Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Ale wy sie nie chwalicie gameplayem (bo i nie ma czym w przypadku tych "hitów" na sonkę) tylko grafikami z nagrodami i ocenami , jakbyscie byli współtwórcami danej gry i z tego powodu mieli powody do dumy :reggie:

Nie interesuje mnie twój i twoich kolegów chory, pełny rozpuszczalnika i zielonego szamba swiat. 

Gra otrzymuje GOTY, czy świetne oceny, bo jest tytułem prezentującym poziom lepszy od innych gier. Bawisz się dobrze z crapamai od pasibrzucha? Ściągasz apke na laptopa czy niedługo tv i grasz. Chcesz posmakować najlepszych gier generacji, kupujesz Nadkonsole 5, proste. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Nie pij tyle Soul. Zaznaczyłem moment:kaz:

Po alkoholu wszystko jest możliwe.

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Nie interesuje mnie twój i twoich kolegów chory, pełny rozpuszczalnika i zielonego szamba swiat. 

Gra otrzymuje GOTY, czy świetne oceny, bo jest tytułem prezentującym poziom lepszy od innych gier. Bawisz się dobrze z crapamai od pasibrzucha? Ściągasz apke na laptopa czy niedługo tv i grasz. Chcesz posmakować najlepszych gier generacji, kupujesz Nadkonsole 5, proste. 

Typie, naprawdę się cieszę twoim szczęściem i faktem, że nagroda dla jakies gowno-gierki realnie poprawia twoje samopoczucie i jest promieniem słonca w smutnym i przegranym życiu. Jak niewiele do szczęscia trzeba niebieskim niewolnikom marki. Co tam, że normalni ludzie pod pojeciem sukcesu rozumieja jednak nieco inne pojęcia.:reggie: Ważne że Uncharted dostało 10/10 na jakies stronce dla januszy :obama:

Cytat

Chcesz posmakować najlepszych gier generacji, kupujesz Nadkonsole 5, proste. 

Jest zbyt śmiesznie, PS5 to ty na oczy nie widziałeś niewolniku marki :notbad:

Edytowane przez dee

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Dodatkowo najlepszą sprzedaż i najsilniejszy fan base. Ile ten X się sprzedał? 3 razy mniej?

A Zenka obejrzało w TVP ze 2,5mln osób, rekord do tej pory nie pobity w 2021 roku, liczby nie kłamią, tylko PlayStation.

Opublikowano

Anczarted xdd you made my day robaki. Ide grac w gearsy w versus. Jakbym sie spotkal lisciu, to bylbys roochany shootgunem w dupe.

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

M$ skopiuje dual sense 

Tylko oni pewno użyją materiałów przyzwoitej jakości i będzie to miało szansę działać. 

Opublikowano

yeti, ja rozumiem ze ty nie ogarniasz rzeczywistości, ale granie w 2021 na szrocie5 mija się z celem. Podzespoły tak obejszczane ze tylko gry pisane pod sony cos tam nextgenowego pokazuja czyli aktualnie aż TRZY gry. Dobra dynia z tej generacji.

123213213.PNG

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Anczarted xdd you made my day robaki. Ide grac w gearsy w versus. Jakbym sie spotkal lisciu, to bylbys roochany shootgunem w dupe.

Pewnie jesteś jak większość pipeuszy w GoW w multi czyli ciągły roll przez pół mapy.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Pewnie jesteś jak większość pipeuszy w GoW w multi czyli ciągły roll przez pół mapy.

A jak tam się robi roll przez pół mapy bo się nie znam? 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Chyba kolega ListuniO pomylil Gears z Demons Souls 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Np tak 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Np tak 

Nadal tego rolla przez pół mapy nie widzę tutaj. 

Opublikowano

No możesz tak rollować i rollować przez pół mapy. Nie pal głupa. 

Opublikowano

nikt tak nie robi, chyba że lubi mieć kd ratio 0-10

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

No możesz tak rollować i rollować przez pół mapy. Nie pal głupa. 

To chyba z wall bouncem Ci się pomyliło. Ja gram noobersko ale nigdy nie widziałem aby ktoś tymi rollami rządził na mapie. A często raczej jako panick button to jest używane.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Pamiętam to jeszcze zz jedynki i dwójki. Nienawidziłem tego. Lamerzy tak robili że zzamiast wchodzić w dobrą wymiaę ognia to jak Cie zobaczyli to roll i roll i roll. Podobny zabieg jak w Uncharted ale tam multi ssie strasznie (oprócz 2). 

Nieważne zresztą. Dzisiaj kończe czwórke i siądę do piątki. Pogram chwle i ide do multi zmieli grincha lancerem. Bedę się passtwił nad robalem. Zna ktoś jego nicka na XBL? 

Opublikowano

walczenie gierka ktora jest na steamie xDDDD no to niezla konsola 

btw dobre gierki na ten 2021

339zł za indyka xdddd

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pamiętam to jeszcze zz jedynki i dwójki. Nienawidziłem tego. Lamerzy tak robili że zzamiast wchodzić w dobrą wymiaę ognia to jak Cie zobaczyli to roll i roll i roll. Podobny zabieg jak w Uncharted ale tam multi ssie strasznie (oprócz 2). 

Nieważne zresztą. Dzisiaj kończe czwórke i siądę do piątki. Pogram chwle i ide do multi zmieli grincha lancerem. Bedę się passtwił nad robalem. Zna ktoś jego nicka na XBL? 

Nie lepiej się zapytać bezpośrednio incha? 

Opublikowano

Nie gadam z nim. Mamy ciche dni. 

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

nikt tak nie robi, chyba że lubi mieć kd ratio 0-10

Jakiego masz taga bo liść chce Ci dopierdolić w gearsach? 

Nagrajcie tylko meczy to forumek sobie obejrzy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Byłaby lipa jakby mi wpierdolił, bo też lamus w złotej randze jestem xddd

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Byłaby lipa jakby mi wpierdolił, bo też lamus w złotej randze jestem xddd

Więcej wiary we własne umiejętności. Jednak ta piątka to trochę się różni od jedynki. A liść już na pewno mocno zardzewiał i refleks siada z uwagi na wiek. :D

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Do połowy generacji będziecie już na wymarciu,

To wasze wieczne wygrazanie palcem swiezo wyjetym z dupy a potem oblizanym bo spencer kupil 3 gownostudia na krzyz xD Fakty sa takie ze przez lata swojego marnego istnienia to ms najpierw zgapil od sony konsole, teraz popierdolil patenty z dualsensa ktory jest hitem generacji. Zostalo jeszcze nauczyc sie robic gry zeby robactwo gralo w cos innego niz 50letni tetris tylko w nowych kolorach i 10letnie gearsy z 10 klatkami wiecej niz na x360. Ale na gry od ms w jakosci sony to poczekamy nastepne 15-20 lat wiec musicie jeszcze troche sie wstrzymac z tym machaniem szabelka XDDDDDDD

Opublikowano

2 miesiące minęły a ten bredzi jakby 5 lat minęło. Chory łeb. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.