Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

...ale dlaczego stygmatyzujesz community Playstation zarzutem trzymania się za jajka? Jeśli sprawia im to radośc co nam do tego?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tam nawiązałem do Mendrka i jego fascynacją tym community.

Ale krzyżak mają na patencie chociaż.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Patrząc na ten temat i ilość waszych postów to śmiem twierdzić że więcej tutaj siedzicie niż gracie w gry (których w sumie nie ogrywacie bo macie Xa)

Czekaj, czekaj, to Ty jesteś tym gościem co najebany pisze od kilku dni sam ze sobą? Straszna choroba. Różnica jest jednak taka, że z my na Xboxach mamy co grać, w przeciwieństwie do Ciebei grającego w DLC na 3h przez cały miesiąc, czy januszy pokroju liścia. XDDD

Opublikowano

Ostatnio grałeś w shadow of the damned które już praktycznie wszyscy oyebali sto lat temu. Teraz grasz w DS grę z korzeniami na ps. 

Laska Cię nie kocha bo na kilka miechow przed premiera nowej generacji kupiła Ci OneS. 

To jest CW nowej generacji której Ty nie doświadczasz. Daj już spokój młody. 

Opublikowano

Jeszcze co do tego mr. WIZARDA to nie dopuścił on do turnieju Evo Dead or Alive 6 ze względu na skąpo ubrane kobiety. 

Sam płacił małym Azjatóm żeby popatrzeć jak walą.

Gość wygląda tak i faworyzuje PlayStation :

JoeyCuellar.JPG

Przypadek?

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ostatnio grałeś w shadow of the damned które już praktycznie wszyscy oyebali sto lat temu.

Po prostu mam komfort grania w to co chcę, a nie co muszę na wyścigi, bo w poniedziałek rekord na setkę do paczkomatu. XDDD To jest ten szyk i luz którego nie zaznasz, bo gram w gry bo je kocham, niezależnie od platformy.

a was klapy pierdolone to kurwa nienawidzę, zjanuszyliście mi branżunię doszczętnie i nigdy wam tego nie wybaczę :) 

Opublikowano

Masakra. Najpierw te ruchowe gówna, a teraz cinematiki dla januszy. Jak mój stary - nie umie dwóch gałek na raz obsłużyć i gra tylko w jakieś dziadostwa.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

, bo gram w gry bo je kocham, 

XD to kurwa lepsze od pieprzu, magii i duszy. 

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Według statystyk jestem klapem :(

Sonka:

obraz.thumb.png.3e13fe62eda0ebcab3641e8d4f8bcf9e.png

Xbox:

obraz.png.708535634da45b4692f3b483e0bd3c46.png

Nie, jesteś graczem. 

Opublikowano

Wspaniały czas dla graczy, w tym dla mnie, poprzednia generacja ograna tylko na PS4, teraz nadrabiam zaległości na XSX. Zaległe exy z PS4 czekają na PS5, które za jakiś czas kupię :)

Odżyła we mnie zajawka na gierki i nie mogę się odezwać od konsoli.

Tylko co te Nintendo :( Ostania ich konsola jaką mam to Wii. Tak bardzo ich lubiłem, a teraz nie mogę na nich patrzeć przez ich politykę.

A TEORETYCY WOJUJĄ.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

A ja w switcha regularnie pykam i doceniam konsolę pomimo małej ilości gier jakie mnie interesują ale zdecydowanie exy od Niny zjadają bibliotekę Xa. Tak samo jak swojego czasu GameCube i Xbox

Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał:

teraz nadrabiam zaległości na XSX. 

Zdrowe podejście. Wejście z nowym xboxem. Nie to co niektóre oderwane boty - drą ryje o hardkor gaming i zaoranie a grają na starej generacji i PC. Pozdrawiam:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zdrowe podejście. Wejście z nowym xboxem. Nie to co niektóre oderwane boty - drą ryje o hardkor gaming i zaoranie a grają na starej generacji i PC. Pozdrawiam:lapka:

Plus awanse i ich „liderzy”, ciekawe swoją droga kto u nich jest w zarządzie tych liderów a kto szefem :D na najniższym szczeblu pewnie Ci co pudełka kupują i nie maja gejpassa

Ja przyznam Wam szczerze, mam bekę tutaj, czasami coś pościemniam itd ale między nami liczą się gry i podejście do nich, wyszedł by Eks Resident na Xa i pierwszy kupuje tą konsole (nie politykę tej firmy) przechodzę przełamując się nawet do pada itd. Pewnie zostawiłbym w kolekcji grę a konsole później sprzedał ale nie przeszkadzałoby by mi to. Ba nawet mam kilka wersji na xboxa pudełek Residentów

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minutes ago, Whisker said:

