Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co za regres umysłowy. 

Aż żal to na to patrzeć co ten typ wyprawia. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

The last of us 2 może i mieć 2137% średnią na meta co nie zmienia faktu, że to kasztan xD 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Najbardziej wypierane ze świadomości najlepsze gry generacji, to trzeba być zjebanym żeby tak sobie wmówić że takie hity są chujowe i na tyle się ograniczać żeby je pomijać jako gracze, żal 

09A439F1-523B-422A-9BF8-1D81AD2D7531.jpeg

Jeb.nij tu jeszcze fedex stranding od Kojimy to sie zesram ze smiechu xD

Opublikowano
3 minuty temu, BieŃ napisał:

Jeb.nij tu jeszcze fedex stranding od Kojimy to sie zesram ze smiechu xD

Ja wiem że jesteście do crapów przyzwyczajeni bez duszy ale proszę na dobicie

137D5C58-C214-410A-9EEF-9BD9DCEB9AEA.jpeg

Opublikowano

Brakuje tylko tak szanownego grona dziennikarskiego jak PPE.PL na tej grafice.

Opublikowano
19 minut temu, Soul napisał:

@Whisker gdzie ja się jaram U4?

Nie pij tyle Soul. Zaznaczyłem moment:kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Ja wiem że jesteście do crapów przyzwyczajeni bez duszy ale proszę na dobicie

137D5C58-C214-410A-9EEF-9BD9DCEB9AEA.jpeg

THE SIXTH AXIS xD Brakuje jeszcze GameTime    xD

Opublikowano

DHL Stranding to największy trolling poprzedniej generacji. Sam dałem się nabrać Kojimie  i kupiłem grę o rozwożeniu paczek za 120 zł, spodziewając się sam nie wiem czego. 

Także czapki z głów panie Konina zagrał Pan na mnie jak na yebanych skrzypcach.

Opublikowano

Granie DS-em to troche słabe zagranie. To gra którą albo się kocha albo nie. Ciężko ją jednoznacznie przypisać i ocenić. Jeden bot powie że lipa a inny bot powie że cudo. Kto ma racje?

Opublikowano

Granie DS-em jest to tyle dobrym zagraniem, że faktycznie ta gra jest unikatowym doświadczeniem i czymś świeżym w skali generacji. Tyle, że Whisker jarający się liczbami w UNCHARTED nie różni się niczym od gościa zachwalającego filmy Vegi "DOBRE SO TO SIĘ SPRZEDAJO HERTERZE!!!111one". :reggie:

Serio, jaranie się Uncharted to gruby trolling i gdyby ta gra była multiplatformą nie wychodziłaby szczególnie przed szereg.

Opublikowano

Walczenie U4 w CW? Czy mamy 2016, czy to tylko łisker najebany w środę o 15?

Opublikowano

Sony ma najlepsza konsole z najlepszymi grami, wiec:lapka:

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Dodatkowo najlepszą sprzedaż i najsilniejszy fan base. Ile ten X się sprzedał? 3 razy mniej?

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Więc wsadźcie ją sobie w rzyć. 

Opublikowano

Najlepsza konsola? Ta co terkocze, strzela z pizdy i za niedługo będzie robił się za odrzutowca xd to niezłe ps5. 

Opublikowano

No dobra, klapersy, pytam jeszcze raz. Co nam, graczom, dają te nagrody i oceny którymi się chwalicie? To może byc powód do dumy dla twórców gry, a my gracze, co z tego mamy? Jeśli gra jest kasztanem (vide TLOU2 czy DS) to może dostac milion nagród i wciąz kasztanem pozostanie.  Czy wy aby w swojej marności żywota nie próbujecie się podczepić pod cudzy sukces, "no przegrałem zycie, ale TLOU2 król, dostał nagrodę sołtysa Klapowa Dolnego i 10/10 w ugandyjskim PlayStation Hardcore, więc sukces ND to i MÓJ sukces, jestem wielki"

Typy wyskakujący z takimi grafikami raczej powinni zasięgnąć pomocy psychiatry niż pogrążać się w internetach, taka koleżeńska rada.

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał:

Najlepsza konsola? Ta co terkocze, strzela z pizdy i za niedługo będzie robił się za odrzutowca xd to niezłe ps5. 

I nie zapominaj o najlepszym xD jak zaczną padać dyski xD

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

No dobra, klapersy, pytam jeszcze raz. Co nam, graczom, dają te nagrody i oceny którymi się chwalicie? To może byc powód do dumy dla twórców gry, a my gracze, co z tego mamy?

No nie wiem, może fajnie zagrać w najlepsze gry na rynku? Nie dziwią mnie tego typu pytania ze strony zielonych karakanow, skoro ich największe serię są gorsze od myszy VR. 

Opublikowano

M$ skopiuje dual sense 

Sony skopiuje GamePassa 

Zostanie nam się kłócić o bateryjki w padzie.

Opublikowano

chyba cię pojebało. Po pierwsze sony ma zbyt osraną dupę i są biedakami, żeby zrobić swojego gamepassa. Po drugie wypierdalać z tymi plastikowymi, łamiącymi się triggerami, mikrofonem (xDDD) i taczpadem.

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

No nie wiem, może fajnie zagrać w najlepsze gry na rynku? Nie dziwią mnie tego typu pytania ze strony zielonych karakanow, skoro ich największe serię są gorsze od myszy VR. 

Ale wy sie nie chwalicie gameplayem (bo i nie ma czym w przypadku tych "hitów" na sonkę) tylko grafikami z nagrodami i ocenami , jakbyscie byli współtwórcami danej gry i z tego powodu mieli powody do dumy :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.