Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sony i VRR? Po co to komu jak gry na konsoli Sony trzymają klatki w grach. 

XsX potrzebuje VRR bo gubi klatki jak cygan tombak na parkingu pod tesco. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

VRR niepotrzebne, panel dotykowy i żyroskop w padzie rewolucją gejmingu :reggie:

Klapersy nie zmieniajcie się, proszę.

Opublikowano

Te tv z 2021 też nie dostaną od razu, a w późniejszym patchu :reggie: Tym razem mówia prawdę czy znowu kłamią? Przyjmuję zakłady!

Klaperstwo w temacie awaryjności playstation wierzy też w mistyczne patche naprawiające ich hardware. Może wypatchują opcję sraczki, bo przez te pierdzące cewki niektórzy już postradali rozum.

Opublikowano

No ale nie jest przypadkiem, że Sony jako producent elektroniki użytkowej szoruje po dnie, nikt nie kupuje ich smartfonów i telewizorów. Przy życiu tę firmę trzyma dywizja PlayStation, a to tylko dzięki wiernej grupie wytresowanych niewolników :notbad:

Opublikowano

Marcelus dobrze napisał w najnowszym felietonie: na rynku konsol jest tylko jeden gigant i jest nim Microsoft. Najlepsze studia 1st party, najlepszy sprzęt, najlepsza infrastruktura sieciowa. Sony w tej generacji będzie miało uwielbienie wśród casuali, ale to Xbox będzie najlepszym miejscem do grania.

Opublikowano

Dla mnie ten Tetris to GOTY. Ale rozumiem że się nie znam bo powinno być last od us bo gra dla dorosłych i grafika no i exclusiv?

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

No jaha, grafa jest najważniejsza. To ktoś gra dla frajdy z grania?

Opublikowano

Jak nie ma cinematic experience to nie ma grania :nosacz3:

Opublikowano
29 minut temu, devilbot napisał:

Dla mnie ten Tetris to GOTY. Ale rozumiem że się nie znam bo powinno być last od us bo gra dla dorosłych i grafika no i exclusiv?

Tylko ostatni argument się liczy skoro nawet taki killzone sf jest grą kultową u tych pomyleńców. 

Opublikowano
36 minut temu, devilbot napisał:

To ustaw awatar z klockami. Słuchaj nikt nie neguje że to zła gra ale spójrz obiektywnie jak to wygląda i oceń sam.

co do oczekiwanych gier No jedna już nadchodzi, mierny Medium co już w preview oceniany jest jako popierdółka bardziej niżeli 10/10

Opublikowano

coś mi się wydaje że jakby takie Medium wychodziło na PS5 za 350 to klapy by klaskały uszami do tego :)

Opublikowano

Whisker już narzuca klaperskie myślenie, że skoro wychodzi ex na Xboxa to trzeba od razu dawać dyszkę za ten status. :pawel:

Nikt nie spodziewa się mesjasza, ale ta gra robi coś czego nie potrafi żaden team 1st party Sony - INTRYGUJE i dlatego ludzie na nią czekają. Zrozumiesz jeśli przestaniesz kiedyś januszyć.

Opublikowano

Medium wychodzi na Xboxa ot kolejny dzień z gamepassem. Kto chce zagra kto nie to oleje. Jakby wychodził na ps5 za 350zł to święto na całym forum i goty day one.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Whisker serio oczekuje że Medium będzie grą 10/10? Pijany albo niespełna rozumu, jeżeli wyjdzie z tego 7/10 to już będzie sukces dla Bluber Team.

Z ciekawości Wesker kupujesz nastepną grę Sony czyli Destruction All Stars za 350zł? 

Opublikowano

ASX to nie wiesz, że ta gra bedzie w plusie, bo nikt nie brał preordera? XD

Martwe multi po miesiącu

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Whisker serio oczekuje że Medium będzie grą 10/10? Pijany albo niespełna rozumu, jeżeli wyjdzie z tego 7/10 to już będzie sukces dla Bluber Team.

Z ciekawości Wesker kupujesz nastepną grę Sony czyli Destruction All Stars za 350zł? 

W końcu jakieś multi na sonce. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Będzie w plusie za darmoszke:kaz:

Opublikowano

Klapy wytresowane i tak kupią żeby wspierać markę i na półkę exa postawić.

Opublikowano

Akurat ta gra mnie ciekawi.

Nawet jeśli będzie średnią, to i tak bym chętnie zagrał.

Mega wygłodniały jestem na rozwałkę samochodową, bo od Twisted Metal 2 nic godnego uwagi nie wyszło.

Jeśli będzie za free, to i szansa na popularność online jest spora.

Opublikowano
10 minut temu, devilbot napisał:

Medium wychodzi na Xboxa ot kolejny dzień z gamepassem. Kto chce zagra kto nie to oleje. Jakby wychodził na ps5 za 350zł to święto na całym forum i goty day one.

I na PC więc sprawdzę co to za hicior bo pomimo wszystko ograłem kilka gier o Polskiego studia.

10 minut temu, ASX napisał:

nie interesuje mnie ta gra na razie

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał:

Klapy wytresowane i tak kupią żeby wspierać markę i na półkę exa postawić.

Jak goście kupują piloty do konsoli to wiem, że już kupią każde gówno sygnowane logiem niebieskich. Tresura: lvl Sony.

Opublikowano
5 godzin temu, Whisker napisał:

Kurwa czujecie jaka bida? Tetris, słownie TETRIS najlepszą grą nowej generacji Xa. Teraz wszystkie boty zmienia awatary na klocki haha

DB095384-57E2-47A5-B99B-F7A7553FD001.jpeg

:rotfl:

Kolejny niesamowity rok na tej kurwie bez gier z gorszymi multiplatformani. 

Dobrze ze jest Sony z jedynym next genem na rynku i corocznym transportem sztosiw i GOTY :banderas:

Opublikowano

Pomysł na tę grę wygląda jakby był spóźniony o co najmniej 5 lat, w stylu  Rocket League i Fortnite, nie wiem czy znajdzie zainteresowanie. 

Sony jeżeli chce odnieść sukces z jaką grą multi powinno probowac wyznaczać nowe trendy realizujac nowe pomysly, a nie kopiować gry które już osiągnęły sukces

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.