zbyt inteligentnie wygląda. :D

To jak on na trzeźwo pierdoli takie głupoty to jest jeszcze lepiej. 

No to pudło :D  Liderzy się widać wysuwają bo ferie od dzisiaj :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

No to pudło :D  Liderzy się widać wysuwają bo ferie od dzisiaj :D 

Ja prdl to jest jeszcze gorzej niż myślałem. Jeszcze sebixa bym zrozumiał. No i gdzie ta legendarna siłka co się nią chwaliłeś? Co ty tam kijem od mopa zapierdalasz? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.