Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

what-if-sony-stuck-with-the-ps3s-boomera

Jebany xbox wzorowal się na padzie od sony.

Aph, lecz się

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

no tak, jakby ktoś wcześniej nie wymyślił koła tylko dlatego, że żył wcześniej, to do dzisiaj by go nie było xd

Ciekawe porównanie. Stworzenie playstattion 1 dla świata gamingu było niczym wynalezienie koła dla ludzkości. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ciekawe porównanie. Stworzenie playstattion 1 dla świata gamingu było niczym wynalezienie koła dla ludzkości. 

Dość odważne porównanie ale czy wiele odbiega od prawdy?! Nie wydaje mi sie...

Opublikowano

Raczej chodziło o to, że nawet debil na to wpadnie.

Opublikowano

No ale taka prawda, gdyby nie pierwsza sonka to bociarze do dzisiaj graliby kurwa w jakiegos tetrisa

A NIE CZEKAJ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jechania na legendzie pierwszej sonki ciąg dalszy, co za zdziwienie :)

W dniu 10.01.2021 o 15:21, buczi napisał:

Błąd 108255, 108262 występuje u mnie w 90% grach. O dziwo działają gry z płyt z ps4. Cała reszta crashuje się na poziomie samego uruchomienia lub intra gry.

Także wyjścia innego nie mam, Sony się nie odzywa w temacie w ogóle, więc nie ma co się zastanawiać i niech zabierają ten szmelc do siebie.

A i mam konsolkę z tym głośniejszym wentylatorem, cewek nie słychać.

W dniu 10.01.2021 o 16:17, buczi napisał:

W unravel two gra chodzi w 10 fps i pojawiają się jakieś artefakty.

a jak tam wasza maszyna losująca, nastąpiło zwolnienie blokady? w jaki błąd było dzisiaj grane? :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

no ja ogólnie współczuje ludziom oddawania jakiejkolwiek konsoli Sony na gwarancję, ich serwis praktycznie nie istnieje, jak się coś zjebie to albo do śmietnika, albo sprzedajesz komuś innemu i kupujesz nową

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

No ale taka prawda, gdyby nie pierwsza sonka to bociarze do dzisiaj graliby kurwa w jakiegos tetrisa

A NIE CZEKAJ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ty w co tam grasz? A przepraszam, już wszystko pognoiłeś póki cena była dobra. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

A ty w co tam grasz? A przepraszam, już wszystko pognoiłeś póki cena była dobra. :) 

W enbiejke napierdala, ewentualnie Uncharted 4.

Opublikowano

uncharted 4? który mamy rok przepraszam bardzo? 

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

no ja ogólnie współczuje ludziom oddawania jakiejkolwiek konsoli Sony na gwarancję, ich serwis praktycznie nie istnieje, jak się coś zjebie to albo do śmietnika, albo sprzedajesz komuś innemu i kupujesz nową

Opublikowano

https://psnprofiles.com/schabek_PL

Prosze bardzo wariaty. Tylko po kolei zeby zaden tetrisowiec dwa razy szoku nie dostal od nextgenowych gierek. Dla typow grajacych w 2020 caly czas w horizon 4 i gearsy to moze byc bolesne :/ 

Opublikowano

Schabek, aph i liściu, no piękny folklor spyerdolixów XDDDDD

Jeden mówi, że banan nadał kształ padom Xboxa, drugi że konsole zaczęły się od Sony, a trzeci ma growe wychowanie rodem z wiejskiej podstawówki i myśli, że Sony wymyśliło koło na nowo. :yao:

wa-ria-tko-wo!

Opublikowano

Dobre to jest, że konsole zaczęły się od Sony. Serio prychłem.

Cały dzień siedział w CW myślał i wymyślił.

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

https://psnprofiles.com/schabek_PL

Prosze bardzo wariaty. Tylko po kolei zeby zaden tetrisowiec dwa razy szoku nie dostal od nextgenowych gierek. Dla typow grajacych w 2020 caly czas w horizon 4 i gearsy to moze byc bolesne :/ 

valhalla, sackboy, nba, spider-man, tomb raider, maneater

no nie powiem, perełki skłaniające do zakupu ps5 :kaz: 

Opublikowano

PSX? Bardzo fajna konsola, miałem i grania było w cholerę (Gran Turismo 2, MGS, Tekken 3 na zawsze w serduszku). Później PS2 i inne hity. Ale faktem jest, że na przełomie PSX/PS2 to człowiek tak naprawdę patrzył i się ślinil do PC i Diablo 2, AoE2, Quake 3, Unreal Tournament. Ależ te gry sprawiały tony radości..

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

valhalla, sackboy, nba, spider-man, tomb raider, maneater

no nie powiem, perełki skłaniające do zakupu ps5 :kaz: 

Od marca Returnal, potem nowy Ratchet, GT7, prawdziwy Godrizon, God of War

a na xsx ten smiec medium i granie w zapowiedzi :kaz:

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

No to niezłe granie w zapowiedzi :kaz:

Trzy i pół bomby na każdą grę odłożone czy znowu będziesz sprzedawał po tygodniu żeby nie być stratny?

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

comment_YIRm8VmuORjLtPZxq9GNfP24xZX570mE

Opublikowano

Jak przejdzie ta nowelizacja ustawy to gry dla klapersów będą finansowane z zasobów tej instytucji 

csm_main_logo_de76ece75b.png

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Nie wiedziałem, że Euro to serwis Microsoftu.

Opublikowano

Dokładnie to samo chciałem napisać. Wredny nawalił 10 stron stron o awaryjności, po czym zamiast oddać konsolę do serwisu MS tak jak większość radziła oddał do serwisu Euro i się buja dalej z tematem.

Opublikowano

Pisał w tym poście o serwisie. I ta konsola nie jest chyba w serwisie euro tylko euro wysłało do serwisu MS.

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie wiedziałem, że Euro to serwis Microsoftu.

Wredny chyba jako jedyny musiał oddać a tak największe problemy to jak komuś się pad rozłączy. 

Ta wrzutka z padem celowa a tam koczkodany to łyknęli i już licytacja że sony wszystko wymyśliło. Jakie te łepetyny są zryte to ja nawet nie wiem. A to porównanie do koła. Ale największym wynalazkiem jest słowo pisane tak więc z tym kołem to słabo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.