Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, LiŚciu napisał:

Uncharted korzystał między innymi z Gearsów i to fakt. 

Jednak to co mnie najbardziej bawi to kilka ostatnich miesiecy zarzutów botów:

Zarzuty botów do niebieskich panów:

- cinematiki dla januszy

- samograje

- tpp żeby się zrzyć z protagonistą

- anczrted dla dzieci

- gra nawet słaba ale jak jest exem to 10/10

+ weźie Todda Philipsa do siebie bo to jedyny kupsztal z Bethesdy

Boty po teserku Indiana Jones:

niech będzie cinematik, lubie się odpręzyć

- samograj?

-tpp już są super

- xbox będzie miał swoje uncharted

- będzie EXCLUSIIV 11/10

+ Todd Philips

KURWA, jesteście żałośni. 

Ja to widzę tak:

- klapy: gears, wtórne, chujowe, kto w to gra. Uncharted tip top strzelanie zza osłony, 3rd person cinematik, sztos, goat. 

I kto tu jest żałosny? Tfu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nawet muzyka w 4 była zjebana, przypomnę najlepszy main theme 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Ja to widzę tak:

- klapy: gears, wtórne, chujowe, kto w to gra. Uncharted tip top strzelanie zza osłony, 3rd person cinematik, sztos, goat. 

I kto tu jest żałosny? Tfu. 

Nie widziałem żeby niebiescy mówili złe rzeczy o gearsach. Jedyne zarzuty ze to jedna z trzech i jednych serii gier, wiec sorry ale...:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Nie widziałem żeby niebiescy mówili złe rzeczy o gestach. Jedyne zarzuty ze to jedna z trzech serii gier. Wiec sorry ale...:lapka:

To sobie przejrzyj temat jak pamięć ci nawala. 

Opublikowano

Daj sobie z nim spokój, on widzi tylko to co chce widzieć a na xboxie nie ma w co grać choć jego przygoda z nim skończyła się na X360...i to też tyle o ile czyt  w nic nie grał, to klap on ma pisanie farmazonów we krwi. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jprdl, oby nie zrobili z tego uncharted.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie widziałem żeby niebiescy mówili złe rzeczy o gearsach

14 minut temu, MaZZeo napisał:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jprdl, oby nie zrobili z tego uncharted.

Formuła przygody to chyba nie pozostawia wiele mozliwości. Ciężko chyba z tego zrobić FPS-a czy jakiegoś cRPG-a. Zwłaszcza że pewnie od wczoraj wszyscy fani widzą w tej grze potencjalną odpowiedź właśnie na Uncharted. 

Opublikowano

Chodzi o to, żeby tej grze było jednak bliżej do Tomba niż U4, chociaż nie kojarzę, żeby indi skakał po ścianach jak szalony.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Chodzi o to, żeby tej grze było jednak bliżej do Tomba niż U4, chociaż nie kojarzę, żeby indi skakał po ścianach jak szalony.

Kiedyś to były przygodówki jeszcze z indianą bonesem, pamiętam to ale wtedy one miały taki status jak te cinematiki dzisiaj. 

Opublikowano

Dokładnie. Na bank będzie kalka Uncharted i nie ma chuja we wsi.

Założe się że za kilka lat jak już MS się zawinie z torbami albo zamknie ten mało dochodowy dział jakim jest Xbox, to na konsoli PlayStation powstanie jakaś gra w której będzie i Natan Drake i Indiana Jones we współpracy.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Założe się że za kilka lat jak już MS się zawinie z torbami albo zamknie ten mało dochodowy dział jakim jest Xbox, to na konsoli PlayStation powstanie jakaś gra w której będzie i Natan Drake i Indiana Jones we współpracy.

Ta i będą się lizać przez pół gry a potem Drake mu dziecko urodzi. Jakie zwidy. 

Ale też wolałbym inny gatunek niż cinematik 3rd person. 

Opublikowano

Tak liściu, sa tylko takie gry jak unchartet i nic innego nie da sie zrobic

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Uncharted : Tajemnice Brokeback Mountain. 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Tak liściu, sa tylko takie gry jak unchartet i nic innego nie da sie zrobic

Dobrze wiesz że nie to miałem na myśli. Więc nie kombinuj. 

Chodzi mi o to że formuła opowieści jakim jest indiana najbardziiej plasujee własnie w takim gatunku.

No chyba że masz inny pomysł - podziel się. 

Opublikowano

Właśnie cały sęk w tym, że my na prawdę nie wiem co ty masz na myśli, bo jak się czyta wypociny twoich kolegów, to no wybacz...

Opublikowano

Tomb i uncharted wzorowały się na Indianie, nawet miał w jakimś tombie wystąpić, był taki pomysł crystal. Jak dla mnie to niepotrzebnie ta historia zatoczyłaby koło z tym cinematikiem, chociaż te Indiany to w czasie 2 wojny się działy więc tutaj widzę potencjał na cross over z bj blazkowitzem. ;)

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No juz jest, ten teaser to kopia pierwszej zapowiedzi u3. W pierwszej chwili to zglupialem i mialem mini zawal ze uncharted bedzie do ogrania na xboxie ale nie dla amerykanskiego psa kielbasa na szczescie.

Z jednej strony dobrze ze kopiuja od najlepszych bo to tylko pokazuje kto rozdaje karty w tym biznesie. Jak sie sami biora za robienie gier to wychodza kurwa halo infinity i inne chujstwa :pawel:

Opublikowano

Ale anczartet to nie gatunek, to gówno osrane. Oby to było jak najmniej podobne.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kogoś zaskakuje, że janusz gamingu jara się wizją gry po linii najmniejszego oporu?

Mini zawał bo ktoś inny by go ograł, ja pierdole jakie community, tfu. 

Opublikowano

Tak wyglada XXI wiek. Czlowiek na kawusi a cala magia dzieje sie na konsoli. Twoja jedyna robota to zerknac na telefon jak juz wszystko jest gotowe do grania :) a wy co tam? Rozmowki polsko brazylijskie zeby ojebac swoja kochana firme na pieniadze?863EAAB8-4DFF-4E50-9ED4-AE6488C50E90.jpeg.4ef1c4035e4b279f64359b9fecf86f6a.jpeg

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Tak wyglada XXI wiek. Czlowiek na kawusi a cala magia dzieje sie na konsoli. Twoja jedyna robota to zerknac na telefon jak juz wszystko jest gotowe do grania :) a wy co tam? Rozmowki polsko brazylijskie zeby ojebac swoja kochana firme na pieniadze?863EAAB8-4DFF-4E50-9ED4-AE6488C50E90.jpeg.4ef1c4035e4b279f64359b9fecf86f6a.jpeg

Pozdrawiam z 2015, widzę że Sony wciąż karmi swoich fanów "nowymi" ficzerami. XDDDDDDDd 

haaa tfu 

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Przyszłość gamingu?

- 4zl na koncie

- Zrobiony pre load gry pod aplikacja na konsole
- granie.

Ale nie, przyszłość gamingu według tępych klapow to płacić za remastery xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.