Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
36 minut temu, l33t napisał:

Akurat te 3 gatunki gier dają największe pole do popisu pececiarzom. Ścigałki przez simracing, erpegi poprzez mody, a FPS-y dzięki przewadze myszki i klawiatury oraz potencjałowi korzystania ze 144Hz ekranów bez żadnej łaski ze strony developerów. Więc nie jestem przekonany, czy aby na pewno Xbox dzierży w tych przypadkach palmę pierwszeństwa.

Owszem dzierży bo PC nikogo.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czaicie być fanem np. racerów, RPG-ów lub FPS-ów i nie posiadać Xboxa? Brzmi jak koszmar. ;//

Ileż to tych cudownych rpg czy fps wyszło na klocka a nie wyszło na plejke?

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Ileż to tych cudownych rpg czy fps wyszło na klocka a nie wyszło na plejke?

Halo, Forza, Girsy.

Opublikowano
6 godzin temu, 20inchDT napisał:

RvJS2ia.jpg

Daily reminder, że xbox to potęga :usmiech:

wydaje mi się że niewielu to zauważa, ale żyjemy w historycznych czasach, bo obiektywnie mówiąc jeszcze nigdy żadna firma, w tak krótkim czasie nie zainwestowała tak wielu środków w gierki wideo. 

Opublikowano
6 godzin temu, l33t napisał:

Akurat te 3 gatunki gier dają największe pole do popisu pececiarzom. Ścigałki przez simracing, erpegi poprzez mody, a FPS-y dzięki przewadze myszki i klawiatury oraz potencjałowi korzystania ze 144Hz ekranów bez żadnej łaski ze strony developerów. Więc nie jestem przekonany, czy aby na pewno Xbox dzierży w tych przypadkach palmę pierwszeństwa.

Zawsze można też zainwestować PC i tak ostatecznie pieniądze trafią na poczet dywizji Xbox. :) @Jakim jeszcze żaden, ale jeśli Ci twórcy faktycznie zostaną w ekosystemie MSu to jest zaorane.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

wydaje mi się że niewielu to zauważa, ale żyjemy w historycznych czasach, bo obiektywnie mówiąc jeszcze nigdy żadna firma, w tak krótkim czasie nie zainwestowała tak wielu środków w gierki wideo. 

Tak ASX, jeszcze nigdy tak wielu nie zawdzięczało tak wiele, tak niewielu...

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tak ASX, jeszcze nigdy tak wielu nie zawdzięczało tak wiele, tak niewielu...

ale z czym ty chcesz tu dyskutować? znasz innego wydawcę który zainwestował więcej niż w ostatnim czasie Microsoft? mam wrażenie że osobista niechęć do xboxa, zakłóca ci trzeźwe spojrzenie

Opublikowano

Ale każdy ma w dupie te inwestycje, do póki się nie zwrócą i nie powstanie przynajmniej 1 dobra gra wykraczająca poza poza Halo/Forza /Gearsy.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

nie powstanie przynajmniej 1 dobra gra wykraczająca poza poza Halo/Forza /Gearsy.

masz racje nie powstała ani jedna taka gra :facepalm:

Opublikowano

No Ty już 3 edycje pierdolisz w CW o inwestycjach MS w studia, ale nikt tu w studia nie gra!

kolejna premiera Nextgenów za nami, a my wciąż czekamy choćby na tą JEDNĄ NOWĄ GRE, dla której warto byłoby kupić Xboxa.

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

No Ty już 3 edycje pierdolisz w CW o inwestycjach MS w studia, ale jak widac nikt tu w studia nie gra, a my wciąż czekamy choćby na tą JEDNĄ GRE.

nie ma JEDNEJ GRY? 

Opublikowano

Przepraszam już się poprawiłem - JEDNĄ NOWĄ GRĘ, z tych super zainwestowanych milionów dolarów.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Przepraszam już się poprawiłem - JEDNĄ NOWĄ GRĘ, z tych super zainwestowanych milionów dolarów.

no to radzę przejrzeć na oczy bo studia Xboxa zdecydowanie zrobiły więcej niż JEDNĄ NOWĄ GRĘ. 

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

ale z czym ty chcesz tu dyskutować? znasz innego wydawcę który zainwestował więcej niż w ostatnim czasie Microsoft? mam wrażenie że osobista niechęć do xboxa, zakłóca ci trzeźwe spojrzenie

Ale ja nie dysktutuje. Czekam aż zaczniesz mówić Veni Vidi Vici

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No - szkoda, ze w większości to są hity pokroju 6/10.

Musimy poczekać, az MS aż kupi jeszcze więcej firm!

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem czemu izi tak szkaluje tego biednego Xboxa skoro (patrząc po GT) i tak ogra każdą większą premierę od XGS. :lapka: 

Bo chciałbym, by MS tez miał jakieś hity, obok których nie można przejść obojętnie poza tymi 3 grami, które już nawet największym fanom się przejadły.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Bo chciałbym, by MS tez miał jakieś hity, obok których nie można przejść obojętnie poza tymi 3 grami, które już nawet największym fanom się przejadły.

a to to już chyba kwestia gustu - patrząc po ocenach obok takiego Horizon ZD też nie można przejść obojętnie, ale ja się z tym nie zgodzę.

Opublikowano

400 gierek w gamepassie a boty od rana nawalają posty w CW...

Opublikowano

Przynajmniej jest co do kawki rano przecytać bo inne tematy śpią o tej godzinie a szambo forumka cały czas pracuje :lapka:

Opublikowano

Jakie granie o tej porze. Mi się z łóżka nie chce wstawac i pracowac na prywaciarza.

Opublikowano

Skończyły się argumenty, wjeżdża więc narracja:"hurrdurr jak śmiecie tu pisać, przestańcie szkalować sonkę". Klaperstwo nieźle odlatuje, chociaż ja ich rozumiem. Po 2 miesiącach masterowania na zmianę AstroBota i Moralesa pęka nawet najtwardsza psychika. Doliczając klapersów teoretycznych, którzy gry na PS5 masterują na YouTube, więc swoją ignorancję nadrabiają agresją, wyłania się smutny obraz degeneracji i upadku moralnego w tej społeczności :xboss:

Opublikowano

Listunio dorabia jako wróżbita na Polsacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.