Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

przy takich statach to nie dziwne że go nie podnoszą na platformie dla GRACZY 

A może to jednak egoiści którzy szybko chcą nayebac fragow zanim im się smyczpass skończy. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z takim KD to i tak by za sekundę padł. Pewnie jeszcze jak idiota wleci na srodek mapy i chce narażać innych xDD

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Te liściowe podchujówki tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że ubodło go tam gdzie trzeba. :banderas:

image.jpeg.26c09c6bfcc261904c4a21a704b57f2c.jpeg

Nic mnie nie ubodło. Po prostu nie lubię ludzi którzy uważają się za lepszych od innych.

Opublikowano

Śmiesznie się to czyta te dwulicowe posty w ujęciu tego jak wywyższałeś się, że robiłeś kanał o grach, grasz od dawna i boty to janusze, bo największe zaangażowanie jest na PS. Po prostu jesteś januszem, a jak Ci pasuje playstation to twoja sprawa.

Tylko nie wypowiadaj się o grach, bo ewidentnie to nie Twoja działka. :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Śmiesznie się to czyta te dwulicowe posty w ujęciu tego jak wywyższałeś się, że robiłeś kanał o grach, grasz od dawna i boty to janusze, bo największe zaangażowanie jest na PS. Po prostu jesteś januszem, a jak Ci pasuje playstation to twoja sprawa. Tylko nie wypowiadaj się o grach, bo ewidentnie to nie Twoja działka. :) 

Nie chłopcze. Ja tylko odbijałem piłkę używając swoich argumentów. To Ty próbujesz sobie penisa przedłużyć na forum o gierkach dla dzieci.

Opublikowano

Jak napisałem ze pije piwo w innym temacie to od razu były teksty ze jestem alkoholikiem wiec ten tego ... Z takimi jak Ty tylko po Waszemu:lapka:

Opublikowano

Odpowiadanie na każdy post w CW :obama:

To ten mityczny dystans?

Opublikowano
3 godziny temu, Whisker napisał:

A ja w switcha regularnie pykam i doceniam konsolę pomimo małej ilości gier jakie mnie interesują ale zdecydowanie exy od Niny zjadają bibliotekę Xa. Tak samo jak swojego czasu GameCube i Xbox

Plus awanse i ich „liderzy”, ciekawe swoją droga kto u nich jest w zarządzie tych liderów a kto szefem :D na najniższym szczeblu pewnie Ci co pudełka kupują i nie maja gejpassa

Ja przyznam Wam szczerze, mam bekę tutaj, czasami coś pościemniam itd ale między nami liczą się gry i podejście do nich, wyszedł by Eks Resident na Xa i pierwszy kupuje tą konsole (nie politykę tej firmy) przechodzę przełamując się nawet do pada itd. Pewnie zostawiłbym w kolekcji grę a konsole później sprzedał ale nie przeszkadzałoby by mi to. Ba nawet mam kilka wersji na xboxa pudełek Residentów

Multi napewno bo pamietam że zazdrościłem jakości Splinter Cell Chaos Theory i Ninja Gaiden ale zwyczajnie bardziej mi podchodziły exy na GCN jak sobie o nich przypomnę to aż ciarki przechodzą a może to tez sprawa Resident Evil który wtedy jako Remake , zero i RE4 na xboxa nie było a i wersja na PS2 była jakościowo okrojona.

GCN wtedy to dla mnie sentyment i wspomnienia, gry takie jak: Mario Kart Double Dash, Eternal Darkness, Star Fox, Metroidy, Residenty, Rogue Squadron, MGS TTS, Zelda WW, Zelda Twilight, Mario Sunshine, Luigi Mansion, Donkey Konga, boski F ZERO

Dodajmy do tego fakt BRAKU patchy i gier ważących kilka GB na mini dyskach w pudełkach, co za czasy (choć ceny na GaCka były po 260-279zl)

Czytam i czytam i nasuwa mi się jeden obrazek z aktualnie ogrywanej gry: 

678ef70e-a72e-4f0a-a309-0eef250012f8.pngpng

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Nie ma co tłuc do głowy tym pseudo graczom. Sam MS ma ich za pissdy i z symulacyjnego racera FM zrobił FH bo leszcze nie ogarniały. Taki hardkor u zielonych. 

