Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam czasu odpisac bo gram w spiderka ktory podchodzi pod fotorealizm. Narazie

95B7F68C-3A90-457E-84F8-9FFD462E7C83.thumb.jpeg.2b2fe5d2b7fb1a1f28db50a9193fe568.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

Nie mam czasu odpisac bo gram w spiderka ktory podchodzi pod fotorealizm. Narazie

95B7F68C-3A90-457E-84F8-9FFD462E7C83.thumb.jpeg.2b2fe5d2b7fb1a1f28db50a9193fe568.jpeg

Ile masz już godzin wygrane w tym DLC? I co właściwie już w tej grze tam robisz?

Opublikowano

Przynajmniej godzina już lepsza do otwarcia butelki

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

Który to promil?

Opublikowano

Hehe bo wiecie. Od wrzesnia to ja kropli plynu nie przyjalem ale dzieki za troske :lapka: 

Pomylily wam sie platformy, przy sonce nie trzeba pic zeby zapomniec o 23 bombach wydanych na solidnej jakosci zadymiarke z grami kiedys tam w przyszlosci bo na sonce przyszlosc mamy juz dzisiaj :cool:

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

Ta skórka :mog: Stan Lee musi się w grobie przewracać. 

Opublikowano

E długo nie pogra, zaraz baterie siądą w padzie. 

Opublikowano

Ale zazdrość bije wow, @schabekogrywaj i wstawiaj fotki, niech sobie popatrzą zielone robaki jak się prezentuje jakość i wygrzew od Marvela. 

4 godziny temu, dee napisał:

No dobra, klapersy, pytam jeszcze raz. Co nam, graczom, dają te nagrody i oceny którymi się chwalicie? To może byc powód do dumy dla twórców gry, a my gracze, co z tego mamy? Jeśli gra jest kasztanem (vide TLOU2 czy DS) to może dostac milion nagród i wciąz kasztanem pozostanie.  Czy wy aby w swojej marności żywota nie próbujecie się podczepić pod cudzy sukces, "no przegrałem zycie, ale TLOU2 król, dostał nagrodę sołtysa Klapowa Dolnego i 10/10 w ugandyjskim PlayStation Hardcore, więc sukces ND to i MÓJ sukces, jestem wielki"

Typy wyskakujący z takimi grafikami raczej powinni zasięgnąć pomocy psychiatry niż pogrążać się w internetach, taka koleżeńska rada.

Ale odpłynąłeś stary, jak co nam dają. Gry są doceniane i recenzowane od lat, odkąd branża powstała. Możemy być dumni z takich tytułów, w dodatku te gry podobają się większości, nam również bo tez je oceniamy. Skoro każda warstwa to sztos to czemu nie klaskać studiom abym tworzyły kolejne hity na 10/10? Korzystamy tylko my na tym.

ale nie, bo KURWA Tetris GOTY :D

Opublikowano

Schabek powiedz Whiskasowi, żeby przestał Ci robić dobrze, bo musi do Ciebie na forumku pisać.

Opublikowano
1 godzinę temu, bluber napisał:

walczenie gierka ktora jest na steamie xDDDD no to niezla konsola 

btw dobre gierki na ten 2021

339zł za indyka xdddd

Klapy dostaną swojego Recora.

Opublikowano

Returnal - w koncu jakas gra z gameplayem. Szkoda, że się sprzeda marnie i zamkną studio :(

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

Ale zazdrość bije wow, @schabekogrywaj i wstawiaj fotki, niech sobie popatrzą zielone robaki jak się prezentuje jakość i wygrzew od Marvela. 

Fotorealizm wg. schabka

zeszłogeneracyjny Horizon 4 na pierdolonym Xboxie One S z 1.3 terafanka

068a932d 4f7a 4559 ba32 484f4ba69219

kurwa LECZCIE się tam w tym niebieskim szambie

Opublikowano

Jak mistrzowie kodu wydadzą 5 część samochodzików w tym roku, to nie bedzie co zbierać z klapersów

Opublikowano

kurwa te budynki w tle xdddd

ale będzie grane na ps4 :banderas:

Opublikowano

Zastanawiam się co po tylu godzinach można robić w tym Spidermanie? 

Opublikowano

Jaranie sie grafiką w samochodówce. W grze w której tła przemijają im szybciej tym lepiej a najważniejszy jest widok z kokpitu. Co Wam jeszcze do tych pustych łbów przyjdzie to ja nie wiem. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jaranie sie grafiką w samochodówce. W grze w której tła przemijają im szybciej tym lepiej a najważniejszy jest widok z kokpitu. Co Wam jeszcze do tych pustych łbów przyjdzie to ja nie wiem. 

XDDDDDD

Gdyby tak było to właśnie były by braki w grafice bo przecież człowiek nie skupia się na statycznym obrazie, w Horizon gra się głównie na widoku z tylu.

To tak odnośnie Twojego pierdolenia głupot.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 godzinę temu, lpcl napisał:

Jakiego masz taga bo liść chce Ci dopierdolić w gearsach? 

Nagrajcie tylko meczy to forumek sobie obejrzy. 

Już jeden klap miał mieć kiedyś ustawkę z bluberem przed całym forumkiem w PES'a i wiemy jak to się skończyło :kaz:

Opublikowano

Gdzie Ty byłeś liściu, że przegapiłeś reakcje klapów na to jak wychodził patch z deszczem do Drivecluba.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Gdzie Ty byłeś liściu, że przegapiłeś reakcje klapów na to jak wychodził patch z deszczem do Drivecluba.

Na pewno nie w temacie DC.

Opublikowano

Ja tam czekam na Perfect Dark, sama śmietanka światowego Game Devu przy tej gierce pracuje :banderas:

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

068a932d 4f7a 4559 ba32 484f4ba69219

kurwa LECZCIE się tam w tym niebieskim szambie

No niezly kurwa screen ale szkoda ze w dirt 5 (to ta gierka co jest jak forza horizon nie) to wyglada nawet lepiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.