Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jaranie się Shadow failem to już przesada niezależnie od ilości wypitego alkoholu. Absolutnie najgorsza gra z całej serii, a przeszedłem wszystkie i nawet jedynka mi się podobała mimo braku skakania i niewidzialnych ścian.

Może to juz czas na jakiś odwyk? Od alkoholu, gier i fpe najlepiej. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bawię się świetnie :) nawet przy Shadow Fall, przyznaje że jest gorszy od K2 ale dalej prezentuje świetny poziom. Ogrywałem podczas premiery a teraz testuje z ciekawości na PS5 i dalej trzyma poziom :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Wieslaw napisał:

Jaranie się Shadow failem to już przesada niezależnie od ilości wypitego alkoholu. Absolutnie najgorsza gra z całej serii, a przeszedłem wszystkie i nawet jedynka mi się podobała mimo braku skakania i niewidzialnych ścian.

Może to juz czas na jakiś odwyk? Od alkoholu, gier i fpe najlepiej. 

Jaki odwyk :) celebracja trwa! Szkoda że nie ma z kim powalczyć bo wszystkie zielone ludziki poszły spać zamiast grać w gejpass a tyle gier co? ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Cytowania ppe.pl nie usprawiedliwia nawet zaawansowana choroba alkoholowa.

Opublikowano

Dobra ale tych GOTY dla LPG2 to chyba nikt nie bierze na serio. 

Opublikowano

a propos Sony zamyka stronę Killzone.com, więc na nową odsłonę raczej nie ma co liczyć, a whiskerowi zostanie ogrywanie Shadow Fail sprzed 8 lat, 

obraz_2021-01-09_083701.png

Opublikowano

Pobudzili sie xD

Opublikowano
1 godzinę temu, japco napisał:

Dobra ale tych GOTY dla LPG2 to chyba nikt nie bierze na serio. 

No to idz loooknij na głosowanie GOTY 2020 na tym forum.

A dodatkowo o drugie miejsce (na razie przegrywa jednym głosem) też walczy gra EX od Sony. Najlepsze jest to że boty mają u siebie tylko indyczka który coś powalczył.

Smutne życie zielonych robaków. Ale -  "wewnetrzne studia MS was zayebią" XDDDDD 

Opublikowano

Killzone shadow fall ?no pamiętam pamiętam ..to ta gierka która zaczęła pokazywać światu jak głośna potrafi być śmieciarka 4 xD pokaż możliwości konsoli i tego jak tandetnie została zbudowana xD czekamy teraz na taki tytuł na Fischer Price 5 ..czy będzie to nowy Ratchet ,a może gow2 ? Przy którym tytule konsola zacznie latać po pokoju xD ?

Opublikowano
11 hours ago, lpcl said:

Jeśli ten killzone dla ciebie ma lepszą grafę to chyba pora iść do okulisty. Nawet nie bronię tego halo, bo wygląda średnio ale to tak jak porównanie forzy horizon 2 z 360 do wersji z one. 

Wyższa rozdzielczość Halo robi tu swoje, szkoda ze pewnie demo z PC w 4K nagrywali i ledwie co podchodzi do gierki z 2013 @ 1080p  :reggie:

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

A dodatkowo o drugie miejsce (na razie przegrywa jednym głosem) też walczy gra EX od Sony. Najlepsze jest to że boty mają u siebie tylko indyczka który coś powalczył.

wow, zaskakujące rezultaty patrząc że większość forum siedzi na jednej platformie

Opublikowano

Jaranie się Killzone Shadow Fall to już upadek wszystkiego. Sam nie byłem tego w stanie ukończyć, taki to szrot z tej gry zrobili.

Opublikowano

Serio od kilku dni klapy walczą gierką, którą nawet Sony ma w dupie zamykając oficjalną witrynę? Nie mam pytań co za upadek... To tylko pokazuje jaka jest nędza  na tym PS5. A graficznie od tego K:SF to już chyba Ryse:SoR jest ładniejsze.

Ależ tu się żenada odwala.

Opublikowano

Który klap zagra kartą KNACK? :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

wow, zaskakujące rezultaty patrząc że większość forum siedzi na jednej platformie

Boty, uciskana mniejszość na tym forum. Może by Wam stworzyć jakiś rezerwat? Będzie mogli się w nim odklejać ile dusza zapragnie. :dog:

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

No to idz loooknij na głosowanie GOTY 2020 na tym forum.

Ale to jakieś zaskakujące jak ktoś ma jedną platformę i ograne 3 gry na krzyż w roku? 

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty, uciskana mniejszość na tym forum. Może by Wam stworzyć jakiś rezerwat? Będzie mogli się w nim odklejać ile dusza zapragnie. :dog:

Jesli wciąż wierzysz, że GOTY na forum to coś więcej niż plebiscyt popularności to nawet mi Cię nie żal.

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Sądząc po głosowaniu GOTY2020 i patrząc na wynik kupionych next genow, to klapy powinny mieć jakiś rezerwat. I to taki niekoniecznie chroniący przed wyginięciem, bo to akurat wszystkim by się przysłużyło.

Opublikowano
2 godziny temu, Labtec napisał:

Wyższa rozdzielczość Halo robi tu swoje, szkoda ze pewnie demo z PC w 4K nagrywali i ledwie co podchodzi do gierki z 2013 @ 1080p  :reggie:

Trochę przesadzasz, zwróć uwagę na fov w halo i otwarte lokacje i porównaj do głównie korytarzowych z killzone. A mówimy tu o gierce, która zostanie jeszcze usprawniona wiėc w ogóle porównanie z dupy, bo tak to można wziąć dowolne dwie gierki i je porównać, wybierając sobie odpowiednie ujęcia. 

Opublikowano

Głosowanie na GOTY na forumku niczym nie różni się od szeregu innych ankiet na forumku. Głosuje w nich co roku od wielu lat i nigdy nie przywiązywałem do nich większej wagi. 

Typowe dla nich jest to że posiadacze Xboxa/sonki, jako grę roku wybierają  jakiegoś exa który w danym roku wyszedl na ich platforme, a jako rozczarowanie roku wybierają przeważnie  grę z obozu konkurencji,  często nawet w żadną z nich nie grając i nikomu to nie przeszkadza, ot taki urok tego plebiscytu xD 

Traktowanie tej ankiety serio, a co lepsze obrazenie innych użytkowników gdy ktoś głosuje nie po myśli (np. nie zagłosuje na Tlou2) to srogie xd 

Opublikowano

Jedynym wartym uwagi momentem w całych tych głosowaniach była akcja kiedy Bluber źle policzył głosy na Spidermana przez co ten spadł w rankingu, co wywołało fale oburzenia wśród fanów człowieka pajonka xd 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.