Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie to samo można powiedzieć o obozie zielonych karakanów.

Drugi miesiac grają znowu w to samo co przez ostatnie 7 lat. Z nowszych gier wszystko jest też na ps5, tylko tam są jeszcze tytuły niedostępne na klocka. Część z nich tak naprawdę walczy tylko teorią jak to fajnie mieć nowego klocka ale tak naprawdę go nie kupują jeszcze bo w głębi duszy wiedzą że właściwie nie ma to na ten moment sensu.

I co innego gdyby tej konsoli nie było dostepnej jak u konkurencji.

Edytowane przez Jakim

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Dokładnie to samo można powiedzieć o obozie zielonych karakanów.

Drugi miesiac grają znowu w to samo co przez ostatnie 7 lat. Z nowszych gier wszystko jest też na ps5, tylko tsm są jeszcze tytuły niedostępne na klocka. Część z nich tak naprawdę walczy tylko teorią jak to fajnie mieć nowego klocka ale tak naprawdę go nie kupują jeszcze bo w głębi duszy wiedzą że właściwie nie ma jeszcze sensu.

I co innego gdyby tej konsoli nie było dostepnej jak u konkurencji.

Nie kupują? Bo tutaj to chyba tylko Paolo nie ma nowej konsoli, bo pisał, że kasy nie ma. Raczej więcej teorii widać u klapów zwłaszcza biorąc pod uwagę dwóch wielkich mistrzów loży klaperskiej. 

Opublikowano

Nie nie! Zobacz sobie chłopie!

9 godzin temu, 20inchDT napisał:

RvJS2ia.jpg

To co wieczorkiem jakaś partyjka w Gearsy? :teehee:

Opublikowano

Ja tam nie wiem, nie nadążam z ogrywaniem sztosów. A czy to eksy czy multiplatformy to generalnie wyjebane. ale ok, każdy random na prawo do swojej opinii.

Opublikowano

Spokojnie zieloni jescze przez jakis czas trzeba czytać teksty typu no i co z tych zakupów jest...a co ma być na takiego ducha Najlepszego exa na plejsmiecia 4 trzeba było czekać całą generację.

Jak już się te studia rozkręca bedzie sypanie takimi grami, ze biada wam, ale wy dalej jak mantre powtarzacie, że MS kupił tyle dobra dla checy i po to, żeby płacić im hajs za nic nie robienie, sami z siebie robicie przygłupow u was to chyba jakieś wrodzone.

A jak się czyta takiego liścia, który twierdzi, że to nic wielkiego co MS ostatnio zrobił to sam nóż w kieszeni się otwiera tfu niebieskie pomioty.

PS jadę właśnie do pracy wiec piszę poscika z rana, a jak!

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Spokojnie zieloni jescze przez jakis czas trzeba czytać teksty typu no i co z tych zakupów jest...a co ma być na takiego ducha Najlepszego exa na plejsmiecia 4 trzeba było czekać całą generację.

Jak już się te studia rozkręca bedzie sypanie takimi grami, ze biada wam, ale wy dalej jak mantre powtarzacie, że MS kupił tyle dobra dla checy i po to, żeby płacić im hajs za nic nie robienie, sami z siebie robicie przygłupow u was to chyba jakieś wrodzone.

A jak się czyta takiego liścia, który twierdzi, że to nic wielkiego co MS ostatnio zrobił to sam nóż w kieszeni się otwiera tfu niebieskie pomioty.

boli dupa co? Przez całe wakacje plejsmiec kręcił w czytnikach takie GOTY jak Ghost i Tlou2 a co wyszło w tym samym okresie na Xa? Kurz chyba. Takie zakończenie generacji jak dowaliło Sony to tylko bić brawa.

Opublikowano

2 minuty temu, Whisker napisał:

boli dupa co? Przez całe wakacje plejsmiec kręcił w czytnikach takie GOTY jak Ghost i Tlou2 a co wyszło w tym samym okresie na Xa? Kurz chyba. Takie zakończenie generacji jak dowaliło Sony to tylko bić brawa.

No MS jak widać przygotowywał bomby na nowa generacje! :xboss:

Tylko jeszcze trochę trzeba poczekać - tym razem się uda!

Opublikowano

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem ograniczony umysłowo, i duszek wlazł jak złoto na premierę. 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

No jak się czyta takiego Soula który jeszcze nie dawno darł ryja do kamery krzycząc  "dżabazeo" i mówiąc że pleyka dużo lepsza. A ostatnio jak ten sam Soul wali kocopoły w CW i jeszcze do tego donosi do admina na kolegów to można odnieść wrażenie że zielone robaki mają niezłych przegrywów w swoich szeregach. TFU - zero szacunku dla typów bez kręgosłupa. 

