Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jakich to czasów człowiek dożył. Ficzery na tv nawet rok po premierze brak, ficzery na konsoli jak vrr czy chociażby możliwość rozszerzenia pamięci brak. Wszytko w patchu. Nawet suszarki z PS4 nie ma i można oczekiwać, że dodadzą w patchu bo mają taką możliwość :D this is waiting.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

CheapThornyHoneybadger-size_restricted.g

Chłopaki, podaję wam cirexa do tematu covida. Łapcie!

Chłopaki już czekają:

No_chance_to_win (1).gif

Opublikowano

Gdzieś tam whiskey pisał ze ładna grafika w Spiderze, grając w Gears of War 5 można niezle ryknąć śmiechem na ten bełkot alkoholika.spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Czy się to klapom podoba czy nie, tak nie ma ładniejszej obecnie gry na konsole jak chodzące w betonowych 60fps Gears 5.

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Czy się to klapom podoba czy nie, tak nie ma ładniejszej obecnie gry na konsole jak chodzące w betonowych 60fps Gears 5.

Moim zdaniem Valhalla jest ładniejsza.  

Opublikowano
16 godzin temu, oFi napisał:

yeti, ja rozumiem ze ty nie ogarniasz rzeczywistości, ale granie w 2021 na szrocie5 mija się z celem. Podzespoły tak obejszczane ze tylko gry pisane pod sony cos tam nextgenowego pokazuja czyli aktualnie aż TRZY gry. Dobra dynia z tej generacji.

123213213.PNG

Fajnie, to o jakieś 3 więcej niż x-sraka x bez gier z gorszymi multiplatformani :rotfl:

Przepraszam, jest Tetris xDDD

16 godzin temu, LiŚciu napisał:

Pewnie jesteś jak większość pipeuszy w GoW w multi czyli ciągły roll przez pół mapy.

Multi w girsach? Przecież to padło 3 miesiące po premierze i karaluchy wróciły do kał od diuty :yao:

Opublikowano
9 godzin temu, Shago napisał:

. 0930489eec3bce5c095c499700d01de2.gif

Opublikowano
13 minut temu, YETI napisał:

Multi w girsach? Przecież to padło 3 miesiące po premierze i karaluchy wróciły do kał od diuty :yao:

Padł to Ci mózg i wszystkie serwery do multika w grach Sony. Tyle graczy ile napierdziela online teraz w Gearsy nie widziały na serwerach wszystkie gry $ony razem wzięte :)

Opublikowano

o kurwa, klapy wypominające zdechły tryb online w grze na Xboxa hahahahahahaha

wyższy poziom absurdu

Opublikowano

Yeti wybitny znawca multi na xboxie oraz koneser gierek na ps5, dobry absurd. 

Może kariera w scfi? Yeti drugim Lemem. 

Co tam dzisiaj będzie? Kolejne grafiki z dyszkami dla ubi gierek sony. Taki mgs2 też je dostawał, więc te rankingi gówno znaczą. Tak samo jak to, że takie rdr2 nie dostało gry roku. 

Nie od dzisiaj wiadomo, że mocno hypowane gierki sony mają mocno zawyżane oceny. Zresztą na przykładzie cybera widać jak to działa. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Oj, szybciutko się PS5 wypaliło. MIesiące odgrażania się, "wierzymy w generację" tylko po to aby na ostatniej prostej wyjebać się na ryj XDDD

Xbox może spać spokojnie, Sony to żadna konkurencja.

Jak już o grasz te "hity" z plejstejszyn to tym chętniej wrócisz do Xboxa. To jest jak detox, odpalasz multika i lacha na te cinematiki. 

Opublikowano
16 godzin temu, schabek napisał:

Nie mam czasu odpisac bo gram w spiderka ktory podchodzi pod fotorealizm. Narazie

95B7F68C-3A90-457E-84F8-9FFD462E7C83.thumb.jpeg.2b2fe5d2b7fb1a1f28db50a9193fe568.jpeg

To niezły fotorealizm z geometrią z PS3 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

654b82e053c92b38ef3f35f78c9c4cc2b5433788

:fsg:

Ta ku,rwa sony ma zamiar wypuścić jakąś grę w ogóle z multi? Bo jak na te chwile to same ku,rwa kasztany jak the last of us 2 z gameplayem z 2013 roku xddd

bc2a9423-0f2f-464d-a0cc-2f50d787bbc7.jpg

a zapomniałem rocket league killer wpada do plusa na premiere 

maxresdefault.jpg

dla dzieci z autyzmem i whiskera, który jara się fortnitem idealne :fsg:

Edytowane przez bluber

Opublikowano
16 minut temu, bluber napisał:

To niezły fotorealizm z geometrią z PS3 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

654b82e053c92b38ef3f35f78c9c4cc2b5433788

:fsg:

Ta ku,rwa sony ma zamiar wypuścić jakąś grę w ogóle z multi? Bo jak na te chwile to same ku,rwa kasztany jak the last of us 2 z gameplayem z 2013 roku xddd

bc2a9423-0f2f-464d-a0cc-2f50d787bbc7.jpg

a zapomniałem rocket league killer wpada do plusa na premiere 

maxresdefault.jpg

dla dzieci z autyzmem i whiskera, który jara się fortnitem idealne :fsg:

Multi w tlou2? Czy coś mnie ominęło? To jak te słynne vrr w TV sonego? 