Pisdy powiadasz... robimy forumowy turniej w Assetto Corsa? 

Zwołam samych "leszczy" co obecnie tłuką w Horizona. 

Zobaczymy jakiś gieroj :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Pisdy powiadasz... robimy forumowy turniej w Assetto Corsa? 

Zwołam samych "leszczy" co obecnie tłuką w Horizona. 

Zobaczymy jakiś gieroj :)

No niektózy to widze że lecą w FM ale ilu ich w tym ostatni turnieju? 3?

Opublikowano

Już po świętach, przestańcie wycierać kurze klapami.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

No niektózy to widze że lecą w FM ale ilu ich w tym ostatni turnieju? 3?

Nie chce mi się sadzić argumentów na poziomie CW, ale od horizonka, to mi proszę się grzecznie odpier.dolić :)

Nie każde wyscigi muszą być simem (btw... FM i GT też nimi nie są), by dawać radochę z grania. 

Horizon to idealny tytuł gdy przychodzimy styrani po robocie i nie chce się rozkładać kiery. 

Wywalasz kopyta na kanapie, łapiesz za pada (bez kabla), i świetnie się bawisz. 

Polecam spróbować :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
3 godziny temu, Michał102 napisał:

Nie chce mi się sadzić argumentów na poziomie CW, ale od horizonka, to mi proszę się grzecznie odpier.dolić :)

Nie każde wyscigi muszą być simem (btw... FM i GT też nimi nie są), by dawać radochę z grania. 

Horizon to idealny tytuł gdy przychodzimy styrani po robocie i nie chce się rozkładać kiery. 

Wywalasz kopyta na kanapie, łapiesz za pada (bez kabla), i świetnie się bawisz. 

Polecam spróbować :)

Ten argument o symulacji w forzy motorsport. :D

W sumie nie za bardzo wiem o co chodzi z tym a ja tu na forumie od 1410 i takie pierdolenie. Tj. sam, gram od wielu lat i tyle, że grałem na wielu archaicznych kompach jak atarynka czy Commodore ale to takie moje wspomnienia i tyle. Co tu wywlekać. A bo ja to wielki miszcz, a tam gra w 1 gierkę rocznie w statach. No hardcore jak chuj. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ale piękne oranie Karolka dzisiaj panowie. :obama: 

Opublikowano
4 godziny temu, Boomcio napisał:

Czytam i czytam i nasuwa mi się jeden obrazek z aktualnie ogrywanej gry: 

678ef70e-a72e-4f0a-a309-0eef250012f8.pngpng

Ale czego w moim poście nie rozumiesz?

Opublikowano

Ciągle jesteś nawalony w 3 dupy jak piszesz te posty, więc nie dziw się, że ciężko je zrozumiec.

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

Ciągle jesteś nawalony w 3 dupy jak piszesz te posty, więc nie dziw się, że ciężko je zrozumiec.

Napisz co tak ciężko ogarnąć w tym poście, w którym napisałem, że lubię grać na Switchu, wspomniałem konsolę GameCube i kilka gier na tą konsolę oraz napisałem że jakby RE wyszedł na Xa to bym go kupił.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Sam MS ma ich za pissdy i z symulacyjnego racera FM zrobił FH bo leszcze nie ogarniały. 

Z FM zrobili FH? xD 

No no, a z Gran Turismo zrobiono Drivecluba:facepalm:

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

Ale piękne oranie Karolka dzisiaj panowie. :obama: 

Słabe. Ale na szczęście gdy się tak zlatują boty, to działa stara dobra metoda na przegonienie ich, niczym rzucenie kaszanką w św. Jehowy. Wystarczy, że zapytam o to by podali jakieś dobre ex'y na Xboxa do polecenia i wtedy zapada z ich strony błoga cisza ;)

Opublikowano

Ty masz exy, ale i tak nie chcesz w nie grać. 

Może spróbuj przed posiedzeniem obalić litra... podobno działa i nawet 300h w murzyna w rajtuzach mozna grać i zarywać nocki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.