Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

moge sie zalozyc, ze mendrek lepiej by sie bawil w crackdown 3 :usmiech:

Opublikowano

Nawet godziny nie spędził w największych hitach Sony, a będzie bredził coś o tym, jakie to są mesjasze :yao:

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

Zgadzam się, dlatego warto zajrzeć na exophase bo widać tam ile faktycznie grało się w jakaś grę

https://www.exophase.com/psn/user/ComaPL/

The Last of Us Part II - 0.83h

MediEvil - 2.12h

God of War - 0.74h

Detroit: Become Human - 18.34h

Shadow of the Colossus -  0.13h

Marvel's Spider-Man - 38h

Until Dawn-  0.91h

i to by było na tyle, cofnalem się 3 lata wstecz

Fajny cherry picking. Zresztą, ja zawsze kieruję się bardziej obiektywnymi źródłami, a nie subiektywną opinią czy gustem. Więc nie wiem po co ta cała analiza mojego gamerplanu. Zajmij się swoim, a nie chowaj gamertaga jak typowy bot, który więcej czasu spędza w tym temacie, niż na ogrywaniu ex'ów, których nie ma.

23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W 96 to ja miałem 6 lat i na moje 6 urodziny dostałem pegazorda od którego zaczęła się moja konsolomania. Co zaś do sztosów przedostatniej generacji to było tego co nie miara: Alan Wake, Bioshock, Mass Effect, Halo Reach, Dead Space, Red Dead Redemption, Gears of War, Nier, Wipeout, Fallout New Vegas, GTA IV, Bayonetta i masa, ale to masa innego większego i mniejszego sztosu. Nie mówiąc już o setkach godzin spędzonych w multiplayerze Black Ops czy Halo właśnie.

Wyśmienita to byłą generacja - różnorodna, spełnienie marzeń gracza hardcorowego.

Ex'ów xboxa na tej liście tyle co kot napłakał. Ale jak to mówią, z pustego i Solomon ;)

Opublikowano

Ale uspokojcie się już z tym Mendrkiem, na cholerę on komu potrzebny.

Tak jak nie wpuszcza się do opery zarzyganych żuli, tak jak nie wpuszcza się do samolotu obwieszonego trotylem typa, tak samo do zielonego królestwa nie mają wstępu janusze i teoretycy gejmingu. Niech gniją uwiązani do sonki, tam ich miejsce.

Opublikowano

Oho, argument "exy som ważne" zagrany, ale:

• sam w żadne nie grasz
  • pierwszy Bioshock i Mass Effect były exami na Xboxa, a multiplatformy na PS3 były tak żałosnej jakości, że możemy uznać je za exy X360 ;) 

Serio Karol, wiem że to CW i pół żartem pół serio, ale nie pogrążaj się kolejnym pokazem niewiedzy i hipokryzji.

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Fajny cherry picking. Zresztą, ja zawsze kieruję się bardziej obiektywnymi źródłami, a nie subiektywną opinią czy gustem. Więc nie wiem po co ta cała analiza mojego gamerplanu. Zajmij się swoim, a nie chowaj gamertaga jak typowy bot, który więcej czasu spędza w tym temacie, niż na ogrywaniu ex'ów, których nie ma.

żaden cherry picking, uczciwie wypisałem wszystkie gry Sony jakie ogrywałeś przez ostatnie 3 lata, cofnąfem się do czasu ogrywania przez ciebie remasterów Uncharted, ale tam nie działały już liczniki czasowe więc nie chciałem grzebać głębiej

a jeśli chcesz zobaczyć w co ja gram, to link jest dostępny od lat na moim profilu ;) 

https://www.exophase.com/user/asax/

mogę ci też pomóc i sam napisze:

Forza Horizon 4 - 76.93h

Halo: The Master Chief Collection - 119.95h

Ryse: Son of Rome -5.13h

BETA Sea of Thieves -131.28h (pełna wersja nie liczy godzin xd)

