Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Kupowanie TV Sony... No jest w tym heroizm.

W sumie bałbym się kupić innej firmy xd U mnie w domu zawsze TV Sony i żaden nigdy się nie robił problemów. Sam na starej Sonce z 2012 biję po 1500h rocznie i dalej śmiga bez problemów. Rodzice to jeszcze większe przebiegi robią bo tata to śpi notorycznie przy filmach.

A do mojego pokoju kiedyś rodzice kupili jakiegoś samsunga pod konsolę to padł idealnie po gwarancji :/ i później kupowałem kabel VGA do xboxa żeby pograć na monitorku ;/ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bądźmy poważni. Nintendo to najbardziej antykonsumencka i pazerna firma w giereczkowie ever.

Sony dymające niebieskich niewolnków na kupsztale za 349zł i wydające złom składany w szopie przez małpy jako next-gena to wciąż przy Nintendo filantropi i dżentelmeni :reggie:

Opublikowano

No ale platformówki klasy premium to tylko u Nintendo :/ Sega od dawna lezy na tym rynku a inna konkurencja to indyki. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

No ale platformówki klasy premium to tylko u Nintendo :/ Sega od dawna lezy na tym rynku a inna konkurencja to indyki. 

Jakie? Tzn. nie remaki sprzed 10 lat itd. tylko nowe gierki? 

Opublikowano
10 minut temu, C1REX napisał:

ciekawy obrazek

mi to wygląda jak wakacyjny wypad jednego usera z konsolą i kolegami 

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał:

nie tylko

ba39a41d-0f58-48aa-8b6b-e897b09d24e6.png

ALik9kqTURBXy8xMDdkYmNjZmQyNzQ4NzUwNjY0N

Opublikowano
25 minut temu, Ukukuki napisał:

Kolega chyba standardowego switcha nie miał w rękach. Pierwszy raz spotkałem się z wycieraniem kontrolerów. Luzujące się szyny, stacja rysuje konsole, osłona ekranu z gównolitu, no i standardowo problem z analogami. Do tego pierwsze wersje gubiły zasięg z konsolą. Były jakieś patenty na lutowanie antenki ale ja wolałem wymienić niż tracić gwarancję. 

Ale i tak przez pryzmat świetnych i nietuzinkowych gier polecam wszystkim ten sprzęt. 

Komfort grania nintendo > obsrane ps4 z odrzutowcem w dupie. Tylko tyle i aż tyle, sprzętowo to oba są gównami, ale nintedo > ps4.

A problemów z nintendo jestem świadomy, bo sam pisałem w tym temacie i doradzałem, nic mi tu mówić nie trzeba. Tak samo jestem świadom problemów tego obsranego ps4, wymiana pasty chuja pomaga, driftujące ds4 po jakimś czasie, że trzeba rozbierać pada. Gówniany sprzęt.

Opublikowano

Na PC i switcha to ograsz

8 minut temu, ASX napisał:

nie tylko

To wyszło na Nintendo

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Na PC i switcha to ograsz

To wyszło na Nintendo

ale nie na Playstation :kaz:

Opublikowano

Jedynkę ogrywałem i co z tego? Mam Switcha, 3dsa wiec czemu mam nie korzystać? W ori wypas się gra tylko na handheldzie, ta gra została wręcz do tego stworzona

na ps znowu cuphead’a ogrywałem i też nie żałuje. To że nie ma ori na ps w niczym nie przeszkadza

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

ori wypas się gra tylko na handheldzie

a to wmowilem sobie ze sie swietnie bawilem na 55 calach w 4k/60 fps z padem na kanapkie...dzieki ;)

granie w to na 5 calach bez hdru :obama:  

Opublikowano

fajnie wiedzieć że Whisker mimo iż pluje na xboxa to jednak wspiera finansowo Xbox Game Studios kupując Ori na switchu 

Opublikowano

Pewnie był wtedy pijany, więc się nie liczy :reggie:

Opublikowano

Przecież zawsze twierdziłem że gry są najważniejsze a jeżeli mam to na Switchu to po co mi xsx?

Opublikowano

No to twój wybór jeśli zadowala cię ogrywanie tych gier w 720p , konieczność płacenia 150 zł za tytul dostępny w gamepassie za 4zl to nic mi do tego, ważne że ty się dobrze bawisz ;)

Opublikowano

Na handheldzie to 720p wyglada lepiej niż gówno rozmazane na 65 calach z odległości 1metra. Tam wjeżdżają tylko mocarne tytuły z katalogu Sony, uczta oledowa.

Od premiery jak mam switcha to tylko raz go podłączyłem pod tv żeby sprawdzić jak działa No i gowno rozmazane wiec zostałem przy hh i nie żałuje bo biblioteka choć skromna to świetna.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ech, ta zielona szmata Xbox, jak ja go nienawidzę... a wesprę XGP swoim hajsem

Tak właśnie trzymać, klapeuszki, ogrywajcie sobie gry od MSu na Switchach, laptopach i cieszcie się, że robicie Microsoft bez mydła :)

Opublikowano

Być może nie potrzebują konsoli M$, ale jednak nie mogą się obejść bez xboxowych gier.

Najlepszy przykład Whisker ogrywajacy Ori na Switcha i Easye który ciśnie po Xboxie ale ma gamepassa opłaconego na kilka lat do przodu xd

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

No to twój wybór jeśli zadowala cię ogrywanie tych gier w 720p , konieczność płacenia 150 zł za tytul dostępny w gamepassie za 4zl to nic mi do tego, ważne że ty się dobrze bawisz ;)

Dobra zabawa? 

giphy-18.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Komfort grania nintendo > obsrane ps4 z odrzutowcem w dupie. Tylko tyle i aż tyle, sprzętowo to oba są gównami, ale nintedo > ps4.

A problemów z nintendo jestem świadomy, bo sam pisałem w tym temacie i doradzałem, nic mi tu mówić nie trzeba. Tak samo jestem świadom problemów tego obsranego ps4, wymiana pasty chuja pomaga, driftujące ds4 po jakimś czasie, że trzeba rozbierać pada. Gówniany sprzęt.

Slimka działa świetnie:lapka: 

Godzinę temu, ASX napisał:

nie tylko

To jest metroidvania nie platformówka ;/ Do tego jedyna jaką skończyłem :reggie:

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

@bluber o kim mowa? Wiem, że w twej kartotece niejedna tajemnica forum jest zachowana. :cool: 

Nie znam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.