Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jest na sonce, czego nie rozumiesz?

Niezrozumiałe są dla mnie procesy myślowe  klapów.

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Świetna konsola,

Prawda.

14 minut temu, Bzduras napisał:

do sztywnych 30 klatek będą ciąć rozdziałkę czy rtx xD 

To się tyczy również xboxa, zwłaszcza hamulcowy już się popisuje;) 

Opublikowano

:(

Opublikowano

Gra wideo horizon jest tak zła że nawet Days gone jest lepszy 

Opublikowano

Horizon Klejnot Generacji kolego pupciu^^

Opublikowano

Horizon? Fajnie sie walczyło z robotami ale fabuła dno.

Opublikowano
16 minut temu, Fanek napisał:

:(

koleś złamał embargo i mu zbanowali konsolę

Opublikowano

Niezła próba Franek!

Opublikowano

Tak mi sie wydawało, że juz tego papafiga widziałem. Bardzo kur.wa dobrze XD

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Niezła próba Franek!

:D

Opublikowano

Sprawdziłem profil kolesia i on ma oficjalnie popsuty mózg. 

Opublikowano
56 minut temu, 20inchDT napisał:

Czy miejsce, w którym trzeba grać 800h w horizon Zero Dałn to piekło?

Lepiej tak nie pisz bo typ przy pierwszej lepszej okazji cię zbanuje za bluźnierstwo na tej gierce jak mnie. 

32 minuty temu, MYSZa7 napisał:

koleś złamał embargo i mu zbanowali konsolę

To ten co robił ten pierwszy nielegalny unboxing? 

Opublikowano

El7nmYUWkAgpf0M?format=jpg&name=large

ale ale SSD was zayebie a nie czekaj xD

Opublikowano

nie wiem co to, ale xboxa ma a plej(pipi)a nie, wiec beka

Opublikowano

Po stronie ps5 trzeba dodać, jak to pisal aph, "chu.je muje itd."

Opublikowano

Ej a jakies gry na to bedom? Na zielonym karakaństwie topowa gra przesunięta na kolejny rok (uj ze na pudełku premierowym seriesa master chief z wielkim ryjem widnieje xddddd), a u router station 5 najlepsza gra na premiere to gra o turlaniu się z tarczą na plecach xdddddd

Nie dziwię sie ze zapowiedzieli ostatnia generacje konsol jak ten cyrk sie juz 3 raz powtarza, i znowu beda straty które będzie trzeba odrabiać przez kolejne lata istnienia na rynku pol produktów. 

Opublikowano

Beka, na sonce cenzuruja juz nie tylko te zje.bane japonskie gierki, ale tez duze aaa

Cytat

Base on studio and global release policy, Assassin’s Creed Valhalla’s Asia Version will be a bundle release of Asia languages. Hence, it requires some adjustment to comply with Japan CERO rating.

The adjustments includes:

• Eliminated unevenness on cut surfaces, adjusting it to be smooth.
  • Fixed so that certain torture scenes where internal organs can be seen are mild.
  • Fixed so that any beheaded faces are covered with a mask/helmet.
  • Fixed so that topless women are clothed.

This change only applies to PS4/PS5.

Thank you for you understanding, if you have any question regarding the product, please don't hesitate to contact us.

Nie ma dla was cyckow przegrywy

Opublikowano

Nie wiem o czym bredzisz: Day One przechodzę odpicowaną wersję Gears5, bo jeszcze tej gry nie przeszedłem, a 4 bardzo mi się podobała. Później przechodzę raz jeszcze Oriego 2, następnie poprawioną wersję FH4, bo też jeszcze nie grałem. A później Cyberpunk, AC: Valhalla, Gears: Tactics... Grania w chooy i tylko bezmozgie klapy myślą, że jak dostali DS (które mnie totalnie nie interesuje) kosztujace ponad 3 bomby, czy QTE DLC Spidermana, to są panami życia, a na Xboxie nie ma co robić. Dalej zaklamujcie rzeczywistość :)

Szybsza i mocniejsza konsola, z o wiele lepszym padem,którego nie trzeba ładować co 4 godziny (Do tego dmuchanie w pada? Co za debil to wymyślil? xD) + masa funkcji w konsoli, o których klapy mogą pomarzyć (quick resume :banderas:).

Taka jest rzeczywistość, a nie jakieś urojenia o wyjątkowości tego brzydala PS5 :)

To do smallv86 :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Ej klapy hurtowo kupowały ten tv sony x90 który nawet nie umie obsłużyć nowej generacji to i ps5 im starczy. Nie wiem w sumie po co ciągniecie tutaj temat. W skrócie kto chce mieć najlepszą jakość w nowych grach, na nowoczesnej konsoli z takimi dodatkami jak vrr, opcja quick resume i wiele więcej kupi xbox series x. Reszty i tak nie przekonacie.

Ja tam kupie ps5 jak już wyjdzie coś must have czego na innej konsoli nie dostane a teraz i tak bym grał w multiplatformy. Jedyne co widzę w teorii ciekawego w ps5 to pad ale kurwa 4h na baterii. Znowu jak zwierzak z padem podłączonym do prądu... mam flashbacka z premiery ps4 kiedy chciałem grać cały dzień a miałem tylko jednego pada xD No i dodam jeszcze że poczekam na rewizje bo ps4 nadal pamiętam co się działo na premierę. Niezależnie od wszystkiego jestem pewny że zagram w nowego god of war 2 szybciej niż mendrek :pawel:

Opublikowano

Cenzurować AC przez śmieciarzy z sony :yao: 

W sumie skoro grupa docelowa śmieciarki 4.5 bez gier to dzieci do fortnite + kilka świrów 35-50lat z avatarami z anime którzy demolują swoje pokoje i wysyłają groźby śmierci jak ''tracą exa'' to kto ich tam wie  :)  

Opublikowano

Ponoć dmuchanie w pada przyspiesza czasy ładowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.