Forza Motorsport 7 - 29.93h

Crackdown 3- 5.48h

Gears of War 4 -11.73h

Halo 5: Guardians - 420.68h

Gears of War: Judgment - 9.62h

State of Decay: Year-One -1.38h

Sunset Overdrive- 22.28h

Rare Replay -3.03h

Forza Horizon 3- 45.53h

Forza Horizon 2 -26.87h

Halo Wars 2 -10.23h

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition -16.9h

analogicznie jak u ciebie brałem pod uwagę gry które grałem w okresie 2017-2020 nie grzebałem głębiej

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Zresztą, ja zawsze kieruję się bardziej obiektywnymi źródłami, a nie subiektywną opinią

o, dobre podsumowanie klaperstwa, sami nie wierzą, że znają się na gierkach

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Oho, argument "exy som ważne" zagrany, ale:

• sam w żadne nie grasz
  • pierwszy Bioshock i Mass Effect były exami na Xboxa, a multiplatformy na PS3 były tak żałosnej jakości, że możemy uznać je za exy X360 ;) 

Serio Karol, wiem że to CW i pół żartem pół serio, ale nie pogrążaj się kolejnym pokazem niewiedzy i hipokryzji.

Nie no, myślę po prostu, że z powodu braku elementarnej wiedzy nt. branży, dokonałeś złego wyboru dla siebie i lepiej bawiłbyś się na konsolach PlayStation.

1 minutę temu, ASX napisał:

żaden cherry picking, uczciwie wypisałem wszystkie gry Sony jakie ogrywałeś przez ostatnie 3 lata, cofnąfem się do czasu ogrywania przez ciebie remasterów Uncharted, ale tam nie działały już liczniki czasowe więc nie chciałem grzebać głębiej

a jeśli chcesz zobaczyć w co ja gram, to link jest dostępny od lat na moim profilu ;) 

No ale nie wymieniłeś wszystkich ex'ów. Wybrałeś sobie to co wygodne. Gdzie Samurai Warriors 4? Gdzie Yakuzy? Odin Sphere? Wipeout? Tak nawiasem, nie interesuje mnie czy grę wyda Sony, Sega, czy Capcom, czy EA. Nie jestem fanbojem Sony, by wybierać tylko gry Sony. Wybieram po prostu najlepszą aktualnie platformę do gier. Jak Sony PlayStation być nią przestanie, to wybiorę coś innego. Mi nie płacą za nagabywanie do konkretnej platformy ;)

Opublikowano

Mendrek kup sobie xboxa, to pograsz w dobre tytuły. Nie warto być w związku z Sony jak i tak nie spełniają twoich oczekiwań co do gier.

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

To jest w ogóle ciekawa strona. Dowiedziałem się z niej na przykłąd, że @LiŚciu wielki orendownik Sony który nie ograł praktycznie nic na żadnym z Xboxów, bo "nie było w co" oraz "skupiałem się na PS3" między Vitą, PS3 i PS4 ma łącznie ok. 1600 trofek

image.thumb.png.6da25d9b3a9875cf440f183f371bd805.png

kiedy ja na moim profilu z PS4 i ledwo liźniętego PS3 mam ich ponad 1200, a do tego ok. 80k GS zebranego na dwóch różnych profilach XBL.

image.png.f2fcf7038cc779576272b6acff34651a.png

image.png.f78a35e45808f7ff4d5d360f6ecd68e8.png

Generalnie jak widać nawet klapom nie chce się grać na ich platformach. Konsola typowo dla januszy, od czasu do czasu w coś pyknąć, fifka lub bijatyczka. Świadomy, hardcorowy gracz wybiera sprzęty rodziny Xbox. :) 

Opublikowano

Przecież to żadna tajemnica, że liściu to janusz, tak jak i schabek zresztą. Nie ma wiekszych casuali od nich na tym forum.

