Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Rude ogólnie są fajne. Ale ta dupcia to taka płaska IMO. Wole brazyljany. 

Dla klapa to tylko takie typiary. 

b1c.png

Opublikowano

Aktorka wygląda spoko, ale w grze ma jakiś dziwny ryj

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to Square będzie musiał zamknąć temat "awaryjność PS5" taki ruch tam ostatnio.

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Zaskakują Cię Maxem Paynem (strzelanka z trzeciej osoby), Alanem Wakem (strzelanka z trzeciej osoby), Quantum Brakem (strzelanka z trzeciej osoby), czy może Controlem (strzelanka z trzeciej osoby)?

Zupełnie jak Sony Template... 

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

Aktorka wygląda spoko, ale w grze ma jakiś dziwny ryj

Jaka aktorka? 

Opublikowano

Ta z control. No chyba że myślałeś że ktoś Twojego chłopaka komentuje. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Why does the main character from Control look less feminine than the  concept art? | NeoGAF

Gierka jest bardzo fajna, ale faktycznie, ta jej twarz, nie zawsze wygląda korzystnie. Zwłaszcza w porównaniu do materiału źródłowgo:

Courtney-Hope10.jpg

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Ta z control. No chyba że myślałeś że ktoś Twojego chłopaka komentuje. 

Raczej klaperskiego, ja fanem tlou2 nie jestem. 

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Raczej klaperskiego, ja fanem tlou2 nie jestem. 

Dwie laski sobie z palucha strzeliły to się snołfejki oburzyły. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

A kto tutaj o tym pisze typie co ty pierdolisz?

Ale jak jesteś fanem zmaskulinizowanych pań to mnie się nie musisz tłumaczyć. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

A kto tutaj o tym pisze typie co ty pierdolisz?

Ale jak jesteś fanem zmaskulinizowanych pań to mnie się nie musisz tłumaczyć. 

No dobra. Baba przypakowała i się snołfelejki oburzyły. Happy?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

No dobra. Baba przypakowała i się snołfelejki oburzyły. Happy?

Tak happy. Pamiętam jak, tłumaczyliście w temacie, że tam w tym post apo, gdzie walczyli o przetrwanie mieli siłki i dostęp do teścia niemal nieograniczony. Nie wspominając już o suplach i szamie. 

Dobre świry. 

Opublikowano

Klapy dalej nie ogarniają ze w tym wszystkim nie chodzi o to ze dwie laski sobie palucha strzeliły tylko o fakt ze taka sytuacja się w tej grze znalazła, tylko czekać aż zaczną gejow i transow wkładać do gier, w grze w której maczeta obcina się kończyny dwie laski stwierdziły ze pójdą sobie w ślinę :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Klapy dalej nie ogarniają ze w tym wszystkim nie chodzi o to ze dwie laski sobie palucha strzeliły tylko o fakt ze taka sytuacja się w tej grze znalazła, tylko czekać aż zaczną gejow i transow wkładać do gier, w grze w której maczeta obcina się kończyny dwie laski stwierdziły ze pójdą sobie w ślinę :reggie:

Tam to w ogóle absurd goni absurd. To już gearsy mimo, że scfi mają bardziej prawdopodobny scenariusz. 

Opublikowano

problemem tlou2 nie była męska Abby ..problemem tlou2 była SP>IERDO>LONA fabuła xD

Opublikowano
4 minuty temu, BieŃ napisał:

problemem tlou2 nie była męska Abby ..problemem tlou2 była SP>IERDO>LONA fabuła xD

Jakbym nie wiedział w jakie tam gry gracie na Xboxie to bym pomyslał że może macie jakieś pojęcie o dobrej fabule:ragus:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jakbym nie wiedział w jakie tam gry gracie na Xboxie to bym pomyslał że może macie jakieś pojęcie o dobrej fabule:ragus:

Jakbym nie widział jak broniłeś tej historii w temacie tlou2 to może bym brał twoje zdanie na poważnie.

Opublikowano

Tej historii nie trzeba bronić. Sama sie broni a kilkaset nagród gry roku tylko to potwierdza. Na zielonym karakanie są tak utytuowane gry? Nie odpowiedaj, nie trzeba, nara:lapka:

Opublikowano

Tej historii nie trzeba bronić. Sama sie broni a kilkaset nagród gry roku tylko to potwierdza. Na zielonym karakanie są tak utytuowane gry? Nie odpowiedaj, nie trzeba, nara:lapka:

Intro do forzy horizon 4 ma lepszą historię niż ten kiep xD 
dabrhoioela51.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=d79c16d1ca7b5cfb5397ee3fea8c1a113dea01d1

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Czaicie być klapami i po pół roku od premiery dalej myśleć ze marudzenie na tlou jest przez to że 2 baby się pocałowały A inna miała bicka? xDDD

Opublikowano

pamiętam jak wyciekły spoilery to się bałem czytać i myślałem że ellie ma kutasa czy coś w ten deseń wymyślili 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.