Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

Maniak jak gra to daje ci czasem pada potrzymac? :pawel:

Do ogrania gier z listy UWAGA PS5 nie jest mi potrzebne wystarcza PRO.

Także :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 godzin temu, ASX napisał:

Killzone 2 jedna z najlepszych gier bo średnia na meta

Halo słabe bo laserki blasterki i średnia na meta nie ma znaczenia  :reggie:

a261rd9pi3w41.png

A czy ja porównywałem obie gry? Napisałem o Killzone 2 jacy jesteście ignoranci i co? Znowu porównania widzę bo Was musiało zaboleć 

Opublikowano

I chyba nie doczekacie się nowych technologii bo Duracell też trzyma mocno smycz

46271634-5F1E-4689-8182-BCA4E67E72F3.jpeg

Opublikowano

Nie chce się śmiać z kochanego xboxa ale te pady na baterie to jest taka beka że to chuy xDDDDD

Opublikowano

Heh, króliki kurwa dalej z jarzmem baterii i smyczpassa.

I dash w 2k jak w 2013

Opublikowano

W moim przypadku do każdej konsoli coś trzeba było dokupywać więc się przyzwyczaiłem. Do Xboxa akumulatory ze stacją dokujacą, do switcha grip bo tej cegły w łapach nie idzie trzymać dłużej niż godzinę, do dual szrotów gumki na analogi bo są tak chu.jowe, że się ścierają od kwasowości potu  :teehee:

Opublikowano

6h to dla nich dwa tygodnie gry, to dlatego im wystarcza.

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

paluszki na 30h grania >> pad na 6h granka

Widzę że wezyr 

Jako to jest smutny widok, kolejna generacja, kolejna edycja CW, 90% postów od pokrak życiowych, zielonych robaków bez gier :yao:

Opublikowano

Whisker, Listunio i Yeti to zielone robaki? Co za dynamika w tym temacie :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Whisker, Listunio i Yeti to zielone robaki? Co za dynamika w tym temacie :obama:

No liść to taki farbowany klap, nawet te łiskery nie biorą go na poważnie z racji tego, że ma xboxa. Tak w ogóle to wojuje tu tylko dlatego, żeby nie zostać wyjebanym z sekty w dziale klapreskim. Bądźmy szczerzy. 

Opublikowano
11 minut temu, lpcl napisał:

No liść to taki farbowany klap, nawet te łiskery nie biorą go na poważnie z racji tego, że ma xboxa. Tak w ogóle to wojuje tu tylko dlatego, żeby nie zostać wyjebanym z sekty w dziale klapreskim. Bądźmy szczerzy. 

Wziąłem Xboxa żeby się przekonać co to za sprzet. Mając go w domu mam pełne prawo go oceniać. Czego nie można powiedzieć o Tobie i Twojej batalii przeciw ps5. Teoretyku

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Wziąłem Xboxa żeby się przekonać co to za sprzet. Mając go w domu mam pełne prawo go oceniać. Czego nie można powiedzieć o Tobie i Twojej batalii przeciw ps5. Teoretyku

Spoko ale co tam oceniać? Dlc do pajonka, w którego grałem na ps4? Demony, w które grałem na ps3? A których nigdy fanem nie byłem. Demo tj. astrobota? Poza tym oceniam ps5 przez pryzmat klapów i jaki marny obraz tej konsoli jej dajecie. 

Yeti i Mendrek nie mają konsoli, w gry na ps4 też nie grają, łisker patologia i alkoholizm, schabek to w ogóle jakaś abstrakcja, no i jeszcze ty kolego, hur dur 200 lat grania, programy itd. a potem 2 gry rocznie a reszta pisana na podstawie jakiś memów i marnych sloganów na poziomie krasnali, latania w forzy itd. No i cały czas pokazujesz jakiś totalny brak znajomości tych gierek i sprzętu, który krytykujesz, gdzie jesteś wyjaśniany non stop ale i tak dalej to samo. Zupełnie jak cirex. 

Opublikowano

Tak, tak. 

