Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, MaZZeo napisał:

- niższa moc

- mniejszy i wolniejszy turbo ssd

- brak 1440p

- brak quick resume

- nie można przechowywać gier na zewnętrznym HDD

- brak vrr i kabla HMDI 2.1

- gorsza jakość wykończenia

- wygląd małża i wielkość titanica

NO ALE K,URWAAA WIBRACJE NOOOOOOO

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś miałem xboksa1, ps2 i dremcasta. 

Każda konsola miała swoje gry. Wybór konsoli to wybór biblioteki. 

Dziś jest wyścig na exy niby i kupna studiów, a obie konsole są w 99.9% takie same i różnią się baterią do pada głównie.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Oglądałem rano reckę PS5 i dziewczyna mnie pytała jaki jest sens to kupować. Co mam jej odpowiedzieć?

Moja Żona obejrzała i się pyta kiedy kupujemy xd Najbardziej się zajarała, że dokończy sobie Detroid na nowej konsoli :kaz: Ja się z kobietą nie mam zamiaru kłócić. 

Opublikowano
1 minutę temu, Wiolku napisał:

Moja Żona obejrzała i się pyta kiedy kupujemy xd Najbardziej się zajarała, że dokończy sobie Detroid na nowej konsoli :kaz: Ja się z kobietą nie mam zamiaru kłócić. 

Nie wytłumaczyłem jej że liczą się tylko nowe gry, a nie jakieś starocie ze wstecznej?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

soniaki-beciaki

Xbox to konsola CHADA

Niebieskie simpy xDD chcieliby xboxa bo są prawdziwymi graczami ale boją się żonki bo ona chce oglądać filmo giereczki sony xDDDD

Opublikowano

żona wiolka jest xbotem, bo tylko bociarnia miała się jarać graniem we wstecznej

Opublikowano

Rozszarpcie ją ogary x ku.rwy Spencera :rayos:

Xbox jej się nie podoba z wyglądu. Lodówkę już mamy.

Opublikowano

W sumie małża też już macie :cool:

Opublikowano

Czytając posty wiolka, to sądzę, że nawet dwa.

Opublikowano

Wyobrażam sobie tego macho hardcore chada wchodzącego do sklepu. Patrzy na obie konsole. Ekspedient się pyta "co podać". A ten silny mężczyzna zastanawia się, jaka konsola mu lepiej się w kompozycję pokoju wpasuje i z uśmiechem i podskokach wyjdzie z XSS.

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Zadzwonił wczoraj koleś, fan PS5 i mówi że coś jest zaniepokojny bo po ostatnich newsach ten Xbox jednak lepiej wygląda. No i się na wtorek ustawiliśmy na odbiór:)

Trzeba przyznać że jak na razie Xbox (chłłodnym okiem) wypada mocno lepiej. Żeby tylko nie zyebali generacji brakiem wybitnych gier bo na dzisiaj to mają wszystko. 

Ty to chyba na jakiejś terapii byłeś albo jakiś wypadek po którym zapomniałeś wszystko. 

Może og xbox spadł na łepetynę? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

One-linerownia czycha, jak zawsze gotowa z amebowym humorem. 

Xcoorwy zobaczcie jak na PS5 wyglądają gry z ps3:

Aż strach pomyśleć co będzie dalej :obama:

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Ty to chyba na jakiejś terapii byłeś albo jakiś wypadek po którym zapomniałeś wszystko. 

Może og xbox spadł na łepetynę? 

Wojna w CW ma wpływ na człowieka. :yakubu:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Wojna w CW ma wpływ na człowieka. :yakubu:

Raczej zdrowy rozsądek, czyli coś co brakuje większości dzieciarni i psychofanów plejstejszyn. 

Opublikowano
14 minut temu, Wiolku napisał:

Aż strach pomyśleć co będzie dalej :obama:

Jak to co, znowu najlepsze gry od Sonki, w tak zwanym międzyczasie botki czekając na gry, będą miały mnóstwo czasu by wmawiać sobie samym że xsx lepszy w CW. Zupełnie tak jakby aplauz fanatyków cokolwiek zmieniał.

Jeszcze się plej5 nie rozkręcil a już orka. Ja im na swój sposób współczuję.

Edytowane przez aph

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

Jak to co, znowu najlepsze gry od Sonki, w tak zwanym międzyczasie botki czekając na gry, będą miały mnóstwo czasu by wmawiać sobie samym że xsx lepszy w CW. Zupełnie tak jakby aplauz fanatyków cokolwiek zmieniał.

Najlepsze gierki, weź przestań. Jakbym nie miał tego ps4 to może bym uwierzył w te brednie. Solidne to max co można o tych grach powiedzieć. W większości po prostu generyczne ubisofciaki i cinematiki. Fajna graficzka, światy z szablonów. Koneserzy gamingu, buhahahaha. Sami się oszukujecie. 

Opublikowano

Tak tak, już miała być beka z dlc do pajonka, a tu proszę- SZYBCIEJ niż kartridż z SNESA, kozak RT itp.

I za każdym razem będzie tak samo, pogodzcie się z tym wreszcie.

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

Tak tak, już miała być beka z dlc do pajonka, a tu proszę- SZYBCIEJ niż kartridż z SNESA, kozak RT itp.

I za każdym razem będzie tak samo, pogodzcie się z tym wreszcie.

Cała ta gra to beka jest. Jw. 

Opublikowano

Zabawne, że botki zarzucają brak dostacznej ilości informacji dot. PS5, a sami nowej gry na oczy nie widzieli.

Przecież tu i teraz nie macie pojęcia jakie będą korzyści z Velicity Arch itp.

Nie martwi Was to?

Opublikowano
21 minutes ago, aph said:

Na PS4 było granie w grafikę a teraz widzę będzie granie w loadingi

Exy sonki? Może bloodborne dobry.

Opublikowano

Nie no ten Demon też robi robote mocno. Wygląda zayebiscie ale (pipi) kosztuje więcej niż pad. 

Opublikowano

Śmiesznie to wygląda, że walczą non stop tym Spidermanem, skoro on już został ograny na PS4. DeS to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo to 13 lat temu, no ale wojować gierką, która wyszła ledwie 2 lata temu to normalnie umysłowa aberracja. I nie tłumaczy mnie to, że no jest miles morales, spoko, na ps4 też jest lol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.