Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

to że se sejwów nie zgrasz na pendraka też niezłe ale okazuje się że oczywiście to chodzi tylko o to żeby sejwa nie edytować :) sony :wub:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
24 minuty temu, Jakim napisał:

Jaki jest sens kupowania konsoli xsx na premierę przez osoby, które wcześniej miały one s a potem onex?

Dla gier których się nie ograło i tych które będzie można ograć w najlepszej jakości.

Opublikowano
22 minuty temu, messer88 napisał:

to że se sejwów nie zgrasz na pendraka też niezłe ale okazuje się że oczywiście to chodzi tylko o to żeby sejwa nie edytować :) sony :wub:

Jak to u Sony - technologiczne średniowiecze i znów akcenty na jakieś niepotrzebne ficzery (pad gamechanger olany po pół roku XDDDD).

Plejka od czasów PS3 tylko na koniec generacji dla kilku exów.

edyta: czemu nie łączy postów?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Łączy do 5 minut od napisania pierwszego:dafuq:

Opublikowano

@Jakim nic to nie da. Po prostu nie możesz kupić ps5 na premierę bo tak piszą ludziki że Spencerem w avatarze. Oni są totalnie omamieni cyferkami. Pewnie będą w nie grali.

Owszem, widzę wady ps5 i widzę zalety xszmaty, ale (pipi)a, kupuje konsolę dla gier, a nie dla różnicy 4 klatek i 6s. wczytywania xd GP jest ok, ale przejrzałem tę listę i jednak jest trochę za mało tytułów dla mnie.

Kupowanie dwóch konsol u mnie jest złym pomysłem ze względu na brak czasu. No ta TUNIC mnie nie przekonuje. Ps5 już na start dostaje grę, która mnie bardzo interesuje. 

Opublikowano

Nikt mu nie zabrania kupic ps5, ale niech nie nazywa sie swiadomym graczem

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Nie wiem o czym bredzisz: Day One przechodzę odpicowaną wersję Gears5, bo jeszcze tej gry nie przeszedłem, a 4 bardzo mi się podobała. Później przechodzę raz jeszcze Oriego 2, następnie poprawioną wersję FH4, bo też jeszcze nie grałem. A później Cyberpunk, AC: Valhalla, Gears: Tactics... Grania w chooy i tylko bezmozgie klapy myślą, że jak dostali DS (które mnie totalnie nie interesuje) kosztujace ponad 3 bomby, czy QTE DLC Spidermana, to są panami życia, a na Xboxie nie ma co robić. Dalej zaklamujcie rzeczywistość :)

Szybsza i mocniejsza konsola, z o wiele lepszym padem,którego nie trzeba ładować co 4 godziny (Do tego dmuchanie w pada? Co za debil to wymyślil? xD) + masa funkcji w konsoli, o których klapy mogą pomarzyć (quick resume :banderas:).

Taka jest rzeczywistość, a nie jakieś urojenia o wyjątkowości tego brzydala PS5 :)

To do smallv86 :)

OGRAM RAZ JESZCZE- Idealny tytul na nowe console wars.

Moge tak samo szagi, kupuje ps5, od razu wsiadam na motor i ogrywam sandboxa generacji w post apo w 60 klateczkach 4k, pozniej lapie za topor i napierdalam nordyckie kreatury w glory 4k60fps co tam jeszcze?Uncharted 4? The last guardian? Persona 5?Resident Evil 7 na VR jak czlowiek a nie jak zwierze na monitorku.

Nie po to kupuje nastepna konsole, zeby ogrywac jeszcze raz gierki w ktorych juz dawno mam platyny.

No i nie mam zadnych urojen o wyjatkowosci ps5, uwazam, ze x box series x (bo s to bedzie ladny hamulec generacji) to lepsza konsola i na nia czekam bardzie(bo jeszcze nigdy klocka zadnego nie mialem) niz na PS5 ale to dlatego, ze mam mase grania zanim cos konkretnego wyjdzie na ten sprzet.Wqrwia mnie natomiast te zaklamania ze strony botów, wklejanie jakiś z(pipi)anych obrazkow z technologiami ktore swoje odpowiedniki byc moze ma tez ps5 tylko pod innymi nazwami, tabelki z czasem loadingow o kilkanascie sekund dluzszych( o jedna sekunde!!) no fajnie fajnie tylko mnie np interesuje czas wczytywania gier pomiedzy ps4 a ps5 a i tak najwazniejsze beda loadingi w grach pisanych juz tylko pod te szybkie ssd. Fanbojstwo w czystej postaci, ja wysiadam z tej karuzeli. I jedni i drudzy powinni (pipi)ac swoje obozy za huiowe zagrywki i niedotrzymane obietnice. 

