Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

no to kurwa juz wyskakiwac z gamertagow zobaczymy ilu z was to hardkorowcy ktorzy ograli chociaz 50% z forumowej listy goty  

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

mam link do profilu exophase w profilu, jeśli chcesz mnie lustrować i porównywać ograne tytuły z moimi głosami w ankiecie droga wolna :) 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

mam link do profilu exophase w profilu, jeśli chcesz mnie lustrować i porównywać ograne tytuły z moimi głosami w ankiecie droga wolna :) 

Z tegorocznej listy ograles Valhalle, Cyberpunka, Ori, Gears Tactics (2/61 xD) i DOOM (0/40 xDDDDDDDD) ale pierwszy do grzebania w profilach niebieskich xDDDDDDDD Bardzo ladnie sie pan przedstawil przed milionami sluchaczy ale niestety test Faki na hardkorowca ujebany koncertowo

2021 a bociarscy dalej oraja sie sami XDDDDDDDD

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

o co chodzi z określeniem smyczpas?

mam nadzieje ze Ci się podoba :)

Opublikowano

to teraz nie wystarczy ukończyć gierkę na przestrzeni generacji albo i później, tylko trzeba robić to na bieżąco, na premierę, aby móc na temat danej gry się wypowiadać?

W ogrywaniu gier na premierę mistrzami są tylko klapy bo po weekendzie straci się tylko 10zł na wartości.

Opublikowano

Klapy nieprzyzwyczajone do prokonsumerskich zagrywek myślą, że jak masz gamepassa to MS odbiera Ci możliwość zakupu gier na własność.

23 minuty temu, schabek napisał:

a teraz hurtem spuszczaja sie nad ori bo jest w modzie :rotfl:

w M O D Z I E

:dynia:

stary a durny

Opublikowano
16 minut temu, schabek napisał:

Z tegorocznej listy ograles Valhalle, Cyberpunka, Ori, Gears Tactics (2/61 xD) i DOOM (0/40 xDDDDDDDD) ale pierwszy do grzebania w profilach niebieskich xDDDDDDDD Bardzo ladnie sie pan przedstawil przed milionami sluchaczy ale niestety test Faki na hardkorowca ujebany koncertowo

no i w ankiecie na grę roku zagłosowałem zgodnie z własnym sumieniem na Ori, nie wiem jak masz z tym problem. Nie będę  się bulwersować się na to że ktoś zagłosował inaczej xd

a jeśli twoim zdaniem gra roku to tlou2 to twoja prywatna sprawa, która mnie nieszczególnie interesuje

Opublikowano
22 minuty temu, schabek napisał:

Całe gry na PS4 ogranie łącznie z premierami jakie kupowałem, wszystko opierdolone w drobny mak, niektóre z platynami. Na XSX większość gier MS ograne i też skończone. Miałem napisać w pewnym wątku ukończone gry w 2020, ale jakoś nie mam ostatnio czasu na długie elaboraty, bo nie napiszę, że to i to skończyłem, wolę opisać o danej grze, tak jak opisałem w 2019 jakie ukończyłem.

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

no i w ankiecie na grę roku zagłosowałem zgodnie z własnym sumieniem na Ori, nie wiem jak masz z tym problem. Nie jestem tobą by bulwersować się na to że ktoś zagłosował inaczej xd

Ale glosujcie sobie na co chcecie. Ja napisalem ze dla mnie ktos kto stawia jakakolwiek gierke w tym roku ponad tlou musi byc niezlym swirem i zdania sie trzymam. Bylo spodziewane oburzenie zielonych ale bylem przekonany ze wiekszosc z was ograla tlou a okazuje sie ze wy gierek na wlasnej platformie nie ogrywacie xd

ale jak spencer wrzuca nowe gry w gejpasa to banderasy fruwaja po calym forum xddddd tylko po co?

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Bylo spodziewane oburzenie zielonych ale bylem przekonany ze wiekszosc z was ograla tlou a okazuje sie ze wy gierek na wlasnej platformie nie ogrywacie xd

Ograłem TLoU2 na premierę, broniłem jej w temacie w czasach największej nagonki na nią i nie uważam jej za GOTY. I co teraz?