A ja w switcha regularnie pykam i doceniam konsolę pomimo małej ilości gier jakie mnie interesują ale zdecydowanie exy od Niny zjadają bibliotekę Xa. Tak samo jak swojego czasu GameCube i Xbox

GameCube i Xbox były bardzo dobre, stawiam je na równi. GameCube był moją pierwszą konsolą tamtej generacji, później wymieniłem go na PS2 (po czasie kupiłem ponownie do kolekcji), na którym grałem najwięcej i Xbox, który miażdżył konkurentów takimi tytułami jak Doom 3 czy uwielbiany przeze mnie Riddick. O to, czy Xbox czy GameCube miały lepsze exy można się kłócić. Kostka miała sztandarowe tytuły Nintendo i Rare ale nic poza tym (chyba tylko Project 03 był exem zewnętrznego studia), natomiast Xbox miał kupę świetnych tytułów jak Conker, Forza, Halo, Otogi, Ninja Gaiden, Stranger's Wrath, Fable, Jade Empire, Jet Set Radio Future i exy konsolowe Doom, Riddick, Half Life, KOTOR. Sporo multiplatform wychodziło na Xboxa i PS2 a omijało GameCube (Max Payne - swoją drogą zupełnie inna jakość na Xboxie, Metal Gear Solid 2, Silent Hille, Fatal Frame, Burnout 3, itd.).

Wydaje mi się, że na polu gier Xbox miażdżył GameCube.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Multi napewno bo pamietam że zazdrościłem jakości Splinter Cell Chaos Theory i Ninja Gaiden ale zwyczajnie bardziej mi podchodziły exy na GCN jak sobie o nich przypomnę to aż ciarki przechodzą a może to tez sprawa Resident Evil który wtedy jako Remake , zero i RE4 na xboxa nie było a i wersja na PS2 była jakościowo okrojona.

GCN wtedy to dla mnie sentyment i wspomnienia, gry takie jak: Mario Kart Double Dash, Eternal Darkness, Star Fox, Metroidy, Residenty, Rogue Squadron, MGS TTS, Zelda WW, Zelda Twilight, Mario Sunshine, Luigi Mansion, Donkey Konga, boski F ZERO

Dodajmy do tego fakt BRAKU patchy i gier ważących kilka GB na mini dyskach w pudełkach, co za czasy (choć ceny na GaCka były po 260-279zl)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
31 minut temu, Whisker napisał:

Ja przyznam Wam szczerze, mam bekę tutaj, czasami coś pościemniam itd ale między nami liczą się gry i podejście do nich,

Tez mam głównie bekę z tych oszołomów. Trigger spust w 5sek. Beka tez z tego porównywania ilości gier i ich ocenki. Mam się wstydzić bo przeszedłem mniej gier niż bot co przegrał życie i mu musi druga połówka konsole sponsorować, zapadł bym się pod ziemie ze wstydu. Realnie. Inna sprawa jak żonka coś tam sprezentuje w końcu kasa wspólna. 

Fajnie ze jest to CW bo wiem ze xbl trzeba omijać łukiem szerokim. Ostatnio tez mi granie a BFV pokazało niezła różnice. Po kilkunastu godzinach grania na ps4 w multi zawsze przy postrzale biegł do Ciebie medyk. Jak sobie ma XsX zacząłem od nowa to przez pierwsze kilka godzin nikt mnie nie wskrzesił. Egoiści yebani.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Liściu fajne K/D ratio w BFV na plejce - 0,53 xd 

Dzieki. Będę trenował 

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Tez mam głównie bekę z tych oszołomów. Trigger spust w 5sek. Beka tez z tego porównywania ilości gier i ich ocenki. Mam się wstydzić bo przeszedłem mniej gier niż bot co przegrał życie i mu musi druga połówka konsole sponsorować, zapadł bym się pod ziemie ze wstydu. Realnie. Inna sprawa jak żonka coś tam sprezentuje w końcu kasa wspólna. 

Fajnie ze jest to CW bo wiem ze xbl trzeba omijać łukiem szerokim. Ostatnio tez mi granie a BFV pokazało niezła różnice. Po kilkunastu godzinach grania na ps4 w multi zawsze przy postrzale biegł do Ciebie medyk. Jak sobie ma XsX zacząłem od nowa to przez pierwsze kilka godzin nikt mnie nie wskrzesił. Egoiści yebani.

Może kojarzą cię z CW. :D

Opublikowano

Uświadomiłem sobie, że w samej Personie 5 na PS4 spędziłem wiecej czasu niż dwaj czołowi obrońcy marki w tych mitycznych eksach na PS4 :xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

przy takich statach to nie dziwne że go nie podnoszą na platformie dla GRACZY 

Coś w tym jest. Czasem pacjenci mają pretensję, że się ich nie wspiera. Ale jaki sens jak, ktoś gra jak headless chicken?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.