Opublikowano

No poje.by no. Nawet nicka na psn ma jak jakaś mała chińska dziewczynka Sakuraba-chan xDDD

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

klapy rozj ebane jak guwno po polu jakie rozprawki piszą 

Lepsze to niż troglodyckie 1linery i gwiazdeczki. Zielone szambo już lata po wszystkich tematach jak kocia wiara, bo oczywiście u nich nic się nie dzieje. Znaczy czekaj - dużo ekscytacji w temacie poprzedniej generacji i GTA IV xd 

Opublikowano

Oglądałem rano reckę PS5 i dziewczyna mnie pytała jaki jest sens to kupować. Co mam jej odpowiedzieć?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
25 minut temu, smallv86 napisał:

Wqrwia mnie natomiast te zaklamania ze strony botów, wklejanie jakiś z(pipi)anych obrazkow z technologiami ktore swoje odpowiedniki byc moze ma tez ps5 tylko pod innymi nazwam

ale wiesz że to na Sony powinieneś się w(pipi)iać, bo na kilka dni przed premierą nie chce powiedzieć co dokładnie siedzi w PS5

wszyscy wiemy że Xbox Series X i S to bardzo zaawansowane konsole z masą nowych technologii, które pozwolą uwolnić więcej mocy z tych pudełek. Sony jak to napisałeś być może ma odpowiedniki dla VRS, Mesh Shaders, SFS, czy hardware'owe wsparcie machine learningu, a być może nie. Nie wiemy tego, bo Sony jakoś nie kwapi się by opowiedzieć więcej o swojej konsoli. 

Podejrzewam jednak, że gdyby Sony miało swoje "odpowiedniki" tych technologii, to raczej głośno by się nimi chwaliła. 

Podobnie zresztą było z kilkoma innymi przykładami np. gdy xbox pokazywał kilka miesiecy temu możliwość przerzucenia gier na zewnętrzny hdd, sony milczało. Gdy pokazywali quick resume, Sony też milczało i dopiero wczoraj okazało się po przekazaniu sprzętu do recenzji że PS5 nie ma tych funkcji.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Zadzwonił wczoraj koleś, fan PS5 i mówi że coś jest zaniepokojny bo po ostatnich newsach ten Xbox jednak lepiej wygląda. No i się na wtorek ustawiliśmy na odbiór:)

Trzeba przyznać że jak na razie Xbox (chłłodnym okiem) wypada mocno lepiej. Żeby tylko nie zyebali generacji brakiem wybitnych gier bo na dzisiaj to mają wszystko. 

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Oglądałem rano reckę PS5 i dziewczyna mnie pytała jaki jest sens to kupować. Co mam jej odpowiedzieć?

Oblicz jej powierzchnie kurzu do ścierania na objętości takiego gabarytu i sama sobie odpowie.

Opublikowano
34 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nikt mu nie zabrania kupic ps5, ale niech nie nazywa sie swiadomym graczem

Tym pomyleńcom wypaliło się w czaszkach, że kupić można tylko jeden sprzęt. Dla klapa kupno konsoli to jak małżeństwo.

Opublikowano

Panowie ale wyobrażacie sobie jak by niebo się paliło gdyby wydali tego szmelca za 699€ tak jak plotki mówiły?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No, ale jednak na tym nie tracą kasy, jedynie na tym ps5 digital, mają jakieś tam od 40 do 50 dolarów straty XD. Po ch.uj jest ta wersja, to ja nie wiem.

Opublikowano
33 minuty temu, Czoperrr napisał:

Sonka to Sonka 

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Jak to u Sony - technologiczne średniowiecze i znów akcenty na jakieś niepotrzebne ficzery (pad gamechanger olany po pół roku XDDDD).

Myślę, że odwrotnie będzie i za chwilę takie pady nawet do komórek będą robić.

Opublikowano

Cóż, bycie klapem w roku 2020 jest równie przyszłościowe co mieszkanie w Warszawie w roku 1940 nazywając się Mosze Zuckermann :notbad:

Opublikowano

przecież ten śmieć stejplejszon 5 jest upośledzony pod każdym względem

- niższa moc

- mniejszy i wolniejszy turbo ssd

- brak 1440p

- brak quick resume

- nie można przechowywać gier na zewnętrznym HDD

- brak vrr i kabla HMDI 2.1

- gorsza jakość wykończenia

- wygląd małża i wielkość titanica

i to odklejenie sugerujące że jakiś Astro Bot, jakaś krótka gra która byłaby dobra co najwyżej na Vitę a na PS4 przeszła by bez echa to jakiś wielki ex? Albo Spider Man do przejścia w weekend?

Jeśli dla kogoś za to Demon Souls w 4k30fps bez raytracingu to jakieś next genowe doświadczenie to polecam zobaczyć jak wyglądają Gearsy 5 w ustawieniach wyższych niż Ultra na PC w 4k60fps.

W 95% na obu konsolach doświadczenie gier będzie podobne - ogrywanie gier z backward compatibility

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.