Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czyli co...plejcwelnia przegrywa sromotnie nawet tam, gdzie wg słów Czarnego miała przewodzić?!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ze starymi grami widać że tak...czyli jedyną rzeczą którą może pochwalić się xbox. Stare gry. No, i jeszcze fajny jest quick resume. Tyle.

Opublikowano

Nie no czekaj pod koniec generacji się rozkręci SSD a i dwie dobre gry się uzbierają na śmieciarke 4.5

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

Ze starymi grami widać że tak...czyli jedyną rzeczą którą może pochwalić się xbox. Stare gry. No, i jeszcze fajny jest quick resume. Tyle.

Jedyna rzeczą jaka może się pochwalić ps5 to gry bo reszta lepsza na xboxie, a jak już MS zacznie sypać grami, to na tym szrocie już nie będzie żadnego argumentu 

Pad na 2h

Brak vrr

Brak wsparcia dysków 

Save tylko z plusem qrva xD

Brak quick resume itp 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Gry i pad ;)

Zasadniczo o to w konsolach chodzi co nie? Gry i pad.

Opublikowano

Pad to kwestia każdego znas dla.mnie Elite 2 jest the best. A gry będą to kwestia czasu, z resztą już są bo wy cały czas zapominacie, że świat growy to nie tylko dwa exy na rok z czego jeden na 7 godzin. Jescze parę Miechów został wam ten jeden argument ale nie bawem nawet tego wam zabraknie więc korzystaj poki jeszcze możesz  :)

Opublikowano

Klapy gadają jakby dostali gier na 20 lat do przodu A te niebieskie sc0rwensyny jedyne co mają do dlc do spidermena na 8h i śmierdzące soulsy z ps3 za 3 i pół bomby. Jaka M A S A K R A

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Pad to kwestia każdego znas dla.mnie Elite 2 jest the best. A gry będą to kwestia czasu, z resztą już są bo wy cały czas zapominacie, że świat growy to nie tylko dwa exy na rok z czego jeden na 7 godzin. Jescze parę Miechów został wam ten jeden argument ale nie bawem nawet tego wam zabraknie więc korzystaj poki jeszcze możesz  :)

Trochę błądzisz. Nie pamiętam generacji, w której Sony nie dostarczyło gier dobrych/wybitnych. Nie sądzę aby miało się to zmienić teraz. Jedyne, co sie może zmienić to po prostu dogonienie w tym temacie lineapu xboxa. Czy gry będa? Zapewne. Czy będą dobre/wybitne - sie okaże.

Multiplatformy będa na obu konsolach przypominam.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Beka, na sonce cenzuruja juz nie tylko te zje.bane japonskie gierki, ale tez duze aaa

Nie ma dla was cyckow przegrywy

Beka biorac pod uwage jakie sceny były w takim gownianym tlou 2, ale widac partaczom z ND wolno wiecej.

Opublikowano

Ja pie.rdole, czyli maja tylko astro na jedno ladowanie pada, spidera na 8h i jeszcze pewnie walną jakis speedrun w DS, zeby szybko sprzedac, a potem co? Nie bedzie w co grac do 2021 według ich logiki.

Opublikowano

@Jakim

Ale ja nie twierdzę, że ich nie będzie, Sony zawsze miało gry i tak będzie i tu. MS już pokazała, że też potrafi Gears V, ORi, FS2020 itp Ty wątpisz a ja wiem, że jakości w tych grach nie zabraknie. Gdy i na tym pułapie obie firmy się zrównania stracicie ostatni bastion w postaci nie ma gier. Bo cała reszta lepiej wypada na xboxie i miło, że w końcu sobie przypomniałeś o grach multiplatformowych, które od zawsze są na Xboxie a od czasu one X w najlepszej jakości.

Opublikowano

Pożyjemy, zobaczymy jak faktycznie będzie z tą jakością. Póki co mamy crossgenowe gówienka, które mówią tyle co nic.

I jeszcze jedno. Jaki jest sens kupowania konsoli xsx na premierę przez osoby, które wcześniej miały one s a potem onex? Bo jeżeli przytoczymy wszystko co wiemy to zasadniczo jest to w tym momencie zmiana czysto kosmetyczna + kilka bajerów typu quick resume. Te same gry, które każdy z was juz ograł tylko w lekko lepszej jakości?

To juz większy sens ma kupno ps5 przez posiadaczy ps4 na ten moment. I to nawet na premierę.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze zakup ps5 nie ma sensu

Opublikowano
2 minutes ago, Jakim said:

Pożyjemy, zobaczymy jak faktycznie będzie z tą jakością. Póki co mamy crossgenowe gówienka, które mówią tyle co nic.

I jeszcze jedno. Jaki jest sens kupowania konsoli xsx na premierę przez osoby, które wcześniej miały one s a potem onex? Bo jeżeli przytoczymy wszystko co wiemy to zasadniczo jest to w tym momencie zmiana czysto kosmetyczna + kilka bajerów typu quick resume. Te same gry, które każdy z was juz ograł tylko w lekko lepszej jakości?

To juz większy sens ma kupno ps5 przez posiadaczy ps4 na ten moment. I to nawet na premierę.

Właśnie jeden z powodów mojej przesiadki z PS4 na XSX to, że od czasów x360 nie grałem w nic od ME, a dzięki wstecznej kompatybilności ogram wszystkie sztosy, a plejkę pożyczę od kogoś pod koniec generacji by ograć exy i elo :)

Opublikowano

No to identycznie jak xsx. Xss to już w ogóle przemilczę.

1 minutę temu, SetoPL napisał:

Właśnie jeden z powodów mojej przesiadki z PS4 na XSX to, że od czasów x360 nie grałem w nic od ME, a dzięki wstecznej kompatybilności ogram wszystkie sztosy, a plejkę pożyczę od kogoś pod koniec generacji by ograć exy i elo :)

Nie o takim przypadku mówiłem:)

Opublikowano

Mi tam nie jest żal jednoplatformowców.

Opublikowano

Poważnie ktoś próbuje zadawać pytanie jaki jest sens kupowania najmocniejszej i najszybszej konsoli na rynku, która ma xbox gamepassa z setką gier wspieranego przez 23 WEWNĘTRZNE STUDIA DEVELOPERSKIE (takie jak Obisidian, Playground, Bethesda, Arkane, Rare, Turn10, Coalition i jeszcze kilkanaście innych, których nazw nie wymienię bo ten post byłby zbyt długi). No rzeczywiście bardzo dziwne że ktoś się na to decyduje

Opublikowano

proponuję przeczytac jeszcze raz to co napisałem

Opublikowano

Tak patrzę na te newsy o PS5 i pełno jest PS5 doesn’t: let you back up save data, support 1440p resolution, support VRR...

Opublikowano

Fanatycy! Dobrze że liściu się opamiętał

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

proponuję przeczytac jeszcze raz to co napisałem

Wybacz ale nie mam siły już rzucać grochem :reggie:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Wybacz ale nie mam siły już rzucać grochem :reggie:

nie do ciebie to było ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.