Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dzielenie graczy xddd. Czlowieku, ja na jednym koncie moge zwiedzac caly swiat, a na parchstation trzeba zakladac osobne konta na turcje czy usa xddd

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pierwszą konsolą z online był Dreamcast oparty o Windows CE. Potem był Xbox i x360. Tak więc m$ był pierwszy jakby nie patrzeć.

Opublikowano

Skoro tak żyjemy wspomnieniami. Pamiętacie?

Cytat

Firma, a właściwie jej sieć PlayStation Network, padła około 20 kwietnia ofiarą kilkudniowego ataku, w wyniku którego nie tylko zakłócone zostało działanie sieci, ale wykradziono liczne dane osobowe użytkowników w tym hasła i loginy PSN. Największe zaniepokojenie budzi fakt, że w ręce włamywaczy mogły dostać się także numery kart kredytowych. Na świecie jest 70 milionów użytkowników PlayStation Network. W Polsce liczbę konsol szacuje się na około 300 tysięcy.

https://www.benchmark.pl/aktualnosci/sony-przyznaje-playstation-network-nie-dziala.html

To byli czasy, konsolowy pieprz w najlepszym wydaniu Sony :obama:

Opublikowano

W ogóle to boty powinny cieszyć się, że MS dostaje po dupie kopa za kopem od Sony i Nintendo, bo tylko wtedy jest pokorny i nawet coś tam rzuci pod stolik. Zobaczycie, tylko trochę mu się zacznie lepiej powodzić, a za passa będziecie bulić 3 bomby za miesiąc i to per platforma. Wy lepiej chwalcie i promujcie Sony, jak chcecie mieć dobrze ;)

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

gracze amerykańscy wcześniej mogli kupić PS5 a europejczycy musieli czekać,

Tydzien vs 5 lat. PIEC LAT XDDDD

3 minuty temu, ASX napisał:

konieczność zakładania kont na ambasadę w UK jeśli chcesz pograć w gierki z PS Now

Wiekszosc gier z ps2 i ps3 na ktore tu sie niektorzy by nawet nie wys.rali vs podstawowa usluga bez ktorej nie pograsz na konsoli wcale.

5 minut temu, ASX napisał:

a jeśli masz PS4 i chcesz pograć gierki w PS Plus Collection to możesz obejść się smakiem

No ciezko pograc w gierki z pspc skoro to usluga dla ludzi z ps5. Mogles podac przyklad vity, albo nie wiem, ruskich jajeczek moze.

6 minut temu, ASX napisał:

także tego masz troche przetermonowane informacje

To ze Xbox ze swoimi "grami" i spolecznoscia to najwiekszy rak branzy to akurat zawsze swieza informacja :)

Opublikowano

Jeszcze usługi z grami na PS4 eksluzywne dla PS5, kochane Sony, pionierzy branży.

Opublikowano

1 minutę temu, Mejm napisał:

No ciezko pograc w gierki z pspc skoro to usluga dla ludzi z ps5. Mogles podac przyklad vity, albo nie wiem, ruskich jajeczek moze.

no to usługa "dla lepszych ludzi z PS5" ale złożona z gier z PS4 w którą ludzie z PS4 nie mogą pograć. Brzmi logicznie 

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Jeszcze usługi ekskluzywne dla konsoli, kochane Sony.

Wiesz, w końcu PS4 mogłoby sobie z tymi grami nie poradzić. XDDDD W ogóle muszę się zgadać z ludzmi z Sony w sprawie mojego kota, bo widzę że panowie wzorowo wytresowali swoje zwierzęta. :) 

Opublikowano

Nie wiem z czego mejm sie tak cieszy. Przeciez jak kupisz ps4 za rok, to nie skorzystasz z tego collection : /

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nie wiem z czego mejm sie tak cieszy. Przeciez jak kupisz ps4 za rok, to nie skorzystasz z tego collection : /

mejm łyknął przekaz korpopacji że 

9 minut temu, Mejm napisał:

to usluga dla ludzi z ps5

i dlatego nie może zagrać

Opublikowano

co sony skopiowało od xboksa? z ostatnich rzeczy to

jak ms wydał chujową sprzętowo konsolę, to jako pocieszenie dostaliśmy wsteczną kompatybilność, która gdyby nie to, że byli w tyle, nie pojawiłaby się pewnie w ogóle, także na ps5

jak sony wydało chuyowe ps3 nie nadązające za xboksem to dostaliśmy tylko porównania graficzne dla obu konsol i bekę z potężnego cella

Opublikowano

Co ty pierdolisz? xd

Ps2 miało wsteczną, Ps3 miało wsteczną a czwórka jej nie miała tylko ze względu na chujowego cella. 

