Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie chciałem Ci psycholu pociskac tylko stwierdziłem fakt. 

Opublikowano

Faktem jest, że Killzone 2 to gówno obesrane. Nie spinaj się klaperku.

Opublikowano

Przykro się patrzy jak klapom puszczają nerwy. 

Opublikowano

Kiedyś przez kilka godziin widziałem jak chrześniak żony grał w któreś Halo. No drewno straszne. Aż sam odpaliłem dzisiaj jedynke (wiem 20 letnia gra) i nie wiem jak niski poziom poczucia własnej wartości trzeba mieć żeby uważać Halo CE za dobrą gre. Ponoć później jest jeszcze gorzej. 

Ale widze za to plus GP - można stestować gówno i wywalić. Jakbym miał na to kase wydać...:ragus:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gdybyś ty grał w gierki, to może człowiek by się zastanowił nad tym co piszesz. Janusz i tyle. Tak całkiem serio - nie szkoda ci było kasy na dwie konsole jak na żadnej nie grasz?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Oho stara się użądlić. Lata pierdolenia klapeczków o krasnalach, a ty myślisz że twoje pierdololo o matkach żony twojego ojca ze strony brata zrobią na mnie wrażenie. Taki obraz fanów zestarzałej graficzki w jednym z najgorszych fpsów wszechczasów.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Gdybyś ty grał w gierki, to może człowiek by się zastanowił nad tym co piszesz. Janusz i tyle. Tak całkiem serio - nie szkoda ci było kasy na dwie konsole jak na żadnej nie grasz?

Czemu Ty uważasz że ja na tych konsolach nie gram? Uczepiłeś się jak gówno okrętu. 

2 minuty temu, Ins napisał:

Oho stara się użądlić. Lata pierdolenia klapeczków o krasnalach, a ty myślisz że twoje pierdololo o matkach żony twojego ojca ze strony brata zrobią na mnie wrażenie. Taki obraz fanów zestarzałej graficzki w jednym z najgorszych fpsów wszechczasów.

Killzone miał cięzki i brudny klimat. Robił robote. A to że niektórzy jak Ty nie ogarneli feelingu broni, no cóż nie każda gra jest dla każdego. Rozumi że wolisz Halo - tam masz duży celownik i każdy nabój wchodzi gładko. Wszystko zalezy tyko od wielkości krasnala do którego walisz. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Bo kurwa otworzyłem apke na pc i widzę co się dzieje na twoim profilu. Krasnale też zaraz wyłączysz? Btw. zabawnie wygląda w profilu asaxa jak ma ikonki Death Stranding i Horizon ZD xd

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Bo kurwa otworzyłem apke na pc i widzę co się dzieje na twoim profilu

No to jak otworzyłeś apke na PC i widzisz że gram w krasnale to jak kurwa nie gram chłopie?

A asax właśnie czuje to coś, jeszcze się chłop na sonke przerzuci.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

niektórzy jak Ty nie ogarneli feelingu broni

large.jpg

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kiedyś przez kilka godziin widziałem jak chrześniak żony grał w któreś Halo. No drewno straszne. Aż sam odpaliłem dzisiaj jedynke (wiem 20 letnia gra) i nie wiem jak niski poziom poczucia własnej wartości trzeba mieć żeby uważać Halo CE za dobrą gre. Ponoć później jest jeszcze gorzej. 

Ale widze za to plus GP - można stestować gówno i wywalić. Jakbym miał na to kase wydać...:ragus:

Lepiej odpal h5, tam jest najlepszy gunplay ale kampania to mocno średnia, polecam mp, sporo tam noobówz powinieneś się odnaleźć, tylko nie ma medyków. 

A i strzelaj z czegoś innego niż broń automatyczna. Zobaczysz wtedy o co chodzi. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Lepiej odpal h5, tam jest najlepszy gunplay ale kampania to mocno średnia, polecam mp, sporo tam noobówz powinieneś się odnaleźć, tylko nie ma medyków. 
A i strzelaj z czegoś innego niż broń automatyczna. Zobaczysz wtedy o co chodzi. 
Dziękuję pozamiatane.Najlepszy mutli w fpp na konsoli?Halo 5

Opublikowano
14 godzin temu, Ins napisał:

Faktem jest, że Killzone 2 to gówno obesrane. Nie spinaj się klaperku.

Jak słucham takich opinii pajaców to ręce opadają. K2 swojego czasu dostawał wszystkie możliwe nagrody, nie tylko za grafikę przypominam. Jakościowo i technicznie wyprzedził wiele gier do przodu. To że Ty nie ogarnąłeś sterowania to nie znaczy że inni mieli problem. W ogóle cały bum z serią zaczął się od dwójki na dobre tworząc obok REsistance jedną z najlepszych marek poprzednich generacji.

Opublikowano

Jedna z najlepszych gier na PS3 i musicie się z tym pogodzić, dla mnie fajne wspomnienia a dla Was pieprz w oku

05513537-266B-46E7-A954-7397AB0064D4.jpeg

I ta pamiętna wejściówka, 

piękne czasy

Opublikowano
Cytat

In their review, Edge praised the online multiplayer, attention to detail, "unparalleled graphics" and the pacing of the single-player campaign, but included criticism of the game's use of "gameplay clichés" and its weak storyline and characters.

Cytat

Reviewer Kevin VanOrd said: "Killzone 2 boasts amazing visuals, an intense campaign, and extraordinary online play that will keep you coming back for more." but described the game's story and characters as "forgettable" and said that the motion controls seemed "tacked-on".

Cytat

However, Teletext GameCentral gave it seven out of ten, calling it "One of the best looking games ever, but also one of the least ambitious in terms of anything else."

jedyne znaczące nagrody dostał od IGN, ale każdy inny event o faktycznym znaczeniu dla branży mil tego kapiszona w dupie

No ale spoko whisker, będąc platformowym ignorantem KZ mógł robić na kimś takim wrażenie. W końcu mniej wiesz lepiej śpisz nie? :lapka:

Opublikowano

Killzone 2 jedna z najlepszych gier bo średnia na meta

Halo słabe bo laserki blasterki i średnia na meta nie ma znaczenia  :reggie:

a261rd9pi3w41.png

Opublikowano

Ten killzone jaki by nie był to i tak teraz na PlayStation w excluzywnego shooterka nie zagramy. Tylko open worldy i cinematic chodzenie po sznurku.

Opublikowano

No chyba, że MS będzie łaskawy i wypuści kolejną część Doom jako multiplatforma :kaz:

Opublikowano

Doom, Wolfestein, Quake, Prey, Dishonored i Spencer wiec co jeszcze :kaz:

Opublikowano

Zdecydowanie cos nie halo z tymi klapami dzisaj :xboss:

Opublikowano

Tak jak pamiętam to ten killzone 2 to miał całkiem fajny klimat tj. ta rozjebana, planeta i ogólnie jakiś taki ponury klimat, który mi się kojarzył z pierwszymi gearsami ale te sterowanie to była patologia i już nawet w tym archaicznym halo ce było w chuj lepsze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.