Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że Nintendo wycofało się z robienia konsol przenośnych. Pamiętacie jak takiego 3DSa czy Vitę można było schować w kieszeń? Piękne czasy.

Stary ja na switchu gram tylko przenośnię, w trybie stacjonarnym to wyglada jak kupa a Ci którzy twierdzą ze gry są chujowe niech się jebną w czoło bo tak grywalnych tytułów ze świecą szukać u konkurencji zielonej

3 godziny temu, Pupcio napisał:

No ale granko na kiblu i pod kołderką w gry z  7 generacji :(

dobre jest też jaranko graniem indykami na tym ekranie jak z gejboya. Te fagersy chyba nie widziały godline miami na kozag kurwa oledzie psvity  :)

Hotline świetny na Vitę, potwierdzam. Ta konsola też została przeze mnie przegrana i ma sporo perełek, szkoda że już ją uwalili

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To chyba Whisker z tą święcą zapieradala. 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Stary ja na switchu gram tylko przenośnię, w trybie stacjonarnym to wyglada jak kupa a Ci którzy twierdzą ze gry są chujowe niech się jebną w czoło bo tak grywalnych tytułów ze świecą szukać u konkurencji zielonej

Eh to pierwsze zauroczenie Nintendo, sam pamiętam jak przechodziłem to 15 lat temu. <3 No i odnosiłem się do rozmiarów, ostatnią faktycznie przenośną konsolą jest PS Vita.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Eh to pierwsze zauroczenie Nintendo, sam pamiętam jak przechodziłem to 15 lat temu. <3 

Co? Z Niny jestem od SNES potem dopiero GCN, wii i wszystkie przenośne. Jakimś mega fanem nie jestem ale giery to oni potrafią zawsze wysmażyć 10/10.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Polemizowałbym, ale kto co lubi.

Wciąż nie wybaczę forumkowi zachwalania Super Mario 3D Land i Zeldy ALBW.

Ja nie wybaczę zachwalania Wii U. 

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

AC na jedno kopyto? Weź już się nie ośmieszaj. 

Oho, fan Assasina XD. 

Opublikowano

Ostatnio też się dowiedziałem że są fani asasyna a niektórzy to nawet orientują się w tym wątku z teraźniejszości XD

Opublikowano

To trzeba miec nieźle nasrane żeby w natłoku tylu fanych gier dalej jarać się assasynem. 

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

To trzeba miec nieźle nasrane żeby w natłoku tylu fanych gier dalej jarać się assasynem. 

Jakich gier? Przecież piszesz, że chujnia i nie ma w co grać. No chyba, że wsteczna na ps5. 

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Jakich gier? Przecież piszesz, że chujnia i nie ma w co grać. No chyba, że wsteczna na ps5. 

Ty już nie prowokuj.:daddy:

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty już nie prowokuj.:daddy:

:D

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Polemizowałbym, ale kto co lubi.

Wciąż nie wybaczę forumkowi zachwalania Super Mario 3D Land i Zeldy ALBW.

a co ci sie nie podoba w 3D Land? bo zelda to wiadomo że jebać

Opublikowano
13 minut temu, suteq napisał:

a co ci sie nie podoba w 3D Land?

Powiedzmy, że nie poczułem tej "magii" i jakoś mnie ten marian nie porwał. Ostatnie w-o-w z tej serii miałem przy SMGalaxy na Wii, gdzie oprócz sterowania podobał mi się kosmiczny klimat przygód mariana. Na 3DSie było jakoś tak nijak.

Opublikowano

No tak mnie ostatnio nakręciliście na tego Killzone że aż kupiłem razem z litrem Whiskey żeby sobie tego sztosika przypomnieć :D już się pięknie instaluje i zobaczymy jak śmiga w tych betonowych 60fpsach

0EB95E78-EEBA-4A61-8EA7-C6CE1B1C550D.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

No tak mnie ostatnio nakręciliście na tego Killzone że aż kupiłem razem z litrem Whiskey żeby sobie tego sztosika przypomnieć :D już się pięknie instaluje i zobaczymy jak śmiga w tych betonowych 60fpsach

0EB95E78-EEBA-4A61-8EA7-C6CE1B1C550D.jpeg

W sumie to drugi najgorszy killzone więc te 60 fps go nie uratuje. 

Opublikowano

60fps hahaha, ktory mamy rok?

GnasherShotgun.png

Gnasherem w 120fps, to jest żyćko

Opublikowano

W nocy i tak będą zdjęcia z koncertów wrzucane. 

Opublikowano

Ciekawe czy na serwrach shadow fall ktoś jeszcze jest. Sam bym kupił i wrócił do multi 

Opublikowano

Nie wiem, ale w 2020 nawet w gearsach 2 na 360 szybko znajduje. Po tym się poznaje wybitną grę.

Opublikowano
18 minut temu, lpcl napisał:

W nocy i tak będą zdjęcia z koncertów wrzucane. 

Haha poczekamy zobaczymy ale na razie granie i testowanie :D bo zapowiada się niezłe jak na tytuł premierowy, kurna jak to się prezentuje na oledzie, przecież ta gra kładzie nawet najnowsze na Xa technologicznie :)

AFDF99F4-ABB2-4068-8A93-6859A1B31265.jpeg

A462441D-F998-4C30-AAD3-5D377AC315E2.jpeg

6EDA30E4-9E24-49F7-926E-BE74715BE695.jpeg

254B4650-1192-4A3B-AA3C-48F035F3A0C6.jpeg

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Ciekawe czy na serwrach shadow fall ktoś jeszcze jest. Sam bym kupił i wrócił do multi 

Ruch marginalny. Niestety nikt z Sony nie dał tego w plusie, a o KZ F2P ani widu ani słychu (no i raczej nie będzie). Nie spodziewam się w ogóle że takie kiedyś powstanie, bo Sony nie ma żadnej marki online z siła przebicia i ten shooter tez tego nie zmieni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.