Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Skoro ktoś kto nie miał wcześniej one i cała generacja przesiedział na ps4 twierdzi, że na Series X nie ma w co grać a na ps5 ma, to znaczy, że je*** go pies i nie ma dla niego ratunku, bo taki z niego gracz jak z koziej dupy trąbka. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

O ku,rwa to odważnie, mnie recki zniechęciły. Raczej nie na moje nerwy.

Bardzo dobry horror i mocno w stylu PT 

a co do RT w WD to nie jest tak źle No nie jest to poziom Moralesa ale za to więcej jest RT w samej grze.

D56DDEED-E0BD-4EC3-A23B-3335927C6638.jpeg

7E9C3E06-307A-4756-B960-D7133D868F9C.jpeg

Opublikowano

Jescze to kupić konsole wydać 2300, bo go stać ale w celu udowadniania na internetowym forum, że ma konsole ale nie ma w co na niej grać, to już jest niezły upadek.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

XSX tak połamał YETIego że wystarczyło kilka newsów aby wylądował na OIOM-ie. Teraz pomyślcie co to będzie jak zaczną wychodzić na niego gry. :obama: 

Ukryj zawartość

Man Looking At Noose (Meme) Art | Danbooru

Też nie mogę się doczekać tej fali żółtych rzygowin na metacriti, ale to dopiero gdzieś za 2 lata XDD

Opublikowano

Jezu naprawdę to określenie Smyczpass to najgorsze guwno jakie wymyślono w ostatnim czasie. Nie ma zupełnie żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości, bo raz ze abonament NIE JEST OBOWIĄZKOWY, dwa ze gierki normalnie sobie można kupić w sklepiku.

Ale typol wymyślił i jara sie jak murzyn bateryjka. 

Apropo bateryjek, to dawno sie przyzwyczaiłem, nie jest to rozwiązanie idealne ale nikt mi nie wmówi ze ładowanko pada jest zajebiste. Tak samo może zirytować. 

Kwestia głosowania na Goty, to w pizdzie mam co ktoś mi sugeruje. Z 2020 roku ogralem malo gier i zagłosuje pewnie na Ori albo Eternala i sram na to TLOU 2 bo jak zagram to zagram. A nie że typy mówią kto jest koneserem czy Graczem xddd

Opublikowano

Żałosne to są Wasze psycho oceny. 

Słyszałem od Was przed premierą że:

- najmocniejsza konsola świata a tymczasem co druga gra w DF wygląda lepiej na PS5

- GP to mesjasz i gamechanger - dla kogoś kto lubi testować indyki ok, reszta to w sumie ograne to co interesowało na przestrzeni ost. 15 lat

- exy MS dla kogoś kto nie grałw X-a są super - odtwórcze gearsy, ścigałki nie gram, halo? boże...

dlatego kupiłem. Konsole bedę trzymał ale po 2 miechach nadal uważam że playstation>xbox No chyba mam prawo tak uważać. Zwłaszcza że każdą wolna chwile poświecam na granie na obdydwu konsolach (i jeszcze na PC i Switchu)

Naprawde szczerze, wierzę że za jakiś czas będzie to konsola (xbox) z dobrymi grami a może nawet wybór platformy przy kupowaniu gier na multiplatformy (wiem np. że CP po połataniu wezme na X-a) bedzie bardziej na strone Xboxa. Ale kurwa już nie róbcie z siebie ciemniaków ciągle twierdząc że Xbox jest lepszy bo na razie guano pokazał i nie się nie zapowiada (poza lekko intrygującym Medium) że w najblższym czasie będzie lepiej. To co Wam zostało to wyzywanie ludzi od allkoholików i januszy. Taki obraz bota na falstarcie generacji.  

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

Jescze to kupić konsole wydać 2300, bo go stać ale w celu udowadnia na internetowym forum, że ma konsole ale nie ma w co na niej grać, to już jest niezły upadek.

Też mi szkoda każdego posiadacza x-sraki x. 

Opublikowano

Kubociarze chcielibyscie zasmakowac 4k 120fps, ale nie dla psa, bo dla was to checkerboard w 30.

Opublikowano

Ale ten alkoholik to nie wyzwisko tylko stwierdzenie faktu, a jeśli pije za swoje i mu z tym dobrze to luz. Tylko mógłby sobie darować te pijackie haluny na forum. 

Opublikowano

Chuj mnie strzela jak czytam te wylewy liścia. Odtworcze gearsy... nawet jednego chaptera nie przeszedłeś w zadnej części.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

nawet jednego chaptera nie przeszedłeś w zadnej części.

W apce na PC sprawdziłeś przegrywie?