Opublikowano

a z ps3 wcale nie usnęli wstecznej w kolejnych modelach, na której później zarabiali w swoim sklepie

Opublikowano

na ps2 była wsteczna bo nie było sklepu i nie dało się ruchać na cyfrówki, na szczęście w ps3 szybko się zreflektowali i usunęli wsteczną usterke

Opublikowano

Te projekcje o elite v3 z adaptacyjnymi triggerami, do pada gdzie wyłączasz wibracje i skracasz stopień wciśnięcia triggera, niezłe sc-fi. 

Opublikowano

Wyceń swojego ulubionego klapa. Ciekaw jestem typów, który klap pasuje do jednego z 3 wzorów:

WhatsApp Image 2021-01-06 at 10.43.24.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Wyceń swojego ulubionego klapa. Ciekaw jestem typów, który klap pasuje do jednego z 3 wzorów:

WhatsApp Image 2021-01-06 at 10.43.24.jpeg

Wprowadźcie sobie jakieś zatwierdzanie postów przed publikacja w CW boty.

Opublikowano

Mało się tutaj ostatnio udzielam, wolę śmiać się z debili w temacie telewizorkowym, ale JA PIERDOLE. Jakim trzeba być totalnym zjebem by w ogóle wojowac killzonem w tym temacie. Pierwsza cześć to po prostu spierdolina totalna, ale druga jakimś cudem jest w serduszkach idiotów. Zapewne z powodu bezpłciowej kampani o niczym i przepotężnym lagu w sterowaniu. Pamiętam jak zaraz po premierze pisałem o totalnie zjebanym sterowaniu, chyba na forum neo plus, przez co byłem jechany na lewo i prawo bo nie ogarniam ciężkości broni i klimatu ....

JESTEŚCIE JEBANĄ ZARAZĄ.

W taki sposób tworzycie mity wy jebane klaperskie ścierwa. 

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Wsteczna tylko z PSX więc co to za wsteczna.

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

PS3 nie miało wstecznej, pomijając krótki epizod. To było przed tym gdy pomyśleli, że jednak lepiej jest wyruchać fanów na remaster.

Moje ps3 uruchamia gry z psx'a i ps2 :sir:

60 GB fat :kaz:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
Mało się tutaj ostatnio udzielam, wolę śmiać się z debili w temacie telewizorkowym, ale JA (pipi)E. Jakim trzeba być totalnym z(pipi)em by w ogóle wojowac killzonem w tym temacie. Pierwsza cześć to po prostu s(pipi)ina totalna, ale druga jakimś cudem jest w serduszkach idiotów. Zapewne z powodu bezpłciowej kampani o niczym i przepotężnym lagu w sterowaniu. Pamiętam jak zaraz po premierze pisałem o totalnie z(pipi)anym sterowaniu, chyba na forum neo plus, przez co byłem jechany na lewo i prawo bo nie ogarniam ciężkości broni i klimatu ....

JESTEŚCIE (pipi)ANĄ ZARAZĄ.

W taki sposób tworzycie mity wy (pipi)ane klaperskie ścierwa. 
Dwójka miała takie branie bo GRAFIKA.
Sam kupiłem to wtedy na premierę i graficzka robiła wrażenie ale reszta ? Ja was proszę xD
Opublikowano
52 minuty temu, Ins napisał:

Mało się tutaj ostatnio udzielam, wolę śmiać się z debili w temacie telewizorkowym, ale JA PIERDOLE. Jakim trzeba być totalnym zjebem by w ogóle wojowac killzonem w tym temacie. Pierwsza cześć to po prostu spierdolina totalna, ale druga jakimś cudem jest w serduszkach idiotów. Zapewne z powodu bezpłciowej kampani o niczym i przepotężnym lagu w sterowaniu. Pamiętam jak zaraz po premierze pisałem o totalnie zjebanym sterowaniu, chyba na forum neo plus, przez co byłem jechany na lewo i prawo bo nie ogarniam ciężkości broni i klimatu ....

JESTEŚCIE JEBANĄ ZARAZĄ.

W taki sposób tworzycie mity wy jebane klaperskie ścierwa. 

Zauważyłem że boty mające max 3 litery w nicku mają nieźle nasrane we łbach:philosoraptor: 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.