Opublikowano

Zamiast czytać PO SWOJEMU profile to poczytaj to forum. Pisze na nim id 2006 roku w różnych tematach growych. Co prawda nie najebalem jak Ty 10k postów one linerowych bo większość czasu spędzam na graniu. Taki z Ciebie Sherlock jak z koziej dupy trąba. A jeszcze gorszy gracz. Najgorszy sort gracza co celebruje publicznie zagranie w każda grę. Zakompleksiony bot i tyle. Nie potrzeba liczyć tego w co zagrałeś żeby takie wnioski wyciągnąć:lapka:

Opublikowano

Mendrek i Lisciu to już nawet nie janusze to sebiksy gejmingu :reggie:

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mendrek kup sobie xboxa, to pograsz w dobre tytuły.

Które? To są tam jakieś dobre? Możesz wymienić, które? ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

:banderas:kolejny teoretyk trafiony-zatopiony, fałszywy mesjasz klapów. Dobrze, że mendrek wrócił, bo by ten szczurzy okręt zatonął kompletnie.

XD już mi Ciebie nawet nie żal czubku.

Teraz, Mendrek napisał:

Pewnie krasnale ich wzrost

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Przygoda Mendrka z exami Sony:

obraz.png.4963cee57f5cdc964b0f913fd914562a.png

obraz.png.dfb8cb5445e5fefd7f4b6ac87a35752c.png

obraz.png.448b0427076cc047a24006d79d9f3f32.png

obraz.png.a20fc6540da4a5156280173d3295d5ba.png

obraz.png.0efc2de723b1dce6b2e3e96a2d4d94b4.png

obraz.png.bfb9659774e766b784ed77b697a32287.png

obraz.png.52dd34dfed0944e8164e69454c20450d.png

obraz.png.7bae525f627cdb71cfea33250155f47b.png

obraz.png.edbba08ae760ec6441e2320f9a079b22.png

obraz.png.893be99d4d9b4a326f977cf97dd841a8.png

obraz.png.7e22dad34ce3a3521f59d2f61443d53c.png

obraz.png

haha ten FAN THE LAST OF US przeszedł tę grę na easy i od razu pogonił na olx? 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

To jest w ogóle ciekawa strona. Dowiedziałem się z niej na przykłąd, że @LiŚciu wielki orendownik Sony który nie ograł praktycznie nic na żadnym z Xboxów, bo "nie było w co" oraz "skupiałem się na PS3" między Vitą, PS3 i PS4 ma łącznie ok. 1600 trofek

image.thumb.png.6da25d9b3a9875cf440f183f371bd805.png

kiedy ja na moim profilu z PS4 i ledwo liźniętego PS3 mam ich ponad 1200, a do tego ok. 80k GS zebranego na dwóch różnych profilach XBL.

image.png.f2fcf7038cc779576272b6acff34651a.png

image.png.f78a35e45808f7ff4d5d360f6ecd68e8.png

Generalnie jak widać nawet klapom nie chce się grać na ich platformach. Konsola typowo dla januszy, od czasu do czasu w coś pyknąć, fifka lub bijatyczka. Świadomy, hardcorowy gracz wybiera sprzęty rodziny Xbox. :) 

Chyba Wam się nie chce grać, żadna fifa tylko najlepsze mięsa, hardcorowcy nie dzielą na platformy są na każdej

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

ciężko będzie zadowolić fana terminator resistance i samurai warriors 4, ale nawet osoba z tak wysublimowanym gustem by coś znalazła.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Chyba Wam się nie chce grać, żadna fifa tylko najlepsze mięsa, hardcorowcy nie dzielą na platformy są na każdej

Nie ma co tłuc do głowy tym pseudo graczom. Sam MS ma ich za pissdy i z symulacyjnego racera FM zrobił FH bo leszcze nie ogarniały. Taki hardkor u zielonych. 

Opublikowano

Patrząc na ten temat i ilość waszych postów to śmiem twierdzić że więcej tutaj siedzicie niż gracie w gry (których w sumie nie ogrywacie bo macie Xa)

Opublikowano

Community bijatykowe trochę podupadło odkąd wyszlo że ich największy guru mr.Wizard organizator Evo lubił trzymać młodych Azjatów za jajka. Takich afer jest tam mnóstwo.

Oni wszyscy grają na PlayStation jak coś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.