Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dziś urodziny ma KRÓL SPENCER, człowiek wizjoner, człowiek który ma najpotężniejszą konsole na świecie z najlepszymi exami i ponad 2x większymi studiami first party, człowiek który uratował branże, człowiek który jak depcze niebieskie robale pod swoimi butami to ten dźwięk koi uszy jak ASMR  :)

WSZYSTKIEGO   NAJLEPSZEGO    :xboss:

Spoiler

jedziesz z tymi niebieskimi ku.wami bez gier  :daddy:

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ze smiecia bez gier stworzyl smieca z grami z poprzedniej generacji :obama: niech on kurwa sie trzyma jak najdalej od sonki bo az strach

Opublikowano

Ktoś nagrywa filmiki o tym pedo cernym albo muppecie ryanie? No właśnie. Te melepety bez wyrazu się nie liczą.

Phil :xboss::wub:

Opublikowano

Cringe w chuj:/ 

Wstydziłbym się być botem po tym filmiku :/

Opublikowano

Same ulance na tym filmie. 

Opublikowano

Dziś wyszedł update do star warsow i znów okazuje się ze next gen jest tylko jeden, Jezu jaka beka z tego Jelcza PlayStation.

Opublikowano
7 godzin temu, BieŃ napisał:

problemem tlou2 nie była męska Abby ..problemem tlou2 była SP>IERDO>LONA fabuła xD

Ktorej sensu nikt do tej pory nie podważył. Beka ze dziury w calym szukaja zielone karakany. Ale czego sie spodziewać? Nie ma dobrych gierek to przegladaja jutuba i redita aby przyczepić sie do jakichs niuansów :reggie: W tymczasie normalni gracze ogrywaja sztosy na playstation. Sony w tym miesiącu dalo cudownego shadow of tomb raider w plusie, na skonczenie czeka Ghost of Tshushima, zaraz potem bede ogrywal Kindgom Come Deliverance:banderas:, i tylko szkoda ze doba jest taka krotka...

Opublikowano

Mozna, a nawet trzeba, sie z bociarzy, smyczpasa i tej kurwy dwa miechy po premierze i nadal bez gier smiac ale ta zapowiedz indiany jonesa zrobila robote. Unchartedowych gierek nigdy za wiele, trzeba bedzie to ograc day one bo to w chuj moje klimaty.

Cale szczescie ze to bedzie multiplatform a dzbany wierza ze to ex :pawel:

Opublikowano

A niech sobie będzie multiplatforma. Day One wlatuje w God Passie na XSX, a klapy co? 3 i 5 bomby za najgorszą wersję i nabijanie portfela MS :yao:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

klapy to przejdą w weekend i szybko na allegro/olx

Opublikowano

Ale przejdą więc do portfela nie ma co komu zaglądać bo to już cebularskie. Poza tym Indiana już potwierdzony z lepszym klatkarzem i mniejsza ilością bugow na PS5, ponoć jak zwykle XSX dostanie łatkę kilka Mc po premierze

Opublikowano

jaranie sie gierkami od bethesdy? chorzy ludzie na tym forum

najlepsze ze jeszcze kilka miesiecy temu kazdy na nich plul i smial sie z Todda a jak MS wykupilo studio to nagle mesjasz branzy i w ogole dostarcza wspaniala gre Indiana Jonesa xD

Opublikowano

Aż mi ciężko w to uwierzyć. Zwłaszcza, że belongs nie musi oznaczać exa i zapewne exem nie będzie, bo PC/XSX.

najważniejsze żeby niebieskie karaluchy nie miały :cool: 

Opublikowano

Najważniejsze żeby wyszła dobra gierka i bedzie do ogrania za 4zl w gamepassie.

A jeśli wyjdzie na sonke i ktoś będzie chciał kupić gorsza wersję za dwie i pół bomby to nic mi do tego 

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

A jeśli wyjdzie na sonke i ktoś będzie chciał kupić gorsza wersję za dwie i pół bomby to nic mi do tego 

A to w ogóle musi wychodzić na inne konsole tj. jak ktoś płaci za licencję to jak na moje to może to sobie wydawać na co chce. To nie star wars, Indiana to już raczej zapomniana marka, a był już i Tomb i uncharted, które temat już mocno wyeksploatowały. No chyba, że to będzie fps albo strategia. 

Opublikowano

No nie znamy zapisów umowy więc na razie to możemy sobie tylko spekulować na jakie platformy oprócz Xboxa wyjdzie, czy będzie w gamepassie itp.

Opublikowano

Klapy: "Nie ma powodu, żeby kupić xboxa, bo nie ma gier"

Also klapy: "MS musi wypuszczac gry bethesdy na plejston! Nie ujdzie im to płazem!"

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Fajnie tylko żeby gierka nie okazała się prostackim anczarted dla januszy. 

Patrząc jak dobrze się takie gry sprzedają właśnie czegoś takiego się spodziewam. Nie każda gra może być Death Stranding, bo wysublimowanych koneserów growej sztuki jest znacznie mniej niż januszy. :dunno: 

Opublikowano

To niewłaściwy temat ale wolałbym żeby to gameplayowo poszło bardziej w stronę ostatnich TR z np koniecznością odmierzania skoków itp a nie autołapania się ściany.  Albo fpsa z strzelaniem do nazistów xd 

Opublikowano
31 minut temu, ASX napisał:

Najważniejsze żeby nie wyszła na plejstejszon

reszta mnie nie obchodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.