Akurat dzisiaj doszedłem do jakiejś tamy w IV akcie czweartej części. Ładna i słaba zarazem ta część jest. Już chyba nigdy nie będzie takich gearsów jak część druga. Moment jak żona Dominica wycodzi z kapsuły:obama:

Opublikowano

Niestety, dodali elementy uncharted w 4 czesci i tak wyszło :usmiech:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Niestety, dodali elementy uncharted w 4 czesci i tak wyszło :usmiech:

Raczej mało charakterne postacie ale w sumie technicznie i gameplayowo to yop tpps'ów. 

Opublikowano

Gearsy zawsze smakują dobrze

Spoiler

Ten motorek w 4 to jak unczartet, ale nie bede klamal, fajne było. Trzeba tylko znac umiar w tych oskryptowanych szynach.

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Raczej mało charakterne postacie ale w sumie technicznie i gameplayowo to yop tpps'ów. 

Ładnie naprawde jest. 

Spoiler

Podziemia kopalni robia robotę. Ale źle się zacczeło niestety. Roboty, lasek, ta baza, chata Marcusa z robotami. Później od zamczyska trocjje lepiej ale jednak no nie te gearsy pamiętam. Może g5 troche nadrobi ale też w zajawkach widziałem słoneczne i lesne klimaty więc ... 

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Ładnie naprawde jest. 

Ukryj zawartość

Podziemia kopalni robia robotę. Ale źle się zacczeło niestety. Roboty, lasek, ta baza, chata Marcusa z robotami. Później od zamczyska trocjje lepiej ale jednak no nie te gearsy pamiętam. Może g5 troche nadrobi ale też w zajawkach widziałem słoneczne i lesne klimaty więc ... 

gearsy 5 lepsze, trochę rozwodnione przez tego ślizgacza ale całościowo lepiej wypadają, widać, że studio się rozwija tylko jakiś ciekawszych zawodników mogliby dać, tutaj mój typ, grub killer. 

Aż chce się mielić locusty. 

Btw wszyscy zmarnieli od trójki a tutaj dobre cykle musiały pójść. 

9C68E187-AC74-410B-8C0B-5491E86F1D51.png

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może skończył u kolegi na kolanach?

Pytanie gdzie skończył kolega. :) 

Odwrotnie, to kolega skończył na kolanach Czarusia, przynajmniej tak było przy premierze pierwszego Nioh, nie wiem jak sytuacja przedstawiała się przy drugiej części.

Opublikowano

ładny elliot w sygnaturce :)

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale ja od zakupu Xboxa Series X kompletnie nawróciłem się na granie, nie twierdze ze PS4 było złe ale z czasem po prostu męczyło, pomimo nowych premier gry sprowadzały się do tego samego, cinematic experience w których zakończenie było do przewidzenia po godzinie gry, żadnego wyzwania, nawet skila nie trzeba do tych gier, gdyby nie krew czy bluzgi w grach to mogłyby stać na półce obok Paw Patrol lub Race with Ryan z klasyfikacja wiekowa +4 bo i tak pokażą gdzie iść i co  nacisnąć, Sony na którym się wychowałem już nie istnieje, Racery? Wyjebane Bijatyki? Dostępne na każdej platformie.

Może jakiś slasher? Albo dostępne wszędzie albo postarzały się i maja dzieci na głowie i pozostało cinematic experience, No to może fps? Kurczę seria Resistance czy Killzone :obama: taki chuj.

Kierujecie się nostalgia bo większość z was już po 30 lub bliżej 40 ale Sony które znamy nie istnieje.

Czemu czuje nawrócenie na Xboxie? Bo mam bibliotekę gier których normalnie bym nie sprawdził, nie kupił a okazuje się ze to bardzo fajne tytuły, mam tez spory backlog który ciagle się powiększa.
A już zupełnie w temacie to sram na was klapy ze hajpujecie do takiego syfu jak DLC do pająka w takiej cenie (tak, mam platynę w pająka)

Ha tfu na wasz psyk ze wspieracie Sony w dalszym praktykowaniu jebania w dupe graczy płacąc pełna cenę za grę na 11 letnim silniku która się tylko błyszczy.

Opublikowano

RvJS2ia.jpg

Daily reminder, że xbox to potęga :usmiech:

Opublikowano
24 minuty temu, 20inchDT napisał:

RvJS2ia.jpg

Daily reminder, że xbox to potęga :usmiech:

A coś z tego wynikło? Czy dalej pizda?

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czaicie być fanem np. racerów, RPG-ów lub FPS-ów i nie posiadać Xboxa? Brzmi jak koszmar. ;//

Akurat te 3 gatunki gier dają największe pole do popisu pececiarzom. Ścigałki przez simracing, erpegi poprzez mody, a FPS-y dzięki przewadze myszki i klawiatury oraz potencjałowi korzystania ze 144Hz ekranów bez żadnej łaski ze strony developerów. Więc nie jestem przekonany, czy aby na pewno Xbox dzierży w tych przypadkach palmę pierwszeństwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.