XsX jest chuyowy wraz z cała ta otoczka. Leje na niego od dłuższego czasu ale posiedziałem tu w CW kilka miechow i postanowiłem spróbować ponownie bo tak tej konsoli bronicie. Bo GP to piękna sprawa. Bo pad idealny. Mogłem sobie na to pozwolić to wziąłem. A to ze Wasze pierdolenie stoi za TV i służy do okazjonalnego grania tylko świadczy o tym ze to słaba, na razie, konsola. Krasnale? Pograłem - żenada. (Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). Forza? Pograłem - nudy. Ori? Ładny ale nie wciągnął. Jednak ja sprawdzam to z czym walczę. Ty nie. I pierdolenie o dlc na 3h jest właśnie tym memem o którym powiedziałeś ze mi służy za oręż. Kup ps5, pograj, pogadamy. Thx

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

paluszki na 30h grania >> pad na 6h granka

Nokia 3310 też starczała na dłużej ale sorry kolego wole nowsze bardziej technologiczne telefony ;)

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. 

XsX jest chuyowy wraz z cała ta otoczka. Leje na niego od dłuższego czasu ale posiedziałem tu w CW kilka miechow i postanowiłem spróbować ponownie bo tak tej konsoli bronicie. Bo GP to piękna sprawa. Bo pad idealny. Mogłem sobie na to pozwolić to wziąłem. A to ze Wasze pierdolenie stoi za TV i służy do okazjonalnego grania tylko świadczy o tym ze to słaba, na razie, konsola. Krasnale? Pograłem - żenada. (Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). Forza? Pograłem - nudy. Ori? Ładny ale nie wciągnął. Jednak ja sprawdzam to z czym walczę. Ty nie. I pierdolenie o dlc na 3h jest właśnie tym memem o którym powiedziałeś ze mi służy za oręż. Kup ps5, pograj, pogadamy. Thx

Ale w co ja mam tam grać? Wymieniłem te exy na ps5 (na razie mocna lipa) a jestem już wymęczony tymi ubisofciakami serwowanymi przez ostatnie 5 lat. A na Xboxie ciągle wracam do h5, do fh4 kupiłem fortune Island i napierdalam, nawet w mp w Gears 5 zacząłem grać mimo, że fanem nigdy nie byłem to jednak w 120 fps ta gierka robi robotę, ograłem Cyberpunka, kiedy ty się czaisz i wypytujesz o niego. A za chwilę medium, control, może jakaś yakuza. A ty piszesz, że nie masz w co grać. 

Nie wiem, może zmień hobby, bo gierki ci się już raczej znudziły. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Krasnale? Pograłem - żenada. (Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). Forza? Pograłem - nudy. Ori? Ładny ale nie wciągnął. 

fakt jest taki, że gdyby któraś z tych gier była po niebieskiej stronie, to w tej chwili byś jej bronił i przytaczał oceny. nie ma jak tego udowodnić, ale gdyby się dało, postawiłbym na to duże pieniądze :)

Opublikowano

Wczoraj to dopiero był bum, nowe gry w plusie, Visage czyli horror w stylu PT (polecam mocno) i doszedł do mnie Watch Dogs Legion co by sprawdzić Ray Tracing no jestem pod wrażeniem jakości

ale kurwa jutro jest piątek a gra już mnie kusi i to na samym początku gry (dobrze że dziś w pracy :D )

40D57A6C-009A-4398-8A30-FB54CEC1DFC7.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

ZM z tym RT w Watch Dogs, bo wygląda jak gówno, czy to na PS5 czy XSX i grafika też czasami nierówna. Wiem, bo przeszedłem. 

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). 

Dobra poświęcę ci jeszcze chwilę ale czuję, że nie ma tutaj ratunku. 

Nie wiem co tam lubisz ale ja gram w klasyczny deathmatch, który tutaj nazywa się slayer (zabójcą chyba po pl), więc włącz arenę bo w social to może już nikogo nie być. I zobacz po meczu z kim grałeś, więc jak unranked jesteś to 10 meczy jest testowych ale jak trafisz na coś tak od platyny w górę (diament, onyx) to raczej będzie wpierdol. Ale z jakimiś srebrami to raczej powinieneś sobie pograć. 

5 minut temu, Faka napisał:

ZM z tym RT w Watch Dogs, bo wygląda jak gówno, czy to na PS5 czy XSX i grafika też czasami nierówna. Wiem, bo przeszedłem. 

Łiskerowi już promile zaczęły podskakiwać na sam widok tego screena.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.