Opublikowano
5 minut temu, lpcl napisał:

Multi w tlou2? Czy coś mnie ominęło? To jak te słynne vrr w TV sonego? 

Napisałem to w kontekście tego, że póki co same kasztany korytarze z mechaniką z 2013 roku albo na modłe ubisoftu otwarte mapy z znacznikami

bx7lgrfc2j401.jpg

a brak jakiegoś sensownego multi, Killzone odszedl na emeryture, typy grają w pabdżi czy inne siege bo nie mają niczego innego :dynia: Forza prawie jak Dirt, Siege prawie jak strzelanka FPP w multi. A Tlou 2 ma dostać niby frakcje, ale ani widu ani slychu 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox może spać spokojnie, Sony to żadna konkurencja.

Przestan kurwa majaczyc xD xbox to moze sobie pospac spokojnie na tych pudlach co zalegaja w sklepach na calym swiecie. Wyniki sprzedazowe i brak sonki bo ludzie rzucili sie na najlepszego nextgena mowia same za siebie. Zielona kurwa kolejna generacje z rzedu zamieciona pod zapierdzialy dywan a co bedzie jak zaczna wychodzic flagowe gry na ps5? XDDDDDD 

Obecnie baza graczy wyglada tak ze 20% to pogubieni w zyciu informatycy ktorzy predzej czy pozniej przejrza na oczy a 80% to ci co z nadzieja pobiegli do sklepu po ps5 a wrocili z placzem z xsx bo tylko to zalegalo na polce

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Przestan kurwa majaczyc xD

z sony nigdy nie bylo tak dobrze więc gra się w: 

Przechwytywanie.PNG

oraz dlc do gierki z 2018 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Napisałem to w kontekście tego, że póki co same kasztany korytarze z mechaniką z 2013 roku albo na modłe ubisoftu otwarte mapy z znacznikami

bx7lgrfc2j401.jpg

a brak jakiegoś sensownego multi, Killzone odszedl na emeryture, typy grają w pabdżi czy inne siege bo nie mają niczego innego :dynia: Forza prawie jak Dirt, Siege prawie jak strzelanka FPP w multi. A Tlou 2 ma dostać niby frakcje, ale ani widu ani slychu 

To chyba CP red prędzej da multi do cybera niż będzie ono w tlou2. Jakoś mija rok i cisza w temacie ale nie mój problem, fanem multi tlou nie jestem. A z resztă to wiadomo. Nawet oni to wiedzą ale religia nie pozwala się do tego przyznać i stąd to pierdolenie o czasach chwały w kz sf (najgorszej części w serii) i drive klapie. 

Opublikowano

@schabek 

wbileś już platyne w spidermenie po co ty ciągle w to grasz? 

f6JBbhq.png

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Przestan kurwa majaczyc xD xbox to moze sobie pospac spokojnie na tych pudlach co zalegaja w sklepach na calym swiecie. Wyniki sprzedazowe i brak sonki bo ludzie rzucili sie na najlepszego nextgena mowia same za siebie. Zielona kurwa kolejna generacje z rzedu zamieciona pod zapierdzialy dywan a co bedzie jak zaczna wychodzic flagowe gry na ps5? XDDDDDD 

Obecnie baza graczy wyglada tak ze 20% to pogubieni w zyciu informatycy ktorzy predzej czy pozniej przejrza na oczy a 80% to ci co z nadzieja pobiegli do sklepu po ps5 a wrocili z placzem z xsx bo tylko to zalegalo na polce

Gry na PS5 :) Chyba w 2023, a tak to cross platfusy na ps4 1.8 tera zapijaczone mordy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Swoją droga taki Yeti to chyba musi się czuć nieźle wyruchany przez Sony, bo całą generację czekał na "GOTY" multi w Tlou2,

generacja się skończyła, Tlou2 wyszło i zostało tylko bieda, halucynacje z niedożywienia i multi tlou1 we wstecznej z ps3

Opublikowano

no sonka bieda nie ma nawet dobrego multi, ani samochodów. Driveclub 2 nigdy nie powstanie, MGS zdechł w 2015, a aktualnie zostały same open worldy na 8/10. Jak ktoś ograł poprzednią generację u Sony tak jak ja, to na PS5 nie ma czego szukać, bo kolejna część tego samego to nie tędy droga.

Opublikowano
1 minute ago, oFi said:

bo kolejna część tego samego to nie tędy droga.

Gears 6, Forza Iles tam, Halo 7?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.