Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Typowo xboxckie myślenie. Mam 3 gry od Microsoftu, MUSZĘ je ograć, NAJSZYBCIEJ. Fajnie was wytresowali, potem się nie ma co dziwić, że puste morze gra tyle ludzi. BO TRZEBA (inaczej jesteś teoretykiem i nie jesteś godzien być botem). Ech, dobrze że mam Xboxa. Wolę wolność wyboru - wybieram PlayStation ;)

Co Ty pierdolisz :yao:. To nie boty przechodzą gry na wyścigi i w dniu kupienia wystawiają na pchlim targu z dopiskiem "Wyślę po weekendzie, bo w sobotę poczta nieczynna" :reggie:

Opublikowano

eksów, które kupiłeś i w nie nie grasz, więc chyba jednak jesteś frajerem, którego sony tak sobie wytresowało

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Co Ty pierdolisz :yao:. To nie boty przechodzą gry na wyścigi i w dniu kupienia wystawiają na pchlim targu z dopiskiem "Wyślę po weekendzie, bo w sobotę poczta nieczynna" :reggie:

Mendrek jest w trybie berserkera, więc napierdala losowymi "argumentami" w losowe cele.

Opublikowano

Do niedawna Mendrek mógł mówić że gra na PlayStation dla Yakuzy, ale niedawno nawet to się zdeaktulizowalo odkąd wszystkie części trafiły do gamepassa [*]

Teraz argumentem jest opatentowany krzyżak xd 

I tu ciekawostka, niemal każda część w dzisiejszych konsolach jest patentowania, gdyby poszukać w amerykańskim urzędzie patentowanym pewnie znalazłby się także patent na ten xboxowy (który jest całkiem dobry swoją drogą) ale sam pantent nie czyni czegoś wyjatkowym.

Opublikowano

ComaPL's PSN Profile • PSNProfiles.com

no zajebscie grane w najlepsze gierki na rynku od sony, tak bardzo najlepsze, że lepiej pograć w cokolwiek innego xd

Opublikowano

Typowy Mendrek, nic się nie zmienił po przerwie. Jak się nie dało czytać jego postów, tak i teraz się nie da, jeden wielki ślinotok.

A wiecie co jest najśmieszniejsze? Że te mityczne eksy na konsolach Sony częściej kończą boty, bądź inni grający na wielu platformach :reggie:

Mendrek? Nie skończył głównych hitów i pewnie nawet nie kupił PS5.

Yeti? Jawnie pisał, że ma wyjebane na nextgena Sony i teraz nie kupuje.

Liściu? Zaczął te największe hity od Sony i chyba też ich nie skończył.

Wesker? Wiecznie nawalony.

Fajne te klapy, takie niepoważne.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

@Shago ogrywam wszystkie sztosy na konsole Sony. Aktualnie GoT z backlogu. A Ty w co teraz? Indyczka zwanego Ori? 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

@Shago nie od dziś wiadomo, że exy to jedynie amunicja w CW, bo ostatecznie klapy same są świadome jak nienatchnione ubiraki dostarcza Sony i je zwyczajnie olewa.

Paolo, komputer i konsole masz od połowy 2020 roku. Jesteś największym teoretykiem CW i jeszcze masz czelność tu srac ? Boty, chora nacja.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

@Shago ogrywam wszystkie sztosy na konsole Sony. Aktualnie GoT z backlogu. A Ty w co teraz? Indyczka zwanego Ori? 

Ten "indyczek" na 20+ godzin żeby skończyć na 100% jest wart więcej, jak całe "Sony Interactive Entertainment" :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przygoda Mendrka z exami Sony:

obraz.png.4963cee57f5cdc964b0f913fd914562a.png

obraz.png.dfb8cb5445e5fefd7f4b6ac87a35752c.png

obraz.png.448b0427076cc047a24006d79d9f3f32.png

obraz.png.a20fc6540da4a5156280173d3295d5ba.png

obraz.png.0efc2de723b1dce6b2e3e96a2d4d94b4.png

obraz.png.bfb9659774e766b784ed77b697a32287.png

obraz.png.52dd34dfed0944e8164e69454c20450d.png

obraz.png.7bae525f627cdb71cfea33250155f47b.png

obraz.png.edbba08ae760ec6441e2320f9a079b22.png

obraz.png.893be99d4d9b4a326f977cf97dd841a8.png

obraz.png.7e22dad34ce3a3521f59d2f61443d53c.png

obraz.png

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Teraz, krzysiekp392 napisał:

eksów, które kupiłeś i w nie nie grasz, więc chyba jednak jesteś frajerem, którego sony tak sobie wytresowało

Zagram kiedy będę chciał, a nie kiedy mi bot będzie mówił. Pf, jesteś dla mnie nie znającym się na branży randomem. Jak to mawiał klasyk: zm.

Ps. Poza tym sporo konsolowych ex'ów ograłem na PS4 - seria Yakuza, Ratchet&Clank, Infamous: SS, Samurai Warriors 4, Wild Guns Reloaded, Odin Sphere, Detroit, Spider-Man, Nex Machina, a nie wliczam gier cross-genowych typu Beyond, Journey czy Unchartedy 1-3, oraz gier gdzie nie zaszedłem daleko. Więc jak to mawiał klasyk po raz kolejny: zm (z tą bieda biblioteką ex'ów na X-a).