Opublikowano

Niedlugo TLOU2 będzie za 79zł nówka to się kupi i ogra na PS4 FAT. Teraz nie mam czasu wracać do PS4 bo napierdalam na iksboksiku a gry się nie kończą.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Ale glosujcie sobie na co chcecie. Ja napisalem ze dla mnie ktos kto stawia jakakolwiek gierke w tym roku ponad tlou musi byc niezlym swirem i zdania sie trzymam. Bylo spodziewane oburzenie zielonych ale bylem przekonany ze wiekszosc z was ograla tlou a okazuje sie ze wy gierek na wlasnej platformie nie ogrywacie xd

ale jak spencer wrzuca nowe gry w gejpasa to banderasy fruwaja po calym forum xddddd tylko po co?

Typie zrozum że nie każdy musi mieć taki gust jak ty, może zabrzmi to dla ciebie szokująco, ale nie każdy też na tej planecie musi być zainterowany ogrywaniem Tlou2 i nie każdy musi nglosowac w ankiecie tak jak ty tego wymagasz.

Prowadzisz jakąś idiotyczną krucjatę wywijając pięściami na lewo i prawo w obronie jakies ankiety o gierkach na niszowym forum 

Opublikowano

Że wam się chce z tym schabkiem prowadzić jakie kol wiek dyskusje, szanuje, ograł dwie gry na krzyż sam nie widział na oczy połowy gier z listy pisze w temacie goty jakieś qrva farmazony a wy dalej marnujecie przypomina swój cenny czas na kolejnego internetowego trolla. 

Przestańcie go karmić! 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Schabowi chodzi o to ze jedziecie nas od teoretyków gamingu konsolowego a sami ograliscie dwie gry na krzyż. 

Ale ważne ze jest smyczpass opłacony i jest git. Jestem bogiem XD 

Opublikowano

Ograłem więcej niż on bo posiadam obie konsole w domu od zawsze, więc liściu przestań mu lizać dupę, bo trochę siara :reggie:

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

jakie kol wiek

:obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

Dyskusja ze schabkiem? Wystarczy wejść do tematów związanych z polityką xddd Prawdziwy fanatyk. Nic dziwnego, że sonke kocha nad życie.

A na to tlou głosował, bo graficzka. Przecież nie chodziło o gameplay, zlitujcie się.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Dyskusja ze schabkiem? Wystarczy wejść do tematów związanych z polityką xddd Prawdziwy fanatyk. Nic dziwnego, że sonke kocha nad życie.

No, wiesci gminne to najlepszy filtr uzytkownikow na tym forum. Nigdy nie dowiedzialbym sie ze istniejesz gdyby nie to ze obrazilem ci kaczynskiego i reszte pisowskich gnid i od paru miechow nie mozesz tego przetrawic xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ale ja nie jestem za pis. Po prostu jesteś oszołomem z pianą na pysku i mnie to bawi xd

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

Ograłem więcej niż on bo posiadam obie konsole w domu od zawsze, więc liściu przestań mu lizać dupę, bo trochę siara :reggie:

Nie liże mu dupy tylko tłumacze takim ulungom jak Ty. Bo schabek powiedział jedno a Wy zaraz na tlou2 wjeżdżacie.

Opublikowano

Ale co Ty mi chcesz tłumaczyć, ograłem więcej gier niż on z tej listy, bo mam obie konsole w domu rozumiesz ulungu?

Opublikowano

Maniak jak gra to daje ci czasem pada potrzymac? :pawel:

Opublikowano
38 minut temu, LiŚciu napisał:

Schabowi chodzi o to ze jedziecie nas od teoretyków gamingu konsolowego a sami ograliscie dwie gry na krzyż

Jak do tej pory wyszło, że większość klapów z tego tematu ledwo co te exy liznęło. :reggie: Na Xboxie gra się po prostu więcej i jest to wybór hardcorowego gracza.

a zdanie jakiegoś kur,wa skwarka co jego gust to growy odpowiednik filmów vegi i blogbusterów z superbohaterami? jeeeeebać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.