Opublikowano

Lisciu czy tym wojujesz? Filmikiem z przed czasów Halo 5 zrobionym dla beki xd

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Assassin's Creed? Kurwa jebana. Assassin's Creed Japan? GOTY

Formuła open - world jest dobra. Po prostu UBI ją obrzydziło właśnie assasynami i farcrajami na jedno kopyto. Ale jak ktoś potrafi w tej formule zrobić dobrą gre to ma być wpierdol bo ubi sofciak? 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Formuła open - world jest dobra. Po prostu UBI ją obrzydziło właśnie assasyna i farcrajami na jedno kopyto. Ale jak ktoś potrafi w tej forumle zrobić dobrą gre to ma być wpierdol bo ubi sofciak? 

Jak czytam recenzje i temat to wychodzi, że GoT to taki AC w Japonii na jedno kopyto, zwłaszcza w kwestii tych monotonnych aktywności pobocznych i oznaczeń na mapie których przecież miało nie być. Na plus system walki i realia, ale ja takich "spróbuj, przekonasz się!" mam już zbyt wiele na liście. Ogra się kiedyś za grosze, żeby sprawdzić czy SuckerPunch udało się wynieść ponad poziom wyrobnictwa.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak czytam recenzje i temat to wychodzi, że GoT to taki AC w Japonii na jedno kopyto, zwłaszcza w kwestii tych monotonnych aktywności pobocznych i oznaczeń na mapie których przecież miało nie być. Na plus system walki i realia, ale ja takich "spróbuj, przekonasz się!" mam już zbyt wiele na liście. Ogra się kiedyś za grosze, żeby sprawdzić czy SuckerPunch udało się wynieść ponad poziom wyrobnictwa.

Słuchając przed premierą że gra ma być ubi klonem też sceptycznie podchodziłem do tej gry choć czekałem od pierwszych zapowiedzi. Jak dobrze że kupiłem i co? Wcale nie jest to kalka 1:1, gra broni się swoim klimatem, gameplayem, nawet znajdźki i poboczne oferują inny poziom niż gry z serii AC. Właśnie za to gra zebrała takie noty i została grą roku, jest sporo składowych które były zwyczajnie świetne. 

Bida to w tym okresie była na Xie i takie są fakty. Na pytanie czy by ograli takie tlou czy got słyszałem teksty „tlou przereklamowane, pedały itd”, albo „nie lubię kitajców”, „nie lubię rpg” , „nie lubię assassynów” a najlepsze „są wakacje wiec nie gramy i czekamy na jesień” 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Właśnie za to gra zebrała takie noty i została grą roku, jest sporo składowych które były zwyczajnie świetne. 

Grą roku w prywatnym rankingu? No i jak na ironię nawet GoTa są równe nowym Assassynom od Origins. :lapka: No i nie jest kalką, ale na tyle mocne są te podobieństwa, że łatka AC:J została przybita nie tylko przez recenzentów, ale i samych graczy.

Osobiście dam tej grze szansę, ale totalnie bez ciśnienia: obie części inFamous w prywatnym rankingu uznaję za najgorsze exy na Plejce4, doskonały przykład tego że SuckerPunch to druga liga developerska niestety, chociaż niektórzy usilnie próbują postawić ich obok Rockstara czy Naughty Dogs.

Opublikowano

Akurat Duch to świetny tytuł wart ogrania. 

Opublikowano

ja tylko wam przypomne gamonie, ze aktualnie dalej nie ma ciekawych gier na żadnej z konsol. W 2021 najlepiej to kupić switcha + PC.

Opublikowano

Nie no, najlepiej to minusować ofiego na forum psxextreme.info za darmoszke :nosacz3:

Opublikowano
45 minut temu, oFi napisał:

ja tylko wam przypomne gamonie, ze aktualnie dalej nie ma ciekawych gier na żadnej z konsol. W 2021 najlepiej to kupić switcha + PC.

Mam switcha i co? Ostatnią grą jaką kupiłem to kolekcja Marianów a wcześniej Luigi Mansion 3, teraz w sumie susza znowu (na sile mógłbym pikmina kupić ale nie teraz)

Opublikowano

Nie wiem jak można w 2021 się jarać switchem. Chyba tylko jak ktoś nie miał wcześniej do czynienia z Nintendo albo przespał generację PS3/X360.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Switch? no ograłem Zelde i do kosza. 

Opublikowano

No ale granko na kiblu i pod kołderką w gry z  7 generacji :(

dobre jest też jaranko graniem indykami na tym ekranie jak z gejboya. Te fagersy chyba nie widziały godline miami na kozag kurwa oledzie psvity  :)

Opublikowano

Nikt nie broni nintendo na forum to bez sensu po nim jechać.

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Formuła open - world jest dobra. Po prostu UBI ją obrzydziło właśnie assasynami i farcrajami na jedno kopyto. Ale jak ktoś potrafi w tej formule zrobić dobrą gre to ma być wpierdol bo ubi sofciak? 

AC na jedno kopyto? Weź już się nie ośmieszaj. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.