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwię się, że Mendrek nie chce Xboxa skoro jego "wysublimowane gusta" to ogrywanie gówien na 47 na MC. :reggie: 

Masz na myśli ex'y na Xboxa? Nie, nie grywam.

8 minut temu, ASX napisał:

Do niedawna Mendrek mógł mówić że gra na PlayStation dla Yakuzy, ale niedawno nawet to się zdeaktulizowalo odkąd wszystkie części trafiły do gamepassa [*]

Teraz argumentem jest opatentowany krzyżak xd 

I tu ciekawostka, niemal każda część w dzisiejszych konsolach jest patentowania, gdyby poszukać w amerykańskim urzędzie patentowanym pewnie znalazłby się także patent na ten xboxowy (który jest całkiem dobry swoją drogą) ale sam pantent nie czyni czegoś wyjatkowym.

Jeszcze musicie jak psy pod stołem czekać, aż skapnie. Yakuza 3-5 pod koniec stycznia, a Yakuza 6 w marcu.

Najlepszy d-pad zawsze był argumentem.

@krzysiekp392 Czemu nie pochwalisz się swoim gamertagiem? A kolejny bot maruda teoretyk. Albo alter.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Paolo, komputer i konsole masz od połowy 2020 roku. Jesteś największym teoretykiem CW i jeszcze masz czelność tu srac ? Boty, chora nacja.

Gościu, już od 96 płynę konsolowym jachtem. xdd Jak w Polsce o Nintendo słychała garstka zapaleńców to miałem praktycznie każdą ich konsolę w okolicach premiery, masa sztosu ograna. Jak pajacowałeś przed kamerą wmawiając sobie, że PS3 nie jest skończoną kurwą to ja zagrywałem się godzinami w najlepsze sztosy przedostatniej generacji.

Generacji nie zacząłem w połowie 2020, to był jedynie 7 miesięczny okres przerwy w którym nie posiadałem żadnego sprzętu. :reggie:  

Opublikowano

Ilość trofeów nie uwzględnia często jak długo się w grę grało. TLOU 1 np. można przejść i mieć mało trofeów. Jak widać na powyższym przykładzie wklejonym przez Czoperra. Szkoda, że tak długo na forum, a tego nie wie. No cóż, nie każdy się tu zna na grach ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gościu, już od 96 płynę konsolowym jachtem. xdd Jak w Polsce o Nintendo słychała garstka zapaleńców to miałem praktycznie każdą ich konsolę w okolicach premiery, masa sztosu ograna. Jak pajacowałeś przed kamerą wmawiając sobie, że PS3 nie jest skończoną kurwą to ja zagrywałem się godzinami w najlepsze sztosy przedostatniej generacji.

Generacji nie zacząłem w połowie 2020, to był jedynie 7 miesięczny okres przerwy w którym nie posiadałem żadnego sprzętu. :reggie:  

Wymień najlepsze sztosu przedostatniej generacji w które się zagrywales. W 96 miałeś około 4 lat. Chyba płynąles z moczem w pieluchach kłamco. 

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Ilość trofeów nie uwzględnia często jak długo się w grę grało. TLOU 1 np. można przejść i mieć mało trofeów. Jak widać na powyższym przykładzie wklejonym przez Czoperra. Szkoda, że tak długo na forum, a tego nie wie. No cóż, nie każdy się tu zna na grach ;)

W GoWie, Infamous i SotC trofiki wpadają jak szalone, ty po prostu tych gier nie ruszyłeś, bo ogrywałeś gry dla januszy. :reggie: 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Wymień najlepsze sztosu przedostatniej generacji w które się zagrywales. W 96 miałeś około 4 lat. Chyba płynąles z moczem w pieluchach kłamco. 

W 96 to ja miałem 6 lat i na moje 6 urodziny dostałem pegazorda od którego zaczęła się moja konsolomania. Co zaś do sztosów przedostatniej generacji to było tego co nie miara: Alan Wake, Bioshock, Mass Effect, Halo Reach, Dead Space, Red Dead Redemption, Gears of War, Nier, Wipeout, Fallout New Vegas, GTA IV, Bayonetta i masa, ale to masa innego większego i mniejszego sztosu. Nie mówiąc już o setkach godzin spędzonych w multiplayerze Black Ops czy Halo właśnie.

Wyśmienita to byłą generacja - różnorodna, spełnienie marzeń gracza hardcorowego.

Opublikowano

I tak Mendrek na tle grupy klapów jawi się jako mesjasz CW. Przynajmniej trzeźwy i dwa składne zdania umie sklecić. To, że oba są nonsensem to inna bajka :)

Opublikowano

Received-797699097714131.jpg

15 minut temu, Mendrek napisał:

Czemu nie pochwalisz się swoim gamertagiem? Jak to mawiał klasyk: zm.

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Zgadzam się, dlatego warto zajrzeć na exophase bo widać tam ile faktycznie grało się w jakaś grę

https://www.exophase.com/psn/user/ComaPL/

The Last of Us Part II - 0.83h

MediEvil - 2.12h

God of War - 0.74h

Detroit: Become Human - 18.34h

Shadow of the Colossus -  0.13h

Marvel's Spider-Man - 38h

Until Dawn-  0.91h

i to by było na tyle, cofnalem się 3 